Nyheder og SamfundMiljø

Attraktioner Ostrava (Tjekkiet): beskrivelse, foto

Ostrava - den antikke by, som blev bygget i slutningen af det XII århundrede, er beliggende i den østlige del af Tjekkiet. Det er centrum for den Mähren-Schlesien. Den tredje by i landet med hensyn til befolkning. Historiske og kulturelle attraktioner i Ostrava (Tjekkiet) tiltrækker tusindvis af turister hvert år.

historie

Siden oldtiden, byen Ostrava var på skillevejen mellem store handelsruter. Indtil slutningen af det XVIII århundrede var det en lille by med en befolkning på kun et tusind mennesker. Disse var primært håndværkere.

Økonomisk udvikling af byen begyndte i 1763, da det var muligt at åbne en kulmine. Siden den tid, begyndte han at udvikle mineindustrien. Samtidig ved kendelse af kong Rudolf lå den første metalværker.

Efter opførelsen af den nordlige Railway (i 1847) den industrielle vækst i byen er ved at vinde momentum. I XX århundrede befolkningen stiger, forbedre infrastrukturen i Ostrava. I de dage af fløjlsrevolutionen (1989) finder sted i genopbygningen industrien. I 1994 helt stoppet produktionen af kul og stålværker er udsolgt til transportvirksomheder.

Attraktioner Ostrava (Tjekkiet). beskrivelse

I dette europæiske land, mange af vores landsmænd tendens til at få. Og ikke kun i skønheden i Prag. Ostrava (Tjekkiet) attraktioner er ikke mindre værdifulde, de er interessante og voksne besøgende til byen, og børn.

Område dem. Masaryk

Det er et historisk monument af byen, som ligger i centrum. Pladsen står tårnet på det gamle rådhus, som blev bygget i renæssancestil i det XVI århundrede. Nu her er Museum of Ostrava. I nærheden er "pest kolonnen", som pryder den ældste skulptur af Jomfru Maria. Denne kolonne er sat til borgernes tak for udfrielse fra pesten i Ostrava.

Ikke langt fra pladsen kan man se Skt Wenceslas, gotisk bygning begyndelsen af XIV århundrede. Kirken blev opført på fundamentet af romerske bygninger. Han er den ældste bygning kult destination Ostrava.

Vítkovice

Den nederste del af Vítkovice - dette er en af de vigtigste turistattraktioner i industrielt Ostrava.

Denne by har altid været usædvanligt - det er berømt for sine historiske og arkitektoniske monumenter. Der var planter, der opererer i forskellige industrisektorer.

En af disse virksomheder nu omdannet til et museum kompleks. Det er et netværk af fabrikker og miner, der udvindes og forarbejdes jernmalm. Højovn er bevaret fra XIX århundrede, men i dag i stedet for malm transporterede turister i et glas elevator.

Udflugt til Rothschild metallurgiske virksomheder vil være spændende for besøgende i alle aldre. Voksne sikkert interesseret i huse, der Rothschild blev bygget til arbejderne, og børn vil være tilfreds med de mange forskellige mekanismer, der hjælper til at udvinde malm.

Dette kompleks er arbejdet mere end et hundrede og halvfjerds år. I dag er det den største teknisk museum i Tjekkiet, som alle i fremmøde ratings rangeret 4th.

Bridge Milos Sikora

Sandsynligvis er det umuligt for en kort tur til at udforske alle seværdighederne i detaljer. Ostrava (Tjekkiet) for turist - ligesom Uncharted bog, der bør læses langsomt og eftertænksomt.

Denne bro over floden Ostravice er ikke blot et element, der forbinder de to dele af byen - det schlesiske og Moravian. Dette symbol på den ukuelige ånd af det tjekkiske folk. Attraktioner Ostrava (Tjekkiet), kan ikke forestille sig uden dette monument af 24-årig dreng, der under Anden Verdenskrig reddede broen fra ødelæggelse ved at skære ledningerne af sprængstoffer, som han lagt under nazisterne. Gennem denne bro videregivet en del af den tjekkoslovakiske befrielseshær. Milosh Sikor blev dræbt af fjendens kugler, men det kunststykke er ikke glemt. Nu opkaldt broen efter ham, og før det et monument (billedhugger - K. Babrai).

Slot Zabreh

Venligt og stor tilfredshed gæster til Ostrava. Tjekkiet, hvor seværdighederne er fascinerende med sin pragt, er kendt verden over. Zabreh Slot står på bredden af Oder hurtig. Det ligger inden for bygrænsen, så manglen på turister ikke oplever.

Dette barokslot, som blev bygget over vandet. Det har grundigt omfattende system af befæstninger. Når det var residens for en meget velhavende adelsmand, men i kommunistiske tider var ikke ønsket og forladt.

I 2004 blev genopbygningen af slottet Zabreh lanceret af den afgørelse, den tjekkiske regering. Tre år senere (2007), det åbnede dørene for alle, der ønsker at komme i nærkontakt med historien om byen. Nu her er et lille hotel med et par værelser, der fortryller sine historiske interiører, en fremragende restaurant, som serverer tjekkiske køkken, og et lille bryggeri. Der Pikard øl brygges efter opskrifter, som er omhyggeligt bevaret fra det XVI århundrede.

Slot Kravaře

Alle kommende lækkerier og overrasker Ostrava (Tjekkiet). Seværdigheder i byen er meget forskelligartet. For eksempel Kravaře Slot - det tidligere opholdsland af Beneshovitse herrer. Det er placeret i den samme lille by, som udkom under Ostrava i det XIII århundrede.

Slottet blev bygget i det XIV århundrede i landsbyen, som på daværende tidspunkt var Kirken, torvet og et par velhavende husstande. Slottet blev oprindeligt designet i gotisk stil, men ændret sig over tid.

Efter Anden Verdenskrig, blev det ejendom af staten, og de nye myndigheder har placeret her i skole. Senere gjorde genopbygningen og åbnede et museum.

Omkring slottet Kravaře bevaret en storslået engelsk park med kunstige søer og gamle træer.

miniaturer verden

Hvis du ønsker at se seværdigheder i Ostrava (Tjekkiet), så glem ikke at besøge denne vidunderlige park. Det kaldes «Miniuni thumbnail World" og ligger i hjertet af byen.

Det er et yndet sted ikke kun turister, men også borgere. Parken blev bygget i 2004 og er ved at udvikle hvert år. Han er i øjeblikket placeret i et område på 1,5 hektar med pæne gangstier, banede af udstillingsgenstande overraskende, at repræsentere kopier af berømte arkitektoniske strukturer bygget i en skala fra 1:25.

Opholder nærheden af Eiffeltårnet eller Colosseum, kan du ikke kun se dem i stor detalje, men også for at føle sig som en ægte feinschmecker, du ved, det hele er blevet gjort. Alle modeller er skabt med en sådan færdighed, der kun kan bøje sig de talentfulde tjekkiske eksperter.

I «Miniuni thumbnail World" park kan man beundre ikke kun de verdensberømte bygninger, men mange af byens bygninger, som tjekkerne er meget stolte af.

Selvfølgelig er det ikke alle de attraktioner i Ostrava (Tjekkiet). Der er smukke parker, majestætiske kirker og katedraler, teatre og koncertsale. Derfor anbefaler vi dig at tilbringe din næste ferie her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.