Nyheder og SamfundMiljø

Ulyana, hvorfor ikke, Greenpeace

Jeg ville have tilsluttet sig "Green Peace", hvis jeg vidste, hvordan det skal gøres. Men det hele er på globalt plan, og bør starte små. Forbedre miljøet i det mindste i vores by - er, at - det. Hvordan til at komme til dette, jeg fortalte Uliana Syreyschikova, et medlem af "Aqua" miljøorganisationen og studerende KubSU kunst - grafiske fakultet.

Hvordan er det - levende miljø?

  1. Folk er begyndt at gøre dette ved intern svirp. Hvem, hvis ikke vi vil tage sig af naturen nu? "Hvorfor ikke? Fra en lille handling vil opstå så hele begær. "- siger Uliana. "Environmental" unge mennesker, der bor et interessant liv. De udfører handlinger, koncerter, udstillinger. I kunsten - cafe "White Crow" bare holdt sådanne møder. De fyre fra "Aqua" udført en interessant aktie - udveksling. Vi er vant til de gamle uønskede elementer til at smide væk og købe nye. Og du kan gøre ellers - dine ting veksles til fordel for fremmede for hinanden. Zatortuyu huller til at bestille, for eksempel, lykkeligt tage nogen - ellers, i stedet for at give en retro - jeans.

  1. Med humor fyrene, også, alt er i orden. Juliana og hendes venner en original måde at annoncere på forbipasserende på de marine miljøspørgsmål. Afbildet på fortovet havbunden, trukket alger Juliana iført beskyttelsesbriller under vandet og "nedsænket" i dybet af havet - faldt til jorden. Det var helt rigtigt, at de tørrede fisk spredt over hele tegningen. "Ingen gik forbi, alle billeder af vores skabelse. Selvom så vi har fået at henlede uinteresserede mennesker. "

  1. Af den måde, for optagelse af økologisk kultur. Opgaven for de forskellige organisationer - at informere borgerne og give dem mulighed for at forstå sig selv, er det vigtigt, og alt er i vores hænder! Selv holdt kurser om arbejdet med masserne. "Lederen af vores klub, Tatiana G., forklarer os , hvordan man kan kommunikere med folk. Når -. Noget vi gerne det, "Aktier i at engagere sig i miljøbeskyttelse udføres i 190 lande. . "Økologi simpelthen ikke kan adskilles fra vores liv. Derfor bør det altid være beskyttet. Normalt atmosfærisk kuldioxid - 350 partikler. I vores atmosfære, disse partikler 387. Forskellen er lille, men det er stadig en sverhnormy. "- hun delte oplysninger.

  1. Ulyana billeder og mere end én gang hun og hendes venner iscenesat foto - udstilling over temaet havet. Efter anmodning, børnene kunne det - en uafgjort. "Så vidt jeg er anderledes end deres jævnaldrende, kan jeg sige, at den" sorte får "i sig selv aldrig overvejet og tror ikke. Jeg har ret til at vælge deres egen omgangskreds. Blandt hans venner - ligesindede mennesker, jeg føler sig trygge, sammen vi kommer op med nye aktier, arrangerer udstillinger på det marine tema ".

  1. Den nuværende ungdom lidt doven. I en tid med højteknologiske meste af min fritid bliver brugt på computerspil, internettet. Jeg kan ikke tale for alle, men det er en kendsgerning. Men for at beskytte naturen - det vil ikke uploade billeder Vkontakte. "Lærerne behøver kun at ringe til os, vi kommer løbende bare for at vise film i skolen for miljøbeskyttelse."

Hvilke drømme af et medlem af en miljøorganisation?

  1. "Vores urbane skraldespand har opfyldt sin valgperiode mange år siden. Hvis folk reagere, til ideen skabe en service for garbage collection - det er bedre end du kan forestille dig "!

  1. Målet for Uliana - inficere mennesker miljømæssig bevidsthed. Hun selv slukke lyset, for at bevare energien, ikke ser fjernsyn af samme grund. Han siger, at han aldrig skære ned et træ til brænde, men tværtimod ønsker at plante.

Vores miljø lider, uanset hvor cool. Som du ved, om bækken floden begynder. For at forhindre flow-problemer, behøver vi ikke stå og deltage i "Greenpeace".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.