SundhedSygdomme og betingelser

Sådan inhalation af en kold for børn?

Løbende næse - er en af de mest ubehagelige symptomer på diverse sygdomme. Som regel er det en almindelig forkølelse eller virussygdomme. Især frustrerende, når det vises i børn.

Der er flere måder at slippe af med en kold. Men den sikreste er inhalation. Denne procedure er indånding af damp med en blanding af forskellige lægeurter eller særlige lægemidler, og i nogle tilfælde er det simpelthen nødvendigt og hensigtsmæssigt. Opgive indånding af en kold for børnene er det ikke nødvendigt, da det vil stoppe den inflammatoriske proces, der forekommer i næsehulen, samt fremskynde helingsprocessen.

Er det muligt at gøre med en kold indånding?

Folk under sygdom begraver simpelthen næsedråber end løser problemet næsten øjeblikkeligt. Men at behandle børn fra en almindelig forkølelse ikke anbefales at bruge disse midler, fordi de bringer de relative sundhedsmæssige fordele. Før du begynder behandlingen ved indånding, nødt til at indse, at en fælles procedure ikke ville være nok. Fjern udflåd fra barnets næse vil ikke vende på et tidspunkt, i modsætning til andre midler. Indånding af et koldt til børn er mere omhyggelige måde, hvorpå du kan hjælpe slimhinden i næsen hurtigere komme sig efter sygdom, samt at neutralisere alle de bakterier, der er der.

Resultatet af inhalation er, at næseflåd bliver mere flydende, hvilket betyder, at det er lettere udledte fra hulrummet. Det er grunden til inhalering på en kold lige når børn har brug for sygdomme. De kan foretage ved hjælp af specielle medikamenter, æteriske olier, forstøver eller inhalator Maholda.

Generelle regler til inhalation

For proceduren for at bringe den ønskede virkning og ikke skade barnet, skal det gøres ordentligt, med udsigt over en inhalator og sammensætningen af løsningen er ikke vigtige. De generelle procedureregler er:

 • inhalation af en kold for børn at gøre en time før måltiderne eller en time efter det;
 • kan ikke gennemføre proceduren i tilfælde af, at barnet har feber, i særdeleshed, er det højere end 37,5 grader;
 • efter inhalation ikke anbefales at gå ud i omkring tre timer, især hvis barnet var syg i vinterhalvåret;
 • Vi kan ikke tillade barnet at indånde den varme damp, den positive effekt af dette vil blive, og risikoen for luftvejene brænder stiger mange gange, den ideelle temperatur til inhalation af en kold - omkring 40 grader;
 • under proceduren, du har brug for at trække vejret kun gennem næsen, som omhyggeligt bør forklare dit barn.

Når det er nødvendigt at gennemføre indånding?

Affect enhver enhed til inhalation er kun mulig på de øvre luftveje. det kan anvendes derfor kun hvis sygdommen er kort og enkel i naturen, såsom rhinitis eller pharyngitis. I tilfælde af at sætte en tung diagnose, såsom astma eller bronkitis, kan indånding kun udføres af en læges recept og under hans tilsyn, da det er nødvendigt at vælge omhyggeligt den type inhalator, den medicin, der vil blive føjet til sprayen, også brug for at kende tidspunktet for proceduren for tilstand og opløsningen temperatur. Hvad gør man med en kold indånding barn skal vælge en læge. Når de nedre luftveje sygdom selv uacceptabel.

Funktioner af inhalation af en kold til småbørn

Damp indånding i hvert fald ikke kan bruges til behandling af nyfødte, spædbørn og børn op til et år. Kun mulig måde at behandle børn på op til 6 år på recept, hvis der ikke er kontraindikationer. Dette skyldes det faktum, at dampen inhalator fungerer omtrent på samme måde som en slimløsende. Hvis barnet er over 6 år kan otharkatsya, at hoste og blæse din næse alene, der forårsager vejrtrækning bliver lettere, barnet af umodenhed af de respiratoriske muskler bliver sværere at trække vejret.

Funktioner indånding med æteriske olier

Mange spørger sig selv hvad de skal gøre indånding på en kold barn? Den sikreste er at bruge æteriske olier. På trods af den relative deres sikkerhed, at foretage en sådan procedure kan være for børn over 3 år. Imidlertid er denne procedure ikke tilladt, hvis barnet lider af allergi eller astma. Oftest anvendes til at eliminere en almindelig forkølelse olie af gran, fyr og eukalyptus, lavendel og andre lignende olier. Er det tilstrækkeligt at hælde i en gryde med vand et par dråber olie, sammen med barnet dække med et håndklæde og indånde den gavnlige terapeutiske damp. Han bliver positivt påvirker de øvre luftveje, og dette vil føre til helbredelse. Gem denne indånding for børn hoste og løbende næse.

ydeevne Uslloviya

Den positive effekt af damp indånding kun mulig, hvis:

 • procedure udføres på et tidligt stadium af akut respiratorisk sygdom, som er mængden af slim i de øvre luftveje ubetydelig;
 • foruden indånding organiseret et optimalt miljø for barnet, især, bør det være helt fugtig og kølig;
 • barn drikker rigeligt.

