FormationHistorie

Magnificent København - hovedstaden i Danmark

København - hovedstaden og største by i Danmark. Beliggende i Øresund, der adskiller Danmark og Sverige, og forbinder Østersøen og Nordsøen, byen indtager de flade kystnære lavland og Amager med mange kanaler. By - et kulturelt og pædagogisk center i Danmark med en række museer, parker og cafeer. Hvis du tænker på, hvor de skal gå på en tur, skal du sørge for at være opmærksom på København. Hovedstaden i det europæiske land vil glædeligt overraske dig, så det er et besøg værd.

Ved slutningen af XVII - begyndelsen af XVIII århundrede var aristokrati København en af de rigeste i Europa, og de danske handelsvirksomheder har haft deres kolonier over hele verden. Mange historiske monumenter i byen blev bygget i denne periode.

Monumenter kendte danskere

I udkanten af Rådhuspladsen, et monument over den danske forfatter-fortælleren Hans Christian Andersen. Det er interessant, at de skulptur skinnende glat knæ, da de ofte er børnene sidde ned for at tage et billede. I nærheden ligger rådhuset i begyndelsen af XX århundrede neo-renæssance stil med en forgyldt statue af biskop Absalon, der grundlagde København. Hovedstaden i Danmark er berømt for en anden tårnhøjde på 100 meter fra den verdensberømte ur. Det største område i København - New King Square (Kogens Nytorv) - berømte rytterstatue af kong Christian V, der regerede i Danmark og Norge i det XVII århundrede. Det blev etableret i løbet af livet af kongen.

fire Palace

Ud over det kongelige palads Hristiansborg, er byen også placeret Palace Charlottenborg, som er over 200 år Kongelige Kunstakademi. Amalienborg - palads kompleks i midten af den barokke af det XVIII århundrede, som i dag er opholdssted for monarken. En park er placeret på det kongelige palads i Rosenborg med tre imponerende tårne af renæssancen - sommerresidens for Christian IV. I dag er bygningen - et museum for kongehuset.

De parker og haver

Beliggende mellem havnen og borgen voldgrav dæmning Langelinie - det mest populære sted for at gå i den smukke by København. Hovedstaden er rig på grønne parker, som er placeret i siden af havnefronten. I den botaniske have kan du besøge den dejlige palme rum, vinterhave og museum af mineraler og sten. Stationen ligger i nærheden. Alligevel intet kan sammenlignes med den populære forlystelsespark Tivoli, som ligger i en anden del af byen.

Den palæ af det XVII århundrede

Under Nyuboder med smalle rækker af gule huse blev bygget i midten af det XVII århundrede af Christian IV for de 600 familier af sømænd, der tjente i flåden. Dette er en af de ældste boligområder - en kortfattet og meget simpel. Bygninger i området blev en af de attraktioner, som er berømt for København. Hovedstaden modtager årligt et stort antal turister, der ønsker at se de historiske steder i denne smukke by.

Legendary gudinde Gefion

Ved indgangen til Churchill Park sæt Gefionspringvandet (1908), der minder om oprindelsen af den største ø i Danmark - Sjælland. Ifølge denne legende, gudinden for frugtbarhed Gefion var at finde jord til sin far - guden Odin. Den svenske konge Gyulfi lovede at give hende så meget jord som hun kunne pløje på en dag og en nat. Gudinden vendte hendes fire sønner i okser og gravet op det meste af jorden, gøre det til en ø. Den resulterende hulrum er fyldt med vand - så der er en sø af Venus.

Blandt de steder af København, som er værd at se, kan vi også konstatere Borsa (Stock Exchange bygning af det XVII århundrede), Grundtvigs Kirke, Ny Carlsberg Glyptotek, billedhuggeren Bertel Thorvaldsen Museum, forfatteren Karen Blixen Museum og Guinness Rekordbog.

Dette er ikke en komplet liste over attraktioner af den storslåede europæiske by i København. Hovedstaden i hvilket land kan stadig prale af sådan en farverig vifte af historiske steder og kulturelle monumenter?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.