Nyheder og SamfundMiljø

Geografisk udflugt: 5 største europæiske lande efter område

Historisk set er Rusland samtidig en del af Europa og Asien, som det største land i verden, hvad angår areal på planeten Jorden. Trods det faktum, at vores land er geografisk placeret tættere på de asiatiske lande, at størstedelen af befolkningen bor i den centrale del, som er tættere på de europæiske stater. Og fordi det antages, at vores bopæl - i Europa. I dag ser vi på de 5 største lande i området i Europa.

Rusland - Jeg placere på besat område i verden

Landets hovedstad - byen Moskva. Russisk indtager 12% af den jord overfladen af planeten, hvilket er 17.124.442 km2. Det er ikke kun det største land i Europa, i området, men også i verden. Distant slaviske forfædre strejfede den østlige del, så en fremtidig tilstand. Men foreningen af alle folk i den mægtige magt indtruffet på det område i Europa, og derefter dannede Kievan Rus. Og i dag, i hjertet af landet er i sin "centrale" del, selvom geografisk, på staten, det er meget langt fra dette udtryk, snarere tættere på Europas grænser. Den befolkning på omkring 146,4 millioner mennesker, som også er en dominerende plads blandt de europæiske lande.

Ukraine - II sted på pladsen i Europa

Ukraine indtager andenpladsen i Europa. Der henvises også til det største land i Europa i området, med et gennemsnit omkring 559.713 kvadratkilometer. Statens hovedstad er Kiev. Det meste af landet ligger inden for Østeuropæiske Slette. Kan henføres til klimaet er tempereret kontinentalt: den gennemsnitlige temperatur i januar fra -1 S til -6S i juli + 18C til 23C. Næsten hele området er fladt, og bjergene optager kun 5% af landets areal.

På grund af den vanskelige politiske situation i landet, blev befolkningen i staten reduceres betydeligt (adskilt Krim, Donbass, sagde den militære aktion i landet), med 46,5 mio (fra 2008) til 42,3 millioner mennesker, ifølge officielle skøn.

Frankrig - III sted

Hovedstaden i Frankrig - byen Paris, der er kendt, måske, at enhver voksen indbygger af planeten. Frankrig er det største land på det europæiske udenlandsk område. Hendes jord er 547,030 kvadratkilometer. Men i dette land er der stadig øer, der hører til hende, og de er placeret i Sydamerika, Vestindien og Reunion Island i det Indiske Ocean, og flere øgrupper i Stillehavet. Antallet af mennesker i landet på omkring 64,9 millioner mennesker.

Frankrig er kendt for sine sejlbare floder, hvoraf der er omkring 200. Den største flod - det er Ron, og den største dal af Seinen, Garonne og Loire. Det er også det rigeste land i forhold til vandressourcer blandt de europæiske lande.

Spanien - IV sted

Spanien er beliggende i den sydvestlige del af Europa. Dens område dækker et areal på 504,782 kvadratkilometer. - Madrid er den spanske hovedstad. Med en befolkning på 45,9 millioner indbyggere. Dette er en af de mest maleriske, varme og den største lande i Europa, hvad angår areal. Spanien også ejer Balearerne og De Kanariske Øer, og omfatter i sin struktur nogle af det nordlige Afrika.

Sitet tilhører den britiske koloni Gibraltar, men det er placeret på den iberiske halvø i Spanien. Spanierne temmelig lang tid fortsætte med at gøre krav på disse lande. Gibraltar - er et symbol på landet, han er afbildet på våbenskjoldet i Spanien. Ifølge legender af gamle forfædre, et sted markerede afslutningen på verden.

Det sydligste punkt på det kontinentale Europa - en kappe af Marokko, der er en smal del af Gibraltar, og passage af Afrika. Det viser sig, at i Spanien "skridt" access fra Afrika - kun 14 km.

Sverige - V sted

Svenske Kongerige er den største i Skandinavien. Det er beliggende i det nordlige Europa og har et areal på 449,964 kvadratkilometer. Sammensætningen af landet består af to store øer i Østersøen - Gotland og Öland. Den første mand kom til denne jord omkring 12 000 år siden, men kun fra IX århundrede i Europa taler om Sverige. Berømte vikinger trængte den flådehavn og engageret i røveri og røveri. Kun med XI-XII århundreder landet fået status af staten.

Dette land er forskelligt fra mange europæiske lande for sin unikke natur: skove, bjerge, landsbyer, velplejede godser, dale, middelalderlige bygninger og hundredvis af monumenter. Der er en livlig by og spækket med træhuse, friske, salt damme og øer.

Sverige er også et af de største lande i Europa, hvad angår areal. staten har en befolkning på næsten 10 millioner mennesker. Den svenske hovedstad - en by med Stockholm.

Som konklusion

Vi har gennemgået top 5 af de største på de besatte områder i de lande i Europa. Enkel svar på spørgsmålet, hvad der er det største land efter område i Europa er vanskelig. På den ene side er det Rusland. Men hvis vi taler om fremmede lande, er det naturligvis, Frankrig. Under alle omstændigheder, vores land er den største stat i verden, og vi har meget at være stolte af.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.