Kunst og underholdningKunst

Pantomime - dette er en særlig måde at kommunikere med omverdenen

Pantomime er en særlig form for kunst, en unik måde at kommunikere med omverdenen og andre mennesker. Oversat fra den græske sprog , dette ord betyder "en, der viser alle". Således er en pantomime - en slags teaterforestilling, hvor den grundlæggende betydning af en begivenhed overføres af fagter, ikke ord.

Oprindelsen af "tavse" kunst

Der var sådan en kunst i oldtiden og var en del af hedenske ritualer og ritualer. Pantomimeteatret dukkede op i det romerske imperium i den tid af Augustus. Senere, i den urolige middelalderen, kirken forbød pantomime, men sidstnævnte fortsatte med at eksistere i kunsten at vandre jonglører, mimer, spillemænd og gøglere.

Dens storhedstid, denne kunstform har nået renæssancen til den improviserede commedia dell'arte, i opførelser af omrejsende italienske aktører. Den første pantomime - denne kærlighed (husstand) melodrama, Arlequin, der ved det 19. århundrede blev en favorit genre af teater-kabiner Frankrig.

Teater i moderne tid

Som teatralsk ballet pantomime først dukkede op i 1702 i Londons Drury Lane Theatre. Gennem hele det 18. århundrede, blev det udført som et mellemspil i pauserne i komedier og tragedier. Da dansen blev en del af pantomime ballet drama JJ Nover.

Som et separat pop nummer "mute" scene er aktivt at udvikle i musik haller og teatre i Europa miniaturer i slutningen af det 19. århundrede. Senere var der en pantomime skole i Marseille, ledet af L. Ruff. For første gang på scenen af Londons teater skuespiller blade, som i sidste ende vil få verdensomspændende berømmelse, bedste komiker tavs genre Charles Chaplin. I Tyskland, var dette kunstform indgreb M. Reinhardt.

I anden halvdel af det 20. århundrede synes meningsløst pantomime - en slags historie ved hjælp af ikke-eksisterende, imaginære objekter. MIME vores dage skal være flydende i din krop. Det skal være universel: en jonglør, en akrobat, en dramatisk skuespiller og samtidig perfekt forstår det sprog, ballet. Mens en god mime - er primært en filosof, i stand til at lægge bestemte stemninger, tanker og følelser i andre mennesker, der bruger håndbevægelser alene.

mime typer

Der er flere hovedtyper af "tavs" kunst:

- dans (opstod i ritualer og ritualer de gamle mennesker, de hedenske stammer stadig eksisterer i mange nationer);

- klassisk (oprindelse kan ses i cirkusser græske og romerske civilisationer, det er harmonisk kombineret poesi, musik og effekter);

- akrobatiske (omfatter jonglering, spring, forskellige tricks, tager oprindelse fra østlige teater bruges aktivt i et cirkus);

- den excentriske (bruges i cirkus, er det baseret på en hvilken som helst komisk situation,, særlige rekvisitter, der er involveret i scenen).

Til cirkus pantomime som kamp-carry, zoopantomimu, vand og eventyr udstyrsstykke med crowd scener og special effects. Den sidste - det højeste niveau af dygtighed.

Der er to typer af denne form for kunst: solo pantomime - arbejdet i en kunstner, og teater, med deltagelse af kollektive aktører, ved hjælp af sæt og scriptet.

Genrer pantomime

I sin genre pantomime - en komedie, en tragedie Come drama eventyr eller en myte, en pjece eller en novelle, pop miniaturer. I et ord, den kan blive alt. Komedie er præget af satirisk, humoristisk tilgang. Konflikt eller kamp for at løse specifikke tegn. En strålende komiker, mime hele tiden at genkende Charles Chaplin. I tragedie, historien ender i en katastrofe. Den tragiske pantomime der er alvorlige, udtryk for de modsætninger og konflikter.

Eventyret og myte, som regel fortælle os om nogle fiktive helte og figurer, ofte udstyret med en utrolig evne til at magi og hekseri. "Silent" indstilling kan også have karakter af pjecen, udtrykke negation af de gældende principper i livet, den politiske struktur i landet, kan have funktioner i latterliggørelse, eksponering. I tilfældet med udførelsen af romanen fortæller mime med fagter af enhver lyrisk historie. Det kan være en mime - spiller en skuespiller, eller en hel gruppe af mimer.

Pantomime i Rusland

Yuletide, forskellige ceremonier, karneval, samt alle former for tivoli teater og klovneri blev oprindelsen til "tavs" kunst i Rusland. I begyndelsen af det 20. århundrede i arbejdet i modernistiske filmskabere synes dramatisk pantomime - en "fordrejende spejl" N. Evreinov, "Tears" af K. Marzhdanova "Toy Box" A. Tairov, "Scharf Columbine" Meyerhold.

De oprindelige principper i den gamle pantomime teater dell'arte genopfinder hælde med noget nyt, ledsaget af digtoplæsning, musik og koreografi. I midten af 40'erne i det 20. århundrede denne kunst er ved at forsvinde, fordi den prioritet er ordet - mere forståelig for masserne, ikke kræver gætterier. I taler om cirkus klovne værelser har erstattet den memer-Comique. Ikke desto mindre, i balletten pantomime virkelig blomstre. Vises horeodramy og drambaleta, som er baseret på "tavse" scener, snarere end ren dans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.