Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning lækker: en opskrift på bejdsning sild i hjemmet

Er du sikker på, at ved at købe salt fisk i butikken, du vælger kvalitet og frisk produkt? Efter alt, mest sandsynligt, de smukke krukker af konserves spækkede forskellige tilsætningsstoffer, som bidrager til at øge holdbarheden, men ikke spiser mere nyttigt. Derfor skal alle elskere af saltet fisk tilbud om at studere opskriften til bejdsning sild i hjemmet. Denne metode til madlavning er meget enkel og hurtig.

Den første opskrift på bejdsning sild

Du skal bruge: et par frosne sild kroppe (opskrift noteret på 5 store stykker); om kopper (ingen dias) salte, art. skefuld sukker, 5 kopper (ca. en liter) af rent vand, laurbærblade, koriander korn og sød peber (sort peber).

Forberedelsen teknologi

Opskrift saltning sild i saltlage bør udføres som følger. Til at begynde med fisk tø. En lille vask, tørre. Gut og skære finnerne er ikke nødvendige. Potten tilsæt vand, hæld sukker, krydderier og salt. Bring det i kog. Lad afkøle saltlage. Sild lå i en krukke eller anden beholder og fyld den med væske. Efter en dag, kan fiskene blive spist. Hun modtog saltet og krydret.

Opskrift saltning Sild hjemme i koreansk

Mange populære tapas. For at tilberede fisken på en sådan måde, du har brug for følgende produkter:

 • 1 stort slagtekrop sild;
 • lille vegetabilsk (fortrinsvis solsikke) olie til stegning;
 • løg;
 • G - teknikken. ske med en slide;
 • . Akut adjika - tsk;
 • sukker - art. ske;
 • sort peber, salat dressing i koreansk;
 • halv kop eddike 9%.

Forberedelsen teknologi

Forbered fiskefileterne: fjerne huden, knogler, finner, indvolde, huggede hans hoved. Skær fisken i stykker. I olie sauté løg. Så tag den i gryden, hæld salt, sukker, adjika, peber, krydderier, eddike. Alle mix grundigt. Varme (ikke til kogning). Lå fladt lag skiver sild ind i beholderen. Hæld marinaden over dem. Sæt i køleskabet. Efter en dag, den akutte fisk er klar.

Opskrift saltning Sild i hjemmet: eddikesyre fyld

Ingredienserne i opskriften (angivet med 1 kg fisk):

 • . Essence eddikesyre - 1 tsk;
 • vegetabilsk (fortrinsvis lugtfri solsikke) olie - et glas (ca. 200 ml);
 • kogt vand ved stuetemperatur - glas (200 ml);
 • løg, hvidløg og salt deraf.

Forberedelsen teknologi

Fisken er renset, skåret finnerne og hoved. Wash. Skær i stykker. Hak løg halvringene, presse hvidløg. Emaljen lag kapacitans lå løg og hvidløg, så fisken, efter - igen løg og hvidløg, igen lag fisk. Gennemfør den nødvendige hvidløg og løg lag. Vekslen af ingredienser glem ikke deres lille prisalivaem. I et glas vand fortyndes essensen. Hæld fisken. Lad det i en time, så hæld vegetabilsk olie, bland forsigtigt, dække og opbevares i køleskab. Efter en dag, kan fiskene blive serveret til bordet.

Anbefalinger opskrifter

Enhver opskrift på bejdsning sild i hjemmet klarer sig bedre fra kroppene af store fisk. De er mere fede og lækre. Hvis du køber frostvarer, skal du sørge for at være opmærksom på maven. Hvis den har en rust-farvede skjolder, så det tyder på, at fisken forslidt. Måske havde hun været afrimning og blev frosset igen. Vær forsigtig, og derefter kogte retter vil bringe dig kun glæde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.