Kunst og underholdningKunst

Artur Rudenko: biografi og personlige liv

Unge, talentfulde og karismatiske russiske sangerinde i genren Chanson Artur Rudenko, hvis biografi har længe været et mysterium for os, hævdede i dag al musik radio og touring malet frem et par måneder. Producenterne mener, at udsigterne for langsigtet og seriøs sanger.

Almindelig musiker og kog 4 cifre, helten i vores artikel - Artur Rudenko. Biografi af sangeren i lang tid var kendt kun til en tæt kreds af mennesker. Hans liv havde en stærk kærlighed, en vanskelig barndom og uopfyldte drømme. Der var følelsesmæssige og fysiske traumer. Kunstner udfører i Rusland og i udlandet. Han dabbled i genren af forfatter og skjald, chanson.

Artur Rudenko: biografi

 1. Fødselsår - 1977.
 2. Arthur blev født i Ukraine i Lozovaya (Kharkiv-regionen).
 3. Den første amatør registrering af sangeren og hans far tog yderligere 4 år til sangen "Victory Day".
 4. Professionelt involveret i fodbold.
 5. Jeg gik til en musikskole.
 6. Han deltog i skole af vokale og instrumentale ensembler.
 7. Hæren tog ikke på grund af dårligt syn.
 8. I Kharkov, han indskrevet i musikskole.
 9. Som studerende, jeg mødte første kærlighed.
 10. Han deltog i sang konkurrencer.
 11. Flyttet til Moskva, han sang på caféer og restauranter.
 12. Ikke nok penge, sov i metrostationer.
 13. Indspillede flere hits, "kan ikke blive glemt", "Tomorrow", "Jeg vil forlade", "Tak", og andre.

barndom Rudenko

Mor Arthur sibiriske far kommer fra Ukraine. Forældre har ikke noget at gøre med musik, men talent af hendes barn bemærket fra en tidlig alder, og på alle måder har bidraget til dens udvikling. Arten af drengen har en anden funktion - hyperaktivitet, og den nødvendige energi til at gøre noget med.

Arthur valgte sporten, han blev interesseret i professionel fodbold og atletik, men har ikke glemt om musikken, selv om, og drømte om en sports karriere. Vocal solist Arthur lavet en lille skole kor.

Trauma, der besluttede skæbne

I lang tid drengen ikke kunne beslutte , hvad at blive: en fodboldspiller eller musiker. Han havde alle chancer for at blive en god fodboldspiller, men besluttede tingene anderledes. Sci fremtid sport blev ødelagt i et øjeblik på grund af en knæskade som følge af en alvorlig tilbagegang. Men fysisk skade lov til at fokusere på musikken. Arthur deltog aktivt i det kulturelle liv på skolen, synger folkesange og danse, på grund af dette alvorligt påvirket forløbet af elever.

Skolen band, hvor Arthur var den første trommeslager, og derefter fuldføre en solist, han udført sange af populære grupper "Biograf", "Secret", "Lube". På tidspunktet for eksamen, fremtiden kunstner arbejdede med vocal coach, vandt byen konkurrence "Jeg ønsker at blive en stjerne." Med en gruppe af "The Godfather" Arthur talte med femten år. Mens bandet var ganske populært på det lokale niveau, deltog han i byens koncerter og bryllupper.

studentship

I sin hjemby og overalt i Ukraine Arthur det var en rigtig stjerne, men på trods af, at den skæbne allerede påpeget en gang, at du vil knytte dit liv med kreativitet, gjorde den unge mand ikke appellerer til sådan en udsigt, og han besluttede at tjene i hæren. Til dette var det nødvendigt at mestre erhverv kok, men alle deres bestræbelser og fremragende fysiske data var ikke en gennemgående billet til tjenesten. Det viste sig, at Arthur lidt af dårligt syn Rudenko. Biografi af sanger og derfor ikke indeholder nogen beskrivelse af den militære rutine.

Jeg var nødt til at kombinere deres studier med koncerter. Sommer skuespiller gik på tur gennem resorts i Krim-halvøen.

