Hjem og familieBørn

Hvordan til at fortælle dit barn om krigen i 1941-1945?

Hvordan til at fortælle dit barn om krigen? Hvad gør den? Forældre ofte bekymre sig om hvad frygtelige historier om krigen kan forårsage mareridt. Og ja, er det ikke nødvendigt at forklare børnene alle detaljerne i kampene. Det er nødvendigt at dispensere oplysninger, under hensyntagen til barnets alder. I dette tilfælde viden om historiske begivenheder, stolthed af landet - grundlaget for patriotisk uddannelse. Børn har brug for at huske det heltemod af deres forfædre, deres bedrifter.

Hvorfor børn taler om krigen?

At kende din lands historie - den primære fase af udviklingen af barnet. Drengen er historien om fjendtlighederne vil skabe billedet af en modig og modig helt. Piger er mere interesseret i kvinders roller under krigen - pasning af børn, den sårede soldat.

Tales of de bedrifter af armene er med til at udvikle en følelse af patriotisme og stolthed for deres land og folk. For en gangs skyld fortælle barnet om Anden Verdenskrig er vanskelig. Derfor er det bedst at opdele diskussionen i flere dele.

Hvordan til at fortælle dit barn om krigen? Det bør tage hensyn til alder funktioner i udarbejdelsen af planen samtale. Den mindste lille kan læses digte om krigen taler om medaljer og udmærkelser. Ældre børn interesseret i udstyr, våben, bedrifter af helte.

For klarhedens skyld bør forældrene til barnet reduceres til et museum eller et monument af militær herlighed. Visuel opfattelse vil øge forståelsen af den heroiske præstation af landet, vil bidrage til at realisere afvisning af militære operationer i fremtiden.

slagmarken

Hvordan til at fortælle børn om Den Store Fædrelandskrig? Hvordan man ikke at skræmme barnet rædsler kamp? Taler om Anden Verdenskrig, skal det forklares, at Nazityskland angreb Sovjetunionen. Snigende fjende Ideen er at ødelægge så hurtigt som en sovende eller intetanende mennesker.

I en samtale med et barn, er det nødvendigt at påpege, at hele landet er forenet mod angriberne. Der var kampe, ikke kun i særligt udpegede områder - inden for kampsport. Militær handling opstod overalt, hvor fjenden dukkede op. I hver by eller landsby beboere kæmpede for deres frihed, ikke ønsker at underkaste sig angriberne.

Så der var guerillaer. Det er mennesker, der ikke tjener i hæren, og var ulovlige aktiviteter, beskytte sit folk. De gemte sig i skoven, ødelægger fjenden, invaliderende militært udstyr.

Soldaterne, der gik til fronten kæmpede hele enheder, divisioner. Det var de mest almindelige borgere, der ønskede at hjælpe sit land.

Hvordan man korrekt fortælle børnene om krigen 1941-1945 år? I hvilken alder bør begynde at have samtaler? For 3 år barnet kender allerede WHO fjender og venner. I denne alder, er det ikke nødvendigt at gå i detaljer. Det er nok til at fortælle, at vores land vil vinde denne krig. Maj 9 borgere fejre deres triumf. Victory Day veteraner iført medaljer, lyd militære sange, arrangeret fyrværkeri.

Hvorfor krigen?

Hvordan til at fortælle børn om Den Store Fædrelandskrig? Hvordan de forklare, hvorfor det i gang? berørte Disse spørgsmål forældre, unge vejledere i børnehaven. Før dagen for Victory i børnehaverne opfordres til at tale om krigshelte, lære digte og sange.

Forklar børnene, at internationale konflikter kan opstå af forskellige årsager. For eksempel har de nationale ledere skændtes, eller fjenden ønskede at indfange de rige og velstående region. Krigen med Nazityskland havde meget forskellige grunde.

Hersker-fascistiske besluttet at dræbe folk på baggrund af deres nationalitet. Kun den ariske race havde ret til at leve og dominere planeten. Alle andre nationaliteter (russisk, polsk, fransk, armeniere, jøder) var at blive ødelagt eller helt underkaste sig det fascistiske regime.

I denne forbindelse skal det præciseres, at i Tyskland, mennesker af forskellig nationalitet. Dette land er den første, og led af nazisterne. For ikke at blive slaver af nazisterne, har det russiske folk besluttet at besejre fjenden.

Hvordan til at fortælle dit barn om krigen? Hvordan forklare navnet? Fædrelandet - en fædreland, hvor der er et hus, en familie. Soldaterne kæmpede for deres land, børn, koner og forældre. Derfor Anden Verdenskrig, og fik sit navn.

Militært udstyr og militær træning

Hvordan til at fortælle børn om krigen? Hvor skal man begynde? Vi kan huske, at alle har deres erhverv. Der er læger, arbejdere, lærere, sælgere. Og der er den militære profession. Folk specialuddannede det grundlæggende i taktik og strategi. Selv i fredstid, det er udviklingen af militært udstyr - fly, våben, kampvogne, raketkastere.

