SundhedPræparater

Pulver "Farmatsitron": brugsanvisning, narkotika beskrivelse, anmeldelser

Starten af vinteren for de fleste mennesker er forbundet med sjov tidsfordriv skiløb, slæde. Denne tilnærmelse er en af de mest mystiske og spændende ferie - Nytårsdag. Men desværre, vinteren - denne gang, diverse forkølelser, og nogle gange epidemier. Hvad skal man gøre for at undgå at blive et gidsel af lumske sygdomme, der truer med at skræmme længe? Kom til ved hjælp af en fremragende forberedelse "Farmatsitron". Vejledning til brug giver os mulighed for at forstå de situationer, hvor de midler ville gavne mest, og hvordan man bruger det.

beskrivelse medicin

Bluetongue sygdomme kan alvorligt forstyrre alle de planer og forringe de sædvanlige rutine anliggender. Fra nasal kongestion, hovedpine, høj temperatur er i stand til at levere medikament "Farmatsitron". Vejledning til brug anbefaler anvendelse forstås ved de første kliniske manifestationer forkølelse. Det stof effektivt bekæmper SARS og eliminerer ubehagelige symptomer.

Lægemiddel "Farmatsitron 'brugsanvisning er placeret som et kombineret værktøj, som har følgende virkninger:

 • beroligende;
 • antipyretisk;
 • antihistamin;
 • vasokonstriktor.

Sådanne egenskaber er dikteret af komponenterne i medicin. De er som følger:

 1. Acetaminophen (paracetamol). Det giver antipyretiske egenskaber, lindrer smerter, antiinflammatorisk virkning.
 2. Pheniraminmaleat. Det har en antihistamin effekt. Reducerer hævelse af væv, lindrer rindende øjne. Fjerner kløe i næse og øjne.
 3. Phenylephrinhydrochlorid. Fremragende sympatomimetiske. Kendetegnet vasokonstriktoraktivitet. Takket være ham, reduceret hævelse bihulerne og næseslimhinden.
 4. Ascorbinsyre. Uundværlig for forkølelse vitamin C. Det forbedrer kulhydratmetabolismen, fremmer vævsregeneration, har en positiv effekt på blodpropper. Desuden ascorbinsyre øger modstanden til forskellige infektioner.

Produceret medicin "Farmatsitron" i form af pulver. Denne blanding var svagt gul, hvid og orange perler. Lægemidlet har en behagelig citron aroma. Pulver til at lave te. Proceduren for behandling med dette lægemiddel - helt en behagelig begivenhed, da drikken er lækker.

Tilgængelige er en anden form for medicin. Denne medicin "Farmatsitron Forte". Instruktioner til anvendelse af pulver er placeret som et mere effektivt middel til bekæmpelse af kulde. Forskellen mellem denne version af det oprindelige stof er indeholdt i en mængde på paracetamol. Hvis de ovenfor beskrevne midler indeholder 500 mg acetaminophen, formuleringen "Farmatsitron Forte" dens mængde forøges til 650 mg.

Indikationer

I betragtning af den sammensætning, er det muligt at forstå, på hvilke betingelser anbefaler brugen af lægemidlet "Farmatsitron" betjeningsvejledning.

Pulver er indiceret til korrektion:

 • SARS;
 • akut hovedpine, migræne;
 • kraftig stigning i temperatur, feber;
 • smerte, fremprovokerede en krampe i muskler (myalgi);
 • akutte og kroniske stadier af bihulebetændelse, sinusitis, rhinitis;
 • ubehag i leddene, artralgi;
 • tandpine;
 • neuralgi;
 • algodismenorei;
 • allergisk rhinitis.

doseringer af lægemidler

Betragt, som rådes til at bruge stoffet "Farmatsitron" betjeningsvejledning. Pulveret skal fortyndes i varmt vand. I posen 1 krævede 200 ml væske. Vandet skal være varmt, men ikke kogende vand.

Det anbefales at tage en medicinsk løsning i 3-4 timer. Dog bør medicinering ikke misbruges. Inden for en dag udpege ikke mere end 3-4 pakker. Terapi kan vare op til 5 dage.

Funktioner af anvendelsen af lægemidler til børn

Kan jeg bruge dette værktøj til behandling af et barn? Hvad betyder instruktioner denne drug "Farmatsitron" til brug?

For børn ældre end 14 år medicinen er egnet. Denne kategori af patienter anbefales voksen dosering.

I nogle tilfælde kan medicin blive udnævnt i en yngre alder. Dog er børn under 6 år kontraindiceret. Dette fremgår af lægemidlet "Farmatsitron" betjeningsvejledning. Pulver til børn i alderen fra 6 til 14 år udpege en læge. Vi bør ikke ty til selvmedicinering og stofmisbrug, uden anbefaling af en specialist.

