FinanserPersonlig finansiering

Et par ord om, hvordan man får moderskapskapital

Den statslige politik, der tager sigte på at øge fødselsraten og give familien alt, hvad der er nødvendigt for dette, løser mange problemer. En betydelig sum penge er afsat fra budgettet, men visse betingelser er nødvendige for at udnytte dem. Faktum er, at disse fonde er målrettede, og staten følger nøje hvad de bruger. Mange familier spekulerer på, hvordan man får moderskapskapital. For det første skal ansøgeren overholde betingelserne for at udstede dokumenter til opnåelse af et certifikat.

Uanset hvor du bor, på Den Russiske Føderations territorium eller i et andet land, hvis du er statsborger i Rusland, så kan du arkivere dokumenter og forvente en positiv beslutning. En obligatorisk betingelse er fødslen eller adoption af et andet barn efter 2007. En af betingelserne er også, at certifikatet ikke udstedes for anden gang. Det betyder, at du ved fødslen af et tredje barn ikke modtager denne hjælp igen. Hvis tvillinger er født i din familie, så kan du få hjælp fra staten. Familiekapital kan også opnås af fader til børn, hvis han udelukkende beskæftiger sig med deres opdragelse. Hvordan kan jeg få moderskabskapital til forældre, hvis børn er født før 2007? Indsend dokumenter ved fødslen af det næste barn, og du vil helt sikkert blive hjulpet.

Alle ansvar for udstedelse og verifikation af certifikater er placeret i pensionsfonden. For information om, hvordan man modtager barselskapital, kan du kontakte fondets personale for rådgivning. For at dine dokumenter skal accepteres og overvejes, er det nødvendigt at sende det ved anbefalet brev til pensionsfonden:

  • Anvendelse af den etablerede formular.
  • En kopi af ansøgerens pas.
  • En kopi af dokumentet om barnets adoption eller et fødselsattest.
  • En kopi af certifikatet for pensionsforsikring.
  • Hvis en af forældrene er statsborger i et andet land, er det nødvendigt at bekræfte statsborgerskabet i Den Russiske Føderation for barnet.

Hvordan kan jeg få moderskapskapital efter indgivelse af alle papirer? Det tager lidt tid at kontrollere alle dokumenter og udstede et certifikat. Normalt fra registreringsdatoen anses alle dokumenter inden for tredive dage. Herefter modtager du en meddelelse om, hvordan du modtager barselkapitalen.

Certifikatet giver ret til den målrettede anvendelse af midler fra staten, hvis barnet er tre år gammel. men Hvordan får man moderskapskapital i kontanter? Der er stadig ikke noget svar på dette spørgsmål. Udbetaling af certifikatet er ikke fastsat i gældende lovgivning. Du kan bruge de midler, der er pantsat af ham til at købe boliger i et realkreditlån eller tage en forbruger eller et lån til køb af yderligere boliger. Du kan også øge din mors pension eller få et lån til et barns uddannelse . Et certifikat kan bruges som en forskudsbetaling for et lån og giver dig en garanti for staten ved at få den. Mange private banker arbejder med certifikater og gennemfører forskellige forbrugerkreditprogrammer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.