BilerMotorcykler

Scooter Honda Dio AF 34

Japanske producenter "Honda" handler ikke kun med produktion biler. Deres scootere er også meget populære. I næsten tre årtier, virksomheden tilbyder en linje af scootere "Dio". Bemærkelsesværdige er mange modeller af denne linje. Men i artiklen, overveje en scooter Dio Honda AF 34.

historiske fakta

Familien af "Honda Dio," blev første gang udgivet tilbage i 1988. Alle modeller er kendt for kunderne som en pålidelig, kompakt og manøvredygtig. Hertil kommer, de er nemme at forbedringer (tuning).

I slutningen af firserne kom den første generation. Til dato har de seks:

 • Første generation (1988) med AF-18/25 mark.
 • Den anden dukkede op i begyndelsen af halvfemserne. Markering modellerne i disse år - AF-27/28.
 • Den tredje kom i 1994. Det var Honda Dio AF 34, hvis karakteristika er beskrevet nedenfor. Ud over denne version er der en anden med AF-35-mærket.

 • Den fjerde generation, der udkom i 2001 år, blev kaldt "Smart-Dio" og havde AF-56/57/63-koder.
 • "Ny Dio" henviser til den femte generation, der begyndte at frigive i efteråret 2003. Mærket som en model AF-62/68.
 • Sjette og sidste i øjeblikket, generation blev introduceret for offentligheden i sommeren 2014. Det blev kaldt "Dio Deluxe 100" eller JF-31.

En funktion af de nyeste modeller er, at de tilhører en anden klasse. Dette er de scootere, som er i stand til at bære, foruden føreren, og en anden passager. Deres egenskaber har ændret sig, at effekten af den magt enhed var tilstrækkelig til at forøge bæreevnen.

produktfordele

I placeringen af de bedste singler af scootere fra Japan Honda Dio AF 34 sikkert ville have taget sin hædersplads. At kende producenten, er der ingen tvivl i pålideligheden af modellen. Men det er ikke alt. Denne version har funktioner såsom:

 • Styrke.
 • Attraktivt udseende.
 • Moderne design.
 • Kraftfuld men let motor.
 • Maintainability. Reservedele til det er let at finde.

De vigtigste elementer i scooteren

Hvis den anden generation "af Honda Dio," serien var mere af et nyt design-version, Honda Dio AF 34 - er en helt ny model. Det tiltrækker opmærksomhed med sin smukke design, sofistikeret elegance. Det første indtryk er støttet af de tekniske karakteristika, der gør direkte forelske sig i denne scooter.

Med en relativt lille vægt (70 kg) scooter går hurtigt og har en høj grad af manøvredygtighed. Dette gør det perfekt egnet til bykørsel. Den kan nemt og dygtigt flyttede selv mellem biler sidder fast i trafikpropper.

Scooter Honda Dio AF 34 blev produceret i flere udgaver. For eksempel, som udkom i 1998 GODU sen model besidder bedre teknisk ydeevne (forbedret motor og udstødningsrør), en gennemsigtig forreste optik støbt hjul diske. Tilstedeværelsen af flere varianter tillader køberen at vælge de bedst egnede parametre for det.

På grund af den horisontale arrangement af motorens cylindre stammen placeret under sadlen har et fladt gulv. Scooter indrettet i en trendy stil på det tidspunkt. Over tid designet ændret en smule. Skræddere berørte optik var blinde for at beskytte centrallås. De mest populære versioner er undertiden fremstillet i begrænset serie. De blev timet til de vigtigste begivenheder for virksomheden.

Med hensyn til vedligeholdelse, alt er enkel. Som med andre produkter i Japan, vanskeligheder med afmontering og udskiftning af dele og der er ingen Honda Dio AF 34. Reservedele er let tilgængelige, de er kommercielt tilgængelige.

nøgleindikatorer

Den beskrevne model scooter har en længde på 1675 mm, bredde 630 mm og 995 mm i højden. Højden af sædet er syv hundrede millimeter. Lumen til vejen næsten et hundrede og fem millimeter. Samtidig sin vægt, som nævnt ovenfor, er 69 kg. Honda Dio AF 34 - Enkelt. Men dens kapacitet er et hundrede og halvtreds kilo.

En hundrede kilometer scooter forbruger 1,85 liter. Benzintank har et volumen på fem liter. En tank olietank er 1,3 liter. Tekniske komponenter gør det muligt at accelerere til tres kilometer i timen. Men der har været tilfælde, hvor ejerne har udviklet hastighed over ti eller endda femten kilometer i timen. Vi kan derfor sige, at den maksimale hastighed som fabrikanten angiver, er ikke uoverstigelig værdi.

Teknisk udstyr af modellen

Honda Dio AF 34 - den mest kraftfulde scooter blandt alle modeller af producenten. Han kan deltage i kapløbet som en langdistance, og med starten af trafiklys. Fast totaktsmotor med et samlet volumen på 49,9 kubikcentimeter, viser gode resultater. Han giver strøm til syv hestekræfter og op til seks og en halv tusinde omdrejninger i minuttet.

Køling luft. Variabel transmission. Front monteret teleskop gaffel. Bag - støddæmper og fjeder. Bremsesystem tromle vil stoppe hurtigt, men uden ryk.

At vælge Honda Dio AF 34, kunderne altid får en stærk, smidig, pålidelig og stilfuld scooter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.