En medicin "Farmatsitron forte" må kun anvendes af personer, der har nået 15 år.

bivirkninger

Det stof kan medføre, at patienten en række bivirkninger. Derfor under behandling bør observeres nøje for trivsel. Oftest bivirkningerne provokeret af individuel intolerance.

Medicinen kan give følgende symptomer:

 1. Allergiske manifestationer. Ofte er der hududslæt, hævelse af slimhinder. Nogle gange kan det være svært at trække vejret.
 2. Lidelser i mave-tarmkanalen funktion. Patienter konfronteret med diarré. I nogle tilfælde, kvalme, opkastning indtræffer.
 3. Akutte smerter i epigastriske regionen.
 4. Den kraftige stigning i tryk.
 5. Høretab, vision.
 6. følelsesløshed i ekstremiteter.
 7. Forekomsten af søvnløshed.
 8. Urinretention og afføring proces.
 9. Delvis eller fuldstændig mangel anæmi.

I disse formularer skal du stoppe med at bruge medicinen. Patienten har brug for en vask tarme og mave. Også nyttige modtagelse absorberende medicin.

Kontraindikationer

Drug "Farmatsitron" brugsanvisning forbyder anvendelsen i følgende situationer:

 • hvis du er overfølsom;
 • prostatahyperplasi, efterfulgt af vanskelig vandladning;
 • alvorlige forstyrrelser i funktionen af lever og nyrer;
 • graviditet, spædbarn fodring.

Mennesker, der lider af sukkersyge, ikke værktøjet anbefales. Eftersom medikamentpose 1 omfatter sukker i en mængde på 20 g.

Og i de følgende betingelser, kan kun en læge afgøre hensigtsmæssigheden af medicinsk behandling "Farmatsitron":

 • hypertension;
 • thyroidsygdomme;
 • hjertesygdom;
 • glaukom;
 • kronisk lungesygdom;
 • prostatahypertrofi;
 • alkoholisme;
 • astma;
 • sygdomme i lever, nyre og i kronisk form.

Funktioner terapi medicin "Farmatsitron"

Med visse lægemidler ikke anbefales at kombinere de oprindelige midler. Det er derfor nødvendigt, at behandlingen er en kvalificeret specialist, der vil tage hensyn til ikke blot kontraindikationer, men de lægemidler, du tager.

Præparat "Farmatsitron" uønsket kombinere med modtagelse sedative psykofarmaka og antidepressiva. Sådanne lægemidler giver skærpende aktivitet af paracetamol. Patienten kan opleve dehydrering, kendetegnet ved mundtørhed og huden slasket.

Du må heller ikke kombinere behandlingen med "Farmatsitron" og modtage spiritus. Forbudt, og lægemidler, der indeholder ethanol. At ignorere denne instruktion kan medføre, at patienten omfattende forgiftning. Denne klinik er en ganske negativ indvirkning på menneskers sundhed.

drug-analoger

Hvis lægemidlet "Farmatsitron" ikke passer patienten, vil lægen anbefale en række andre, tilsvarende effektiv måde er i stand til at kæmpe off forkølelse.

Erstat det oprindelige stof kan være følgende lægemidler:

 • "Coldrex".
 • "Maxicold".
 • "Grippoflyu".
 • "Theraflu".
 • "Inflyunorm".

forbruger udtalelse

Hvad patienterne mener om denne bil? Er det virkelig så effektiv som medicin karakteriserer instruktioner "Farmatsitron" til brug? Anmeldelser af mennesker har tendens til at være overvejende positiv.

Patienter viser, at den blotte "teselskab" bringer betydelig lettelse. Patienter viser, at enheden perfekt normaliserer temperatur eliminerer hovedpine, lindrer ubehag i halsen. Det stof eliminerer de rindende øjne, tilstoppet næse.

Som regel hvis et lægemiddel er "Farmatsitron" anvendes, når de første symptomer på en kold, er det tilstrækkeligt at 1-2 dage til helt at standse sygdommen.

Der lægges særlig vægt på patienterne følgende fordele af lægemidlet. Pulveret er ganske enkel at bruge. Største udfordringer for sin avl vil aldrig opstå. I modsætning til andre midler, løsningen har en behagelig citron duft og en fremragende smag.

Men der er oplysninger om forekomsten af bivirkninger. Som vejledning narkotika "Farmatsitron" til brug, pulveret (ratings bekræfte det) er i stand til at forårsage uønskede reaktioner. De fleste mennesker peger på tilstedeværelsen af allergi eller forstyrre fordøjelseskanalen funktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.