Conquest af den musikalske Olympus

Arthurs hoved går ind i musikken og ind i Kharkov Musikskole. Efter at have studeret og kvalificere som "dirigent for koret", musikeren mærkes i Kharkiv tæt på ham, vi har brug for nye horisonter - det sted, Moskva. I hovedstaden, en musiker vendt ved en tilfældighed. På en almindelig forestillinger i Yalta novice kunstner bemærket kom fra Moskva armeniere og blev tilbudt et job i en restaurant.

Capital mødte ikke den mest iriserende måde som mange kom til at erobre det. Da selv med, at fyrene på stationen ingen mødte. Vi var nødt til at arbejde meget hårdt for at leve uden bekvemmeligheder og normale forhold, men det er kun moderere den unge kunstner.

I Moskva, gik Arthur med en anden musiker. Labor indvandrere finde arbejde ret hurtigt i en lille cafe. Løn var ubetydelig, og lejebolig ikke kunne være tale derfor måtte jeg sove i metroen. På trods af manglen på ordentlige vilkår, så det altid havde god, fordi i aften de unge musikere venter på arbejde i restauranten.

Arthur aldrig glip af en mulighed for at bevise sig selv, og har deltaget i forskellige projekter, sende demoer til producenter og leder efter nogen mulighed for at komme i kontakt med dem. Optag, fik på konkurrencevilkårene i virksomheden "Production Union" er interesserede kommission, og producenten har besluttet at mødes sangeren i person til at høre hans stemme levende.

Hit efter hit

Will, talent og bevæge sig mod målet gav resultatet et par måneder senere, når sangene Artura Rudenko begyndte at tænde for radiostationen "Chanson", og derefter en kunstner interesseret i seriøse producenter. I dag restauranten publikum i det kommende koncerter, ture og lydstudie fortid. Efter nogen tid en simpel fyr fra provinsen Artur Rudenko, hvis biografi er i dag interesser millioner af fans, taler ved Kreml på en koncert scene "Chanson of the Year".

Gjort berømt sanger sådanne kendte kompositioner og videoer til dem som "Lykke jer, mine blå øjne" og "Tears of kærlighed." Styrket sin position Rudenko hit "Forgetting er umuligt, det er umuligt at gå tilbage." Et par år senere gentog succesen med sangen "Fell Snehvide" og "I går". Disse sange er populære i flere år og ikke mister deres positioner i rækkefølgen af radiostationer.

Priser og resultater:

 • Prize "Chanson af År 2010" til sangen "Glem umuligt";
 • Prize "Chanson af år 2012" til sangen "I går".

Personlige liv

Utvivlsomt, alle interesserede i private rum sådanne populære kunstnere som Artur Rudenko: biografi, personlige liv, kone, børn - publikum ønsker at vide alt. I sangen "Glem ikke" overført dirrende følelser til sin kæreste, men hun var ikke om ægte kærlighed, men den psykiske traumer, som var årsagen til fødslen af den første lyriske hit. Sangeren føles romantiske følelser i mange af deres sange. Som studerende på Kharkov skole, Arthur forelskede sig i en pige, der gengældt.

Lykke varede i seks måneder, derefter gik hun til udlandet og, siger sangeren, desværre forblev der. Talentfulde pige har fået en prestigefyldt tilbud om at arbejde i Europa, hvorfra hun ikke kunne afslå. Alle er interesseret i, hvordan levende kunstner biografi Arthur Rudenko har et par mere interessante fakta. På det personlige liv sanger lidt information, men vi ved, at han i øjeblikket er gift og har børn, to sønner. Artur Rudenko, foto, er biografi præsenteres for din opmærksomhed, en meget lykkeligt ægteskab.

Om kærlighed

Den blev skrevet en masse sange om kærlighed, herunder beskæftiger sig med den meget samme pige. Hun hørte en af dem kom i kontakt med Arthur, hun sagde, at hun er fint, hun er gift og bor i Spanien. At for den menige mand tab for kreativ - incitament til fremskridt.

Sangeren har også næret begær, han ønsker at synge en duet med Grigoriem Lepsom eller Sting. I fremtiden sangeren ønsker at blive en kunstmæcen og hjælpe talentfulde unge kunstnere fra provinsen. Biografi af sangeren Arthur Rudenko - er historien om en stærk ånd og en utrolig talentfuld mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.