SundhedPræparater

Det stof 'Timalin'. Vejledning til brug

Det stof "Timalin" (injektioner), ifølge nogle konti, blev åbnet i 1971. Han opnået fra biologisk materiale - "thymus" dyr thymus, der er kendt som

Medicin "Timalin" bidrager til genoprettelse af immunologisk reaktivitet. Handler på thymus menneske, narkotika aktiverer dens funktion. Således stimulerede reaktion af organismen til patologiske (sygdom) stimuli normaliseret ratio og antallet af B- og T-lymfocytter (blodlegemer komponenter, der er ansvarlige for dannelsen af væv og cellulære forsvarsmekanismer i kroppen) og deres subpopulationer. Ved beskrivelsen af virkningsmekanismen af lægemidler "Timalin", instruktioner angiver betyder evnen til at forøge fagocytose (aktiv capture fagocytter (blodceller) patologiske mikroorganismer), til at stimulere regenerative processer, forbedre funktionen af det hæmatopoietiske system (i tilfælde af depression) og stabiliserer også cellulær metabolisme ( metabolisme).

Receptpligtig medicin til voksne og børn som immunmodulerende og biostimulation.

Ved indikationer indbefatter sygdomme og tilstande, kompliceres af lav immunitet, herunder dem, der vedrører udviklingen af kroniske og akutte abnormiteter i de bløde væv og knogler af PYO-inflammatoriske, bakterielle og virale infektioner. instruktioner lægemiddelpartiklerne "Timalin" til anvendelse anbefalet i forstyrrelser af regenerative processer (frakturer, forbrændinger, forfrysninger, trofiske sår, langsomt helende hudlæsioner, nekrose efter bestråling, såvel som den radiale vævsnekrose). Lægemidlet er indiceret til mavesår i 12 duodenum og maven, bronchial astma, rheumatoid arthritis, okklusiv sygdom, multipel sclerose. Illustrerer fremstilling kræftpatienter at lindre komplikationer af svækkelse operation (hypofunktion) thymus, ledsaget af inhibering af hæmopoiese og immunitet over for kemoterapi eller stråleterapi.

Medicin "Timalin" brugsanvisning anbefaler, at du bruger til forebyggelse af komplikationer (herunder infektioner) i den postoperative, posttraumatisk periode, udnævnelsen af antibiotiske stoffer i store doser, samt på baggrund af kemoterapi eller strålebehandling.

Lægemidlet er tilgængeligt i form af et lyofiliseret (tørret på en særlig måde) pulver til opløsning til injektion.

Før indføring af indholdet i hætteglasset blandes med én-to milliliter isotonisk natriumchloridopløsning. Det stof "Timalin" er beregnet til intramuskulær injektion. Administrationen udføres på daglig basis.

Doseringen af lægemidlet "Timalin" betjeningsvejledning anbefaler følgende: voksne fra fem til tyve milligram (fra tredive til et hundrede milligram pr behandlingsforløb), børn fra syv til fjorten år - 3-5 mg, fire til seks år - 2 -3 mg, fra et til tre år - 1-2 mg, op til et år - 1 mg. Behandlingsvarighed - fra tre til ti dage.

Til forebyggelse af lægemidlet administreres intramuskulært dagligt i 5-10 milligram for voksne og for børn 1-5 mg i tre til fem dage.

Det skal bemærkes, at stoffet "Timalin" er ikke en simpel tonic middel. I nogle situationer er anvendelsen af immunmodulatorer er uhensigtsmæssigt, i stedet, kan du støtte immun vitaminer og afbalanceret ernæring system. I andre tilfælde kan lægemidlet være simpelthen uerstattelige. Dog bør anbefales brugen af narkotika "Timalin" til en specialist.

Før du bruger produktet skal være bekendt med den anmærkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.