HjemlighedIndretning

Design Studio: partition til zoneinddeling værelse, møbler, børnehjørne

Familier med et barn har hårde tider i en lejlighed. Efter alt, i et lille område er det nødvendigt at udstyre et børneværelse, et soveværelse til forældrene og naturligvis stuen. Sådan at sætte det hele i samme rum? Dette spørgsmål er nu ganske relevant.

I store byer, de kvadratmeter boligareal er meget dyre og har sin lejlighed alle ønsker. Det er derfor, så mange familier er ved at blive et-værelses lejligheder i nybyggeri. I disse huse, de i det mindste har et anstændigt område, hvor man kan lade fantasien få frit løb.

Før du begynder at planlægge plads i sådanne boliger, anbefales det at læse i de vigtige øjeblikke af indretning. Efter alt, ikke alle ved, at valget af farver, møbler og andre komponenter spiller en vigtig rolle i udformningen af en familie område.

I denne artikel vil du finde en masse hemmeligheder og tips til at hjælpe med at gøre tegnestuen funktionelle, komfortable og unikke. Så er det tid til at starte.

zoneinddeling

Det mest presserende spørgsmål er zoneinddeling af de et-værelses lejligheder. Selvfølgelig, hvis området tillader, opdele rummet vil ikke være problemer. Og hvad med dem, der har 15-20 kvadratmeter værelse. m? Her har vi noget arbejde at gøre. Først og fremmest skal du finde ud af behovene i de enkelte familiemedlem. For eksempel er den smukke halvdel af behov område med et toiletbord, mændene i familien - en komfortabel sofa med et TV eller kontor, og hvis der stadig er et barn, og en fuld børn.

Ikke alle mener, at studio lejlighed til tre kan være meget komfortabel. Du har sikkert et spørgsmål: "How to do it" Og det er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Vi starter selvfølgelig med planen i rummet, fordi der i et lille område hver eneste centimeter tæller, nogle gange endda en millimeter bliver afgørende. På et ark papir seddel, som vil blive placeret funktionsområder. Og derefter vælge metoden til zoneinddeling. Det er værd at bemærke, at en masse af dem. Lad os i detaljer de mest almindelige.

septa

De etværelses lejligheder er meget ofte bruges til at opdele rummet zoneinddeling. Det kan være mobilt eller stationært. Den første mulighed er godt ved, at skærmen kan fjernes eller flyttes efter behov. Det gør dog ikke fuldstændig isolation. Stationære skillevægge, som regel er lavet af gips. Det er fastgjort til vægge, gulv og loft. Gør det muligt både kontinuerlig og med dekorative elementer i form af en bue, hylder eller selv små vinduer. Ulempen ved denne type af zoneinddeling er kun at flytte partitionen til en anden placering vil ikke fungere uden reparation. Åh det er et plus - fuldstændig isolation af plads.

Det ideelle valg til et-værelses lejlighed vil være en funktionel rumdeler til zoneinddeling. Det ville give ejerne? Først og fremmest, spare kostbare meter. Stationære partition kan tjene som kabinettet, hvis det har at bygge hylder. Det kan også bruges som en stand for udstyr, såsom TV, musikanlæg.

farvespektret

Zoneinddeling af rummet kan være visuel. Typisk sker dette ved hjælp af forskellige farver. Et sted hvor der er en seng i et studio lejlighed gøre ud i pastelfarver. Zonen for modtagelse og visning af TV kan gøres mere farverig. Men for hjørnet med et barn (børn), er det bedre at vælge farven af ro, men ikke kedeligt.

Ved anvendelse af denne metode til zoneinddeling er der flere vigtige punkter. Hovedreglen, som under alle omstændigheder ikke kan brydes - det er en kombination af repræsentanter for paletten. For eksempel vil den lyse rødt og blåt i samme rum i konflikt, og det vil vægte meget plads. Det er bedre, hvis farverne vil falde i én gruppe: hvid, beige, fersken, gul, orange, terrakotta, brun. I steder af tilslutninger kan hænge gardiner eller møbler til at differentiere.

Zoning bruge efterbehandling materialer

Fagfolk bruger ofte denne metode til at skabe et unikt design studie. Hvad mener han? Til væggene, gulv og loft materialer anvendes forskellige teksturer, såsom tapet, maling, linoleum, laminat og så videre. D.

Så du opdele rummet i tre dele - et børneværelse, soveværelse og stue. For den første zone kan være på gulvet lå en linoleum, og væggene pokleit tapet. Begge disse materialer har en tendens til at ophobe fedt, så vil vare lang tid. Overgangen til soveværelset sker med maleriet, mens lederen af sengen del af væggen er dekoreret med originale vægmaleri eller bare tapet med et stort mønster. Dette vil gøre det muligt at fokusere på en bestemt værdi af denne del af rummet. Selvfølgelig vælger denne metode til zoneinddeling, vi må ikke glemme den kombination af farver.

møbler

Den nemmeste og billig metode til zoneinddeling - møblerne. Det er i alle rum. For at isolere rummet til børneværelset, kan du bruge de smalle skabe eller hylder. Border stue og soveværelse vil være en lang sofa eller kommode. Design Studio i høj grad forvandlet ved hjælp af møbler med glas eller spejl skær. Denne løsning vil fylde rummet med lys og visuelt forstørre dens volumen.

I øjeblikket omdanne møbler sælges i butikkerne. Det er ganske kompakt og, vigtigst af alt, funktionelle. For eksempel et klædeskab seng. Med sådan et design, behøver du ikke at være separat udlagt plads til et soveværelse og stue. I løbet af dagen i sengen hæves for at give plads, og om natten - er udvidet.