Under krigen, folk i den militære profession er det hold. It generaler, marshals, som kort bestemme, hvor fjenden vil gå, hvor det er bedst at fange og neutralisere.

Piloter, kommunikation, læger - under krigen, var de i de mest hot spots. Tanke, skibe, artilleri, fly - alt militært udstyr blev forvaltet af uddannede mennesker. Der var kampe, ikke kun på gaden, men også i luften, på havet.

Kvinder, der var i den bageste, arbejdede i fabrikker, marker, syede uniformer, våben forberedt. Mange af dem gik til fronten som sygeplejersker. Ødelæggelse og elendighed bragt Den Anden Verdenskrig. Fortæl børnene du kan om, hvordan man bagud børn med deres mødre arbejdede i fabrikkerne, de ikke har nok at spise, som fjender af huset sprængte som folk var gemmer sig i beskyttelsesrum.

Digte, historier, sange

Fortæl børnene om krigen i 1941-1945 vil bidrage til at digte og historier skrevet specielt til førskolebørn. I S. Alekseeva har miniaturer af belejringen af Leningrad ( "coat", "første søjle"). En historie Mitiaeva "havregryn Bag" fortæller om forholdet mellem soldaterne. Vi har Bogomolov skitse "evige flamme" af forsvarerne af Stalingrad.

På militære temaer skrev Kassil, A. Gajdar. Kan indgå i samtalen digte Tvardovsky, Vladimir Vysotsky. Krig sange ( "Kraner", "Katyusha") Efter at have lyttet til du kan lære af de ældre førskolebørn.

Du kan fortælle børnene, at der i intervallerne mellem kæmper soldater hvilede, skrev digte, taler, huske slægtninge, skrev vi breve. Songs of krigsårene været med til at overleve i en ulige kamp. Dette er den "hellige krig", "I udskiftningsbænken", "The Dark Night", "Aljosja", "Darkie", "Blå Tørklæde", "Åh, vejene," "Road to Berlin".

Historier, sange, digte skal vælges under hensyntagen til børnenes alder. Efter at have lyttet til en samtale, kan du arrangere indholdet miniaturer. Forstærke det indtryk fra historien hjælp fotografiet krigsårene, den berømte reproduktion.

City-helte

Under samtalen om krigen helt sikkert brug for at huske, at der er by-helte. Denne ærestitel er tildelt lokaliteten for deres mod og heltemod fremgår af dens indbyggere. Disse byer ligger på det område i Ukraine, Hviderusland og Rusland.

Brest Fortress den første til at modtage slag af fjenden. Soldaterne indtil den sidste modstået, forsøger at købe tid. Næsten alle forsvarerne af fæstningen faldt i en ulige kamp. For en hel måned til at holde kampene. Alt dette tidspunkt fæstningen har udviklet et rødt flag - et symbol på mod og sammenhold af folket.

Hero City of Odessa - en smuk havn ved Sortehavets kyst. Nazisterne beslaglagt gaderne gradvist. Skyttegrave og barrikader ikke hjælpe - så stor var hæren af fjenden. Odessans men gav ikke op, de forlod byen og gemte sig i katakomberne. Så er den enorme plads under jorden. Tunneler i et par snese kilometer fra nazisterne gemte den lokale befolkning. Og så begyndte det undergravende krig. Odessans, nat klatring ud af katakomberne og satte ild til huset med nazisterne, invaliderende toget.

Hero By Leningrad var i fjendens ringen. Nazistiske tropper omringede nordlige hovedstad - de vil ikke lade folket og tillod ikke konvojen af produkter falder i sit område. Belejringen af Leningrad varede i næsten 2 år. Folk sultende, gjorde opvarmning ikke. Men folk bestået denne test. De havde ikke overgive sig til fjenden. De er ikke bange for vinterkulden, sult, udmattende arbejde, sygdom. Deres mod til denne dag tjener som et eksempel for efterkommere.

udmærkelse

Hvordan til at fortælle børn om den store krig? Du kan prøve at motivere barnet til selvrefleksion. For eksempel stille dette spørgsmål: "Hvad er medaljer og ordrer under krigen" Børn i den ældre førskolealderen kan allerede fortælle dig, at for mod, gerninger, mod soldater modtog priser.

Soldater og chefer under Anden Verdenskrig blev tildelt medaljer ( "For modet", "Til service i Battle"), Order ( "Red Flag", "Red Star").

Til forsvar af helten-byer har udgivet en særlig pris "for forsvaret af Moskva", "for forsvaret af Sevastopol", "for forsvaret af Leningrad".

Orden Kutuzov, Nevsky, Suvorov modtog chefer for deres resultater i forvaltningen af tropper, divisioner. Kendelse afsagt af Fædrelandskrig blev tildelt de menige soldater, guerillaer, herskeren af den røde hær og flåde.

Børn-helte

Børn i førskolealderen længere klart billede af de samme børn, som de er. Hvordan til at fortælle dit barn om krigen? Fortæl om helten børn, som, ikke bange for vold, hjalp landet sejr.

