Kunst og underholdningKunst

Engelske digter og kunstner Uilyam Bleyk: Biografi, kreativitet

Den store engelske digter, kunstner og filosof Uilyam Bleyk gjorde med henvisning alene til de kommende generationer. Han vidste, at kun børn vil være i stand til at evaluere sit arbejde. Og nu, ved årsskiftet XVIII - XIX århundrede, vil ikke finde accept blandt sine samtidige. Han havde ret: alle hemmelighederne af hans geni ikke afsløres indtil nu.

karriere

Uilyam Bleyk hele sit liv uanselige eksterne begivenheder giver ikke meget plads biografer. Han blev født i London i 1757 ind i en fattig familie af en butiksindehaver, der levede hele sit liv indtil sin død, halvfjerds år. Pleje og deltagelse af familie, beundring af en meget snæver kreds af hans beundrere og disciple - er Uilyam Bleyk Jeg har modtaget fuldt ud. For en tid studerede han håndværk gravøren, og dette efterfølgende fortjent. Dagligliv, hvilket førte Uilyam Bleyk, var fuld af rutine og få deres daglige brød. Han er involveret i fremstilling af udskrifter på andres originaler, langt mindre - på egen hånd. Han har skabt illustrationer til "Canterbury Tales" af Chaucer, Jobs Bog. Det er en af illustrationerne til Dantes "hvirvelvind af elskere." Det er en kraftfuld og frygtelige strøm, der kommer til at tænke simpel manden på gaden, som kunstneren ikke faldt. Så da Uilyam Bleyk forsøgte at etablere sig som kunstner, jeg stod over for en tom mur af manglende forståelse. Kun tyve år efter hans død, for den brede offentlighed, han blev "opdaget" Pre-Raphaelites. Ikke fuldt forstået indtil nu verden og en bred vifte af kreative arv, som forlod Uilyam Bleyk. Biografi åndelige det er komplekst og fuld af lyse begivenheder.

poesi

En af de kreative opgaver, som digteren besluttet at livslang læring, - oprettelse af et nyt mytologisk system, såkaldte Bibel of Hell. Den mest berømte af sin art, og den perfekte arbejde - "Songs of Innocence and Experience" Hans digt er meningsløst at overveje hver for sig. De er forbundet med en flerhed af de fineste garner og få den sande lyd kun i forbindelse med hele cyklussen.

inderste følelser

Han var et årti, da han blev tavs i lang tid. Det viser hans smertefulde og intens åndelig søgen. Hans samtidige forstod ikke ham, men det er måske grunden til hans arbejde har været fokuseret på sin indre vision. Og det var makro og mikrokosmogonicheskim, fed, underlig, usædvanlig spil med skarpe linjer og komposition. Dette Uilyam Bleyk, hvis malerier blev ikke accepteret af sine samtidige, slår os i dag. Han tog dem ud af verden, der vidste eller set før. Det er, at Blake, som så uendelig i din hule hånd og evigheden i en time. "Newton" - en af hans mest berømte malerier. Det fysiker præsenterede den store arkitekt af universet til en af frimurerisk symboler i deres hænder. Uilyam Bleyk forventede Dali, der vil hævde at være verdens første kunstner inden for kvantefysik. Nej, Salvador Dali var sent i lang tid.

tidligere Albion

England regeret af sin mytologiske fortid, tænkte Uilyam Bleyk. Billeder er skrevet på temaet for kelterne og Druids, have særlig viden og myter. Det var mindet om dem, ifølge Blake, kan afsløre tidligere skjulte sandheder.

Illustrationer til Bibelen

Oprettelse illustrationer til Bibelen, han ikke skrive hyrderne eller Jesusbarnet, men mystisk ser Satan. "Marriage of Heaven og Hell" - en af hans bøger, skrevet i efterligning af bibelske bøger af profeti. Dette vi ser i hans malerier. Hvad jeg skrev William Blake "Red Dragon" - en serie af akvareller skabt til at illustrere Bibelen, bogen 'Åbenbaring. Dette er en stor rød drage, havde syv Hoveder og kroner på dem. Hans hale "fed" tredjedel af stjernerne fra himlen til jorden. Disse malerier skildrer dragen i forskellige scener. Den første maleri "Store Red Dragon og kvinden klædt i solen". I mange teologer fortolket det sådan her. Hustru: - er Kirken, Kristi lys, og solen over det hellige. I smerte, giver hun føde et barn, der kommer til at absorbere dragen. Men hun formår at flygte. Fury dragen slipper vand, som skal absorbere og kone, og Jorden. Han er utrolig skræmmende og sikker i sin styrke.

Nogle moderne syn på teologi

Disse rædsler kan se anderledes ud. Christ Church blev grundlagt som et sted med kærlighed og barmhjertighed. Ingen djævel var ikke i de oprindelige lære. Hans idé, paradoksalt nok, har udviklet og fået styrke i løbet af middelalderen, samt ideen om helvede for sjæle flok ledelse. På den ene side - Paradise - en gulerod, den anden - Hell - en pisk, som en person skubber djævelen. Så Djævelen opnået gennem indsatsen fra kirken ekstraordinær styrke. Og nu denne udstilling, tæt på museet. Få mennesker alvorligt at tænke over det.

Men det ændrer ikke arbejde Blake. De tilbyder at reflektere over, hvad der er godt og hvad - Evil. Han var en profet, og meget forventede, såvel som sin egen død. Klokken seks om dagen for hans død, Blake følte hende, lovede sin kone, der altid vil være, og døde. Så hvad var død for ham?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.