ModeTøj

Kjoler med baskerne - attraktiv element i en kvindes garderobe

Kjoler med baskerne - magiske møl, der ankom i modebranchen fra en fjern og det solrige Spanien. Anden vind, for at bestemme den næste leder af den slags kjoler, åbnet i det 20. århundrede, hvor det geniale i sit håndværk - Cristobal Balenciaga - anvendt i indsamlingen af tøj usædvanligt element: bred flæse, monteret på taljen linje. Moderigtigt trend er blevet støttet af Christian Dior, som i slutningen af fyrrerne af det XX århundrede baskere pyntet deres kreationer.

I øjeblikket er næsten alle de samlinger kan ses en lignende model af kvindelige påklædning, som gør det muligt at gøre billedet perfekt. Kjoler med baskerne ikke er strengt aften eller rent kontor tøj muligheder. Korrekt valgte model kan være din dekoration i næsten alle situationer: fra en vandretur i restauranten før vigtige forhandlinger.

Kjoler med baskerne er ideelle for kvinder, der har en gennemsigtig skrøbelighed. Bred flæse ved hofterne vil give et ekstra beløb, ville gøre figuren tekstureret, feminin. For messen sex med en strammere fysik til valg af kjole fra baskerne skal behandles på en særlig måde. Det er vigtigt at vælge monokrome varianter uden ornamenter, visuelt strækker figuren. Det skal bemærkes, at de kjoler til overvægtige baskere ikke bør indeholde komplekse multi-niveau elementer sådanne dikkedarer. Få hjælp fra en simpel model, fordi enkelhed - aftryk af geni!

Kjoler med baskerne ser rig og sofistikeret, så du skal ikke haste ind i poolen med hovedet, og vælge yderligere dekorationer, især hvis det er en billig kostume smykker. Manglen på tilbehør i dette tilfælde - den perfekte løsning! Men hvis du ikke kan vente med at vise andre en ny halskæde eller armbånd, så prøv at i det mindste sætte på smykker med et lille antal dele. Og for at holde en sund balance i alle ting, skal din smag fortælle, at simple modeller af tasker og sko - perfekt til kjoler med baskerne.

Det er også overraskende, at den samme model kan give sin ejer en bestemt stemning. Alt stof i farven, udformningen af den øverste del af kjolen og dens længde. En åben halsudskæring område og manglen på ærmer, stropper, kombineret med længden af skørtet lige over knæet vil give dig en elegant Lugt. Unik billede for at bidrage til at skabe en moderne asymmetrisk baskisk.

Vil du gerne se feminin, men strengt? Du bør søge hjælp fra et plateau med en relativt lukket skulder linje. Brug fortrinsvis rolige nuancer: oliven-, beige, lysegrå, bleg sand, hvede, hør. Hvid kjole med baskere vil være en perfekt løsning for bruden på andendagen af brylluppet.

I dag er disse outfits findes i samlinger af Givenchy, Carolina Du Herrera, Alexander Mcqueen, Bottega Veneta, Dior, som Elie Saab, Zara og mange andre designere fra hele verden. Et stort antal variationer af denne garderobe element tyder på, at relevansen af den spanske skabelse, er en glimrende mulighed for en moderne og stilfulde kvinde, ikke tabt med tiden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.