Vitya Homenko stadig i skole har lært at perfektionere tysk. Han slog sig ned i spisesalen af nazisterne, hvor de vaskede retter, serveret officererne, lytte til samtalerne. Nazister ofte uden at vide, at drengen forstår deres sprog, blurts ud militære hemmeligheder. Vitya Homenko indberettede oplysninger i en partipolitisk løsrivelse. Samt minearbejdere leveret våben og sprængstoffer. Han blev henrettet sammen med andre guerillaer.

Lara Mikheenko var langt hjemmefra. På sommerferien gik hun til landsbyen for at bo hos slægtninge, hvor hun blev fundet krigen. Afregning fanget af tyskerne. Lara besluttede at hjælpe partisanerne. Klædt i klude, en lille pige gik rundt i nabolaget, tigger om mad. Og i virkeligheden, Lara årvågent udkig efter hvor de våben og fjender hovedkvarter. Hun har deltaget i kampoperationer, bombede tog. Ingen ville have gættet, at en pige kan være partisk. Hendes skud, efter en forræder gav Lara nazisterne.

Museum of Military Glory

Før Victory Day børn børnehaver, skoler, eller komme til monumenterne i den evige flamme. De lagde blomster på gravene af faldne helte, lover at holde mindet om deres bedrifter.

Udflugt til Museum of Military Glory vil hjælpe børn til at se formen af en soldat, prisuddelinger, granater, hjelme, kolber, kappe. Der er også billeder af krigsårene, breve af krigere, er deres biografier gemt.

Historien om krigen i børnehaven

I børnehaven er der en bred vifte af muligheder for at fortælle børnene om krigen. Denne samtale, og indlæring af sang, dans, og digtoplæsning, og deltagelse i militære-Relay spil, og mulighed for at prøve på en skjorte, kasket.

Hvordan til at fortælle et barn 4 års krig? Det er ikke nødvendigt i denne alder at tale ordet "dræbe", "ondt", "slag". Det er nok til at fortælle, at fjenden erobrede landet. Men helte til at forsvare byen, for at beskytte deres familier og besejret.

Før du fortælle et barn 5 år af krigen, Du kan læse en historie eller digt, for at vise en gengivelse af et fotografi fra marken kampene. Du er nødt til at formidle til barnets sind, at krigen - det er slemt. Det ødelagte byer, mangel på mad og et stille liv. Det bør også indføre militær udstyr baby (kanoner, kampvogne).

I den øverste førskolealderen er det allerede nu muligt at understrege, at voksne og børn ikke er sparet deres liv. De risikerede kuglerne forsøger at bringe landets sejr.

Forældre krig

I børnehaven (tættere på Victory Day) lærere forklare forældrene, hvordan man fortælle et barn om krigen. Næsten hver familie har deres egne historier om bedsteforældre, der deltog i kampene eller arbejdet i den bageste. Du kan vise familiebilleder, veteraner fra bekendtgørelsen.

Det vigtigste i denne samtale - oprigtighed. Det bør også forklare barnet, der altid krig fandt sted. Selv eksemplet med eventyr figurer kan fortælles om essensen af kampene.

Du kan gå med dit barn til den evige flamme eller på et museum, at lægge blomster til minde om de faldne helte, for at se Victory Parade på tv, udtrykt i arbejdet i afvisningen af krig.

kreativitet af børn

På tærsklen af 9. maj i børnehaver, skoler, elever og studerende forbereder kunsthåndværk, male billeder på den militære tema. Huse kan fortsætte fælles arbejde: at gøre håndværk og give sine bedsteforældre. Dette kan være en tank, et plan, et skib. Eller du kan tegne et billede og hænge det i lejligheden.

Det er ikke nødvendigt at skræmme barnet, så krigen kunne starte som helst dag. Det er bedre at give ham en følelse af stabilitet. Forklar, at sejren gav os mulighed for at leve i verden, lære og arbejde sikkert gå og ikke være bange for fjender. For det skal være at takke veteraner.

Når et barn spørger om krigen, han ikke længere ønsker at høre, at han er elsket og vil ikke give lovovertrædelse. Forældre bør hjælpe barnet håndtere angst, rastløshed.

Tips til forældre: hvordan til at fortælle børnene om krigen

  1. At tale om krigen skal være enkel, kortfattet sprog. Jo yngre barnet, at den klarere og lettere tilgængelig information være.
  2. Forsøg ikke at fortælle det hele på én gang. Det er bedre at opdele diskussionen i flere dele. Tal om de våben i museet af heltemod - monumentet af taknemmelighed - hvilket gør en gave til veteranen.
  3. Ældre børn helt sikkert brug for at maksimere sandfærdigt formidle information om nogle af nuancerne i krigen. Forældre bør være forberedt på de hårde spørgsmål. Hvis du ikke ønsker at reagere med det samme, advarer det barn, han kender, men senere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.