Nyheder og SamfundMiljø

Vologda - flod i Rusland: beskrivelsen, den naturlige verden, interessante fakta

St. Petersburg - Ruslands største by, der ligger på bredden af den samme flod. Det indtager den 63. plads med hensyn til befolkning. Vologda - centrum for det administrative distrikt. Her et højt niveau videnskabelige og kulturelle sfærer af udvikling.

By Vologda: en kort beskrivelse

Vologda By står på floden, der bærer samme navn. Fra Moskva den er beliggende kun 450 km væk. Befolkning for 2015 - omkring 310 tusinde mennesker .. Den underordning af byen er landsbyen mejeri, som er beliggende på venstre bred af floden. Det er blot syv kilometer fra den administrative center, som er den by i Vologda. Floden passerer gennem disse boligområder er af stor betydning for regionen. Det samlede antal distrikter er næsten 320 tusind. Man. Vologda er en større transport hub i den nordvestlige del af Rusland.

Lidt historie

Da byen blev grundlagt Vologda, vides det ikke. Men den officielle dato er 1147 Historien om det er c sammenføjning munken Gerasim. Ifølge kilder, han byggede Trinity Monastery om Kaisarova strøm, som er mundingen af Vologda (flod).

Byen gradvist udviklet. Mange er tilbøjelige til at tro, at det er tilstedeværelsen af floden spillede en stor rolle. Under regeringstid af Ivana Groznogo, blev han en stor transit hub i handelsforbindelserne med andre lande.

I øjeblikket er byen, men ikke meget store (areal på 116 m². Km), men det har store konsekvenser for regionen.

På hvilket floden er værd Vologda?

Floden, hvor byen Vologda, er virkelig forbløffende. Det har sin oprindelse i et smukt skovområde, som ligger nær det regionale center i den nordvestlige retning. Det henviser til Dvina-Pechora Basin District. Det flyder ind i floden Sukhona, hvis farvande haste over nordlige Dvina til Hvidehavet. Navnet på denne vandvej - Vologda.

hydronym

På samme måde, for at sige, at fra hvad det kommer navnet på floden, og hvad dens værdi er umuligt. Men der er flere teorier. De slaver siger, at engang boede på det område af den lokale befolkning Volotov. Det er, hvordan det blev kaldt i gamle legender. De beboede kysten Kubensky søen og floden banken.

Også det har ret til at eksistere, og en anden version. Det er forbundet med de finsk-ugriske stammer. Deres dialekt "volokva" betyder "skov floden." Denne erklæring er mere pålidelige, da vi allerede ved, at floden i Vologda (navn vandvej af samme) har sin oprindelse netop i skoven.

funktion

Arealet af bassinet kan ikke kaldes små - det er mere end tre tusind kvadratkilometer. vandløb Længde - 155 km. Vologda store bifloder er opkastning, der flyder ind i sin seng i det nordvestlige område af forstæderne til det regionale center, olie og Sindosh. strømmen af trafik lige øst. Men at gå ud over byens grænser, er det praktisk talt forsvinder,. Her er det først og fremmest hede, og ganske omfattende. Efter opkastning sammenløbet af floden, Vologda bliver sejlbar. Den første is fremgår midten af november, når der er svage frost i slutningen af måneden. Floden åbnede i april, oversvømmelsen varer indtil maj. Vologda - floden, som har en blandet kost. Som regel er landets farvande genopfyldes ved at smelte sne, regn og tilstrømning.

Egenskaber

Vologda-floden løber gennem byen, at inddele den i to banker: højre og venstre. Den smukkeste promenade, som er stolt af hele regionen, ligger midt i centrum. Alle turister, besøgende og lokale jævnligt besøge dette sted at nyde den spektakulære vidder. Også her er det Vologda Kreml.

Scrofula floden løber ud i hovedpulsåren i byen på højre side, og mest unikke, næsten i en ret vinkel. viser det sig således, at de datastrømme er opdelt byen i tre dele.

Broer over floden

Kind of infrastrukturelle vartegn for byen Vologda er en bro. Det blev bygget for nylig. Er det originale navn - "De fleste af de 800-året for Vologda." Dens dimensioner er imponerende: den brede det er mere end 10 meter og dens længde - omkring 160 meter har også andre broer .. Nogle er designet til at flytte køretøjet, den anden - kun for fodgængere. Jeg vil især gerne fremhæve to af broen, som er af historisk værdi. Denne røde og katedralen. De er stadig lavet af træ. Under passage af fartøjer langs floden kan man se, hvordan de er avlet.

Brug flod

Vologda - floden, som er en væsentlig del af erhvervslivet, ikke kun den regionale byen, men hele regionen. Dets potentiale bruges aktivt hvert år. Vologda HPP, bygget i 1953, er af stor betydning for hele byen: det giver arbejde gitter, vandveje indlæg, vandforsyning. Derudover er han officielt anerkendt kulturarv.

Desuden er floden Vologda vid udstrækning anvendes til kommercielle og amatør fiskeri. Her fangst laks og hvid laks (distrikt kanaler rundkørsel Sukhona), også ofte støder på en ganske stor gedde. Den øverste flod sædvanlige aborre, smelt, brasen. I den nederste del af hovedsageligt fisket efter aborre og skalle.

Nogle af fiskebestandene går på salg direkte til byen Vologda, og den anden er importeret i alle regioner i Rusland.

Udover kommerciel værdi, floden bærer en masse nyttige mineraler. Det er for det meste fundet ikke-metalliske sedimenter. Moorland, som er placeret uden for byen Vologda, rig med enorme reserver af tørv. Der er også aflejringer af ler af forskellige former for kalksten, dolomit. Nogle af disse ressourcer er ikke kun af stor betydning for regionen, men de tilhører Den Russiske Føderation.

forsendelse

I betragtning af hvad en flod i Vologda, og hvad er dens egenskaber, kunne man argumentere for, at vandvejen er af stor betydning for regionen og, selvfølgelig, transportruter, der passerer på floden. Det er sejlbar først efter sammenløbet af floden. Opkastning. Små parceller blev kun observeret i området ved molen, men arbejdet blev udført for at uddybe kanalen. Det eneste problem for navigation er de konstante udsving af niveauet af Vologda-floden. I efteråret stiger han betydeligt, men faldt igen til vinteren. De mest kritiske parametre blev registreret i marts.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.