FinanserPersonlig finansiering

Sådan kontrolleres kontoen på MTS: måder og hemmeligheder

Abonnenter af telefonselskaber kontrollerer hele tiden status for deres personlige konto. Dette giver dig mulighed for at overvåge omkostningerne og beregne det nødvendige beløb, som skal være konstant til stede på balancen. Mange brugere vil gerne vide, hvordan man tjekker kontoen på MTS.

Den enkleste løsning er at indtaste * 100 #, og tryk derefter på "call" -tasten. Men oftere, når du skriver en sådan kommando, vises saldoen ikke direkte på skærmen, men kommer i den gensidige SMS. Dette er ikke altid praktisk. Derfor, hvis du vil se saldoen lige efter du har indtastet kommandoen, skal du prøve kombinationen # 100 #.

En anden måde er at kontakte operatørens kontaktcenter (0890). Så du kan ikke kun kontrollere MTS ' personlige konto , men også finde ud af balancen for enhver anden abonnent. Det er sandt, at det vil være nødvendigt at nævne pasdata eller et særligt kodeord, som brugeren har etableret under aftalens indgåelse med selskabet.

MTS Personlige Område

For ikke at tænke på, hvordan man tjekker kontoen på MTS, anbefaler vi at bruge tjenesten "Personlig kabinet". Det er helt gratis og giver dig mulighed for at kontrollere omkostningerne online, hvis du har adgang til internettet. For at registrere, skal du gå til firmaets officielle hjemmeside, ring dit telefonnummer og anmode om en adgangskode via SMS. Så kan det ændres til den der passer dig. For dem, der konstant bruger det sociale netværk "VKontakte", er der gode nyheder: Firmaet MTS lancerede sin officielle ansøgning, der giver dig mulighed for at bruge dit personlige skab uden at generer en officiel hjemmeside.

I min konto kan du ikke kun løse problemet, hvordan du tjekker kontoen på MTS, men også se, hvad midlerne blev afskrevet for. Hvis det ønskes, kan du bestille detaljerne via mail. Men det er heller ikke en mulighed for et personlig skab. Med det kan du til enhver tid sende sms og MMS direkte fra din computer. Det er også nemt at finde ud af, hvilken takstplan du har i øjeblikket. Om nødvendigt kan du straks skifte til en ny.

Men selv dette er ikke en komplet liste over mulighederne for et personlig kabinet. Interfacet der er ret simpelt, så der er ingen grund til at studere yderligere materialer før brug.

MTS Internet og MTS-Bonus service

Ejere af trådløse modemmer vil ofte lære at kontrollere MTS-kontoen (Internet). Dette kan gøres i en speciel applikation, som er installeret på computeren umiddelbart efter at du har tilsluttet modemet for første gang. Det er nok at vælge det nødvendige element i menuen og anmode om en balance. Hvis det er nødvendigt, er det muligt at forbinde det personlige kabinet og for at styre nedlukningsfonde med det.

En anden praktisk service, der giver dig mulighed for at udnytte den maksimale fordel af dit SIM-kort - MTS-Bonus. Når du har tilsluttet det, kan du modtage præmier i form af præmiepunkter (eller point) for hver rubel, der er afskrevet fra kontoen. Så du kan akkumulere et bestemt antal point og bruge dem på gratis SMS eller MMS, Internet, opkald, aktiver tjenesten "Gudok", som erstatter det sædvanlige signal i håndsættet med en brændende melodi og endda abonnerer på en trykt publikation. Bonusser vil blive påløbet ikke kun for de brugte penge, men også for tilslutning af visse tjenester samt for indkøb i MTS saloner.

Hemmelig mulighed

De lærte at kontrollere kontoen på MTS, og som følge heraf forblev de ulykkelige over for det? Ring til opkaldscentret med det samme (0890). Hvis operatøren rapporterer, at der er nogle betalte muligheder på nummeret, bortset fra selvfølgelig de personer, du selv har tilsluttet dig, bede dem om at fjerne dem og aktivere tjenesten "Content Ban". Dette vil spare dig for sms-vira, der i hemmelighed foretager forbindelsesanmodninger og forskellige internet svindlere. Tjenesten er helt gratis, men næsten ikke annonceret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.