TravelingRetninger

Tauride Gardens i St. Petersburg: driftsform, adresse, foto, anmeldelser

St. Petersborg og dens forstæder adlet have og park komplekser. Deres historie går som regel tilbage til tåger af tid. Mange af de attraktioner i St. Petersborg i vinteren er til rådighed til at besøge. I hjertet af metropolen han har fundet tilflugt Tauride Gardens - et dejligt sted med smukke landskaber, der modtager gæster hele året rundt.

Historien om forekomst af en smuk have

Den gård G. A. Potemkina, medlem af de sejrende slag i det XVIII århundrede, huset i nærheden af Horse Guards, som blev bygget i 1783-1789 gg., Slog en vidunderlig have. Det bygget på midler, der afsættes graf. Efterfølgende komplekset på statsligt niveau anerkendte monument til ære for den russiske sejr i krigen, som brød ud i solnedgangen af det attende århundrede.

Treasury køber en storslået ensemble. Og så Katharina II tildeler G. A. Potemkinu Tauride titlen storhertug og giver ham en kejserlig gave - en have, der er blevet en del af hans ejendom. Så vidunderligt kompleks er vendt tilbage til sin ejer.

Senere, da godsejeren døde, blev huset omdøbt i Tauride paladset, og haven blev givet samme navn. På grund af den kejserinde, for anden gang til at indløse godset, at forevige mindet om en favorit, som hun har doneret jord, der markerer sejren i kampe.

Organisering af haven af komplekset

Dejlig kompleks - Tauride Gardens - slog sig ned i de dygtige hænder mester englænder W. Gould. En talentfuld gartner forvandlet den monotone kedelige landskab, der hersker i ejendom, i maleriske omgivelser med vand funktioner, damme, kanaler og smukke sten bakker, dækket med lavtvoksende græsser, snoede stier, stræder, foret med bænke og betagende panoramaudsigt.

Ensemblet er omgivet af træer, en log palisade og en voldgrav med en kastet over hans træbroer. I damme, spejlet som svaner, der blev lanceret en stør. På græsplæner strejfede påfugle. Først på kanten af ejendom plantet træer, som danner en naturlig barriere fra de andre byområder. Senere Tauride Gardens i St. Petersburg, var omgivet af et hegn, som er monteret i en sten indkørsel bro.

Drivhuse, konstrueret projekt F. Volkov, plantet ferskner, abrikoser, meloner, vandmeloner og endda ananas. Ejerne forkæle dig selv og besøgende frugter modner i haven.

Drivhus Tauride have og park ensemble

Greenhouse, plantet i en gammel herregård, anses for at være den ældste og mest populære vinterhave Petersborg. I den store plan for arkitekten og Katharina II var at skabe en reel palmelund, skjult glaskuppel. Imidlertid blev ideen ikke realiseret, men blomsterne er altid plantet i overflod. På dette sted blev det transporteret alle planter fra planten, der ligger i Pushkino. I 1936 Tauride drivhus omdannet til en udstillingshal. Nu dets vigtigste besøgende - gartnere og forlovede par.

Fans af farver her besøger den storslåede samling af individuelle prøver og købe dine foretrukne emner til deres godser. Eksotiske planter i dag salget tilfalder dem til rimelige priser. Ofte jeg stoppe i vinterhaven nygifte. De skaber en mindeværdig romantisk fotooptagelse. For dem organisere fantastisk bryllup ceremoni. En festlige banketter trop under palmerne i frodige farver.

bro Kulibina

Luksus Tauride Gardens i St. Petersburg undrer Great Pond, som arrangerede en ø, forbundet til kysten med to broer. Raising dem mestre klæbede struktur udviklet, men ikke rejst en træbro på Neva.

Specifikke dias

Bulk bakke - de vigtigste typer af bakken - bygget på den nordlige side af Big Island. Det tilbyder udsigt over Tauride Palace med en facade med udsigt over dammen. Ud over denne bakke, i haven og parken kompleks hældte flere arter bakke. Da de viste plæner med påfugle slentrede vigtigere, den ene eller anden af Prinsens Palæ og andre arkitektoniske strukturer.

lille Admiralty

Tauride Gardens i St. Petersborg har sin egen lille Admiralty. Det er beliggende i havepavillon, designet til opbevaring af lystbåde. I 1815, her iscenesat en test af "Elizabeth" fartøj, som betragtes som den første "dampskib" Rusland. I virkeligheden var det en almindelig båd, der er udstyret med en dampmaskine.

Åbningen af offentlig adgang til haven ensemble

Indtil 1861 var det komplekse ikke hører til de omfatter hele byen faciliteter. På det fik lov til at gå alene vigtige gæster. Der er en legende om en prins Givet have ensemble segl, som i nogen tid er blevet hjemmehørende i Great Pond.

På ordre fra det højeste område får status af en universel attraktioner i St. Petersborg. Om vinteren, dammene forvandles til massive skøjtebaner. Admiralitetet købmænd arrangeret en luksuriøs restaurant. Dette sted er ligesom alle former for sociale organisationer.

Her opererer Ladies godgørende Society, kavaleri Skole, indsamlede adhæsions- sport og interessegrupper. Adgang til de besøgende er lukket kun i drivhuse, drivhuse og frugtplantager.

Komplekset er i en tid med socialisme

I den sovjetiske periode, er Tauride Gardens i St. Petersburg aktivt bruges af borgere og gæster i byen på Neva. Han spillede den del af parken, børns lejre, skøjtebane, scene, teater, legeplads for hundeluftning.

Restaureringen af haven ensemble udført for 300-året for Skt. Det plantede træer, installeret en buste af Tchaikovsky og monumentet Yesenin, udstyre det med nye græsplæner og fortove. Dammene lanceret svaner.

Hvordan kommer man til Tauride Gardens

Shpalernaya gade 47 er Tauride Gardens i St. Petersborg. Sådan kommer det? Gå ned til metroen, kom op på stationen Chernyshevskaya. Når du