Om vinteren, når lejligheden omfatter centralvarme, og dermed næsten ingen plads ventileret eller befugtet, uanset antallet af behandlinger, en damp indånding vil ikke give noget resultat.

forstøver

Dette er den moderne måde at indånding under en almindelig forkølelse hos børn. Dette apparat er en ultralyd, i nogle tilfælde, kompressor inhalator, som udgør partiklen behandlingsopløsningen. Disse dråber trænger dybest ind i bronkierne, hvilket resulterer i øget effektivitet af form mange gange. Fordelen ved at bruge denne type inhalator også i det faktum, at du kan tilpasse forstøveren at sprøjte store dråber af narkotika. I dette tilfælde vil de blive deponeret i de nasale passager i barnet, så med en kold vil bidrage til fjernelse af slim.

For meget unge patienter har særlige inhalatorer struktur, som omfatter maske. Fordelen ved dem er, at proceduren kan udføres i en hvilken som helst position, liggende og siddende. Behandlingens varighed er reduceret til 10 minutter.

Med en kold indånding forstøver: opskrifter for børn

Som for forstøveropløsningen de følgende forbindelser er:

 1. 100 gram pine knopper, 2 spsk. l. eukalyptus blade, 4 spsk. l. blanding af morgenfrue blomster og Hypericum. Blandingen blev hæld i to liter kogende vand, står det simre i ca. 10 minutter og lad stå i en halv time. Før proceduren, at et middel varme og hæld i forstøveren. Varigheden af opbevaring - ikke mere end to dage.
 2. Indånding med saft af Kalanchoe. De helbredende egenskaber af denne plante har længe været kendt. Dens anvendelse næsten alle mindst en gang i deres liv til at bekæmpe virus. Det er med kan normaliseres ved hjælp af Kalanchoe barns tilstand. Til inhalation er det nødvendigt for at opløse to spiseskefulde vand og hældes i tanken.
 3. Veldokumenteret drug "Rotokan". Det frit tilgængelige i håndkøb. Han gjorde baseret på naturlige ingredienser, især det indeholder calendula ekstrakt, kamille, og røllike. Til fremstilling af opløsning til inhalation i en halv liter vand for at opløse to spiseskefulde af "Rotokan" og udfyld forstøveren.
 4. For børn, kan du bruge alkalisk opløsning "Borjomi". Denne væske er i stand til at fortynde slim i næsen, hvorved det fjernes meget hurtigere. Den samme virkning har inhalation saltopløsning ved en kold for børn.

Effektiviteten af denne procedure bevist af mange læger. Med en kold indånding forstøver til børn har en positiv indvirkning på den generelle tilstand af barnet, eliminere en almindelig forkølelse så hurtigt som muligt. Den eneste fejl, der kan være - er, at et barn kan være bange for at bruge denne maskine. Men der er altid en vej ud. Der er særlige inhalatorer, der er visuelt tiltrukket af børn. Hvis du køber dette ikke er muligt, kan du bruge en almindelig telefon. Vi er nødt til at vise barnet at se, hvordan proceduren vil finde sted, og derefter frygten var gået.

typer af inhalatorer

Den mest effektive inhalation sker ved hjælp af specielle instrumenter og apparater. Der er en forklaring: apparaturet gør et par til at trænge dybt ind i bronkierne.

Alle anordninger til inhalationsterapi er opdelt i:

 1. I aerosol med medikamenter, som repræsenterer en ballon fyldt med et specielt værktøj. For fremgangsmåden ifølge tilstrækkelig spray at sprøjte indholdet i næsehulen.
 2. Pocket inhalatorer kan være pulveriseret og væske. Den første af disse er en lille patron, der sælges i kombination med beholderne. Den indeholder pulver lægemiddelkapslerne. Dette tillader fine partikler af pulver gerne skyde på næsen. Tilsvarende handling fluid pocket inhalatorer.
 3. Steam inhalatorer repræsenterer en indretning, hvor der er et reservoir. Den hældes lægemiddel væske er på sin side ved varmelegemet omdannes til damp. Det er denne færge behov for at trække vejret gennem næsen.
 4. Kompression inhalator - en spray som genereres af luftstrålen.
 5. Ultrasonic inhalator tillader dannelsen af flygtige partikler under påvirkning af ultralyd.
 6. Mesh forstøver - Moderne inhalator, som er med til at skabe den mindste partikelstørrelse. Dette gør det muligt at levere medicin til de fjerneste hjørner af luftvejene.

nemlig damp inhalatorer er mest almindeligt anvendte med en kold, da de frembringer grove partikler, der aflejres i de nasale bihuler.

Kontraindikationer

I nogle sygdomme, er inhalation af adfærd udtrykkeligt forbudt, da det kan være farligt for sundheden for barnet. Sådanne patologier er:

 1. Angina. Denne bakteriesygdom, hvilket betyder, at fugtigt varmt miljø vil føre til, at mikroberne vil hurtigt formere sig.
 2. Otitis. Sygdommen er associeret med ophobning af slim i det snævre rum af det eustakiske rør. Som et resultat, begynder en person til at føle smerte. Indånding forårsager slim, der begynder at svulme op og vokse i størrelse, hvilket resulterer i et øget pres, og smerten vil blive forstærket.

Der er andre kontraindikationer for indånding:

 • alder af børn under 1 år, børn fra 6 år indånding foretaget udelukkende på recept;
 • feber;
 • tilstedeværelse af bakterieinfektioner;
 • smerte øre;
 • tilstedeværelsen af blod i sputum.

Forkæl rhinitis ved indånding, især når der anvendes en forstøver, ganske let, bekvemt, hurtigt og sikkert. Men før du beslutter dig for at udføre proceduren derhjemme, skal du blive undersøgt af en læge. Vælg, hvad de skal gøre med en kold indånding forstøver barn bør kun være en specialist. Det samme gælder for andre metoder til behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.