Børn i en studio lejlighed

Alle forældre ønsker at have sit barn havde deres eget rum. Men hvordan man organiserer det i et studio lejlighed? Vi har allerede givet eksempler på zoneinddeling, og nu fokusere på, hvordan problemet er sådan en lille del af rummet. Først og fremmest må vi beslutte, hvad der er mest nødvendigt. Det er naturligvis et skrivebord, hvor barnet kan lave lektier, behagelig seng - fordi den unge krop er vigtig søvn og et sted at spille. Producenterne af møbler nu er der en masse gode forslag til at hjælpe med at håndtere den skræmmende ved første øjekast, opgaven. Særligt bemærkelsesværdigt er den særlige dobbeltdækker struktur. I stueetagen er der et skrivebord, et lille skab, og den anden - en seng. Det tager en sådan struktur er meget lidt plads. Du kan bestille en lignende møbler, men bare i en anden konfiguration.

Det er også nødvendigt at tage sig af den omtale. Som regel i stedet for det rum, hvor der vil være børn, næsten ingen naturligt lys ind. Derfor, for at spare på de enheder af denne type er ikke nødvendig. På væggene kan man holde sig et par lampetter på bordet sat lysstofrør og bedside - sengelampe. Med sådant udstyr improviseret lidt plads vil ikke virke meget tæt, og barnet bliver straks meget mere komfortabel.

Børn til nyfødte

Når familien kommer barnet, har forældre ikke skjule sin glæde. Men hvordan man organiserer pladsen til det, ikke alle ved. Design studio med et nyfødt barn ganske besynderlig. Og det påvirker ikke kun tilstedeværelsen af yderligere elementer, såsom kravlegård, klapvogn, men velvalgt belysning, mangel på støj og udkast, luftcirkulation. Afbryd døve partitioner legeplads er ikke nødvendig, er det bedre at bruge en skærm eller et forhæng. De vil ikke kunne forhindre, frisk luft, og beskytte barnets øjne mod skarpt lys hvis det er nødvendigt.

Studio

Den perfekte løsning til et-værelses lejlighed - nedrive partitionen med køkkenet, hvis der er en altan, vedhæfte det til værelset og skabe et stykke plads. Det er værd at bemærke, at denne mulighed er kun egnet til familier uden børn.

Spisebordet erstattes af baren, som også udfører grænsen mellem køkken og badeværelse. Hvis du vil have mere plads, tegnestuen på 40 kvadratmeter. m kan udformes på en moderne high-tech stil. Det indebærer anvendelse af let berøring møbler, lyse farver og, vigtigst af alt, der ikke er fremsat detaljer, som kun fylder rummet.

Så smuk og hyggelig studio lejlighed skal have en seng, klædeskab, jern rack til lyd og video, sofabord, sofa, stol eller skammel. Rummet ser ikke dyster, designere foreslår at bruge accenter. For eksempel kan en af væggene blive udstedt i en lys farve med et stort mønster, og i hjørnet for at sætte den indendørs træ i en stor smuk gryde.

professionel rådgivning

Design studio lejlighed på 40 kvadratmeter. m kommer op med deres egen meget lettere end at udstede et værelse halv størrelse. Men som i det første tilfælde, og det andet håndtag er umuligt uden professionel rådgivning. Så her er nogle af dem:

  1. Jo mindre rum, skal vælges den lysere palet for designet.
  2. Til et-værelses lejlighed ikke bliver en losseplads for ting, der bør forladt af mange elementer i indretningen.
  3. Den ideelle løsning ville være den farvespil. Dette værelse på samme tid vil der ikke være prangende eller kedelig.
  4. Hvis kvadratur ganske lille, anbefales det at give op i sengen til sofaen.
  5. Når zoneinddeling af rummet er det nødvendigt at være opmærksom på placeringen af døre og vinduer.
  6. Når den er installeret korrekt, vil belysning i lokalet synes ikke blot lettere, men også mere rummelige. På dette punkt er det nødvendigt at tage hensyn til retningen af lysstråler. For eksempel, hvis lampeskærme ser på loftet, vil rummet være visuelt højere. En belysning lamper, som er placeret på siderne, vil i høj grad udvide rummet.
  7. Når du vælger møbler, bedre at give fortrinsret til dem, der har en gennemsigtig indsats. Du kan også hænge på en væg spejl. Det visuelt fordoble dækningen og tilføje volumen til rummet.
  8. At designe studie er ideelle til sådanne stilarter som high-tech minimalisme. Interiøret vil se harmonisk og diskret, og, vigtigst af alt vil pladsen være den mest funktionelle.

valg af finish

Ofte ejere af et-værelses lejligheder spørger: "Hvilke materialer er bedst at bruge til dekoration?" Umiddelbart skal det bemærkes, at hvis rummet er lille, er det nødvendigt at opgive de strukturerede overflader. For et sådant rum er ikke egnet murværk, dekorative gips. Den mest hensigtsmæssige løsning vil slutte væggene med tapet eller maling. Hvis lofterne er høje, kan det være flere niveauer, som vil opdele rummet i zoner. Som regel ophængning af installerede LED lamper, som du kan oprette originale mønstre. Til at passe enhver gulvbelægning. I dag flere og flere mennesker foretrækker laminat. Det er ganske høj kvalitet og slidstærke. Udlægning processen let og hurtig. En bred vifte af farver giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning for alle rum.

For at opsummere

Studio lejlighed - ikke en sætning. Mange ejere af fortvivlelse før tid. Men bare tror, at hvis du tilslutter fantasi og anvende design tweaks, så dette rum kan være en reel mesterværk! Selvfølgelig vil det ikke være let, og vil kræve nogle investeringer, men det endelige resultat vil overstige alle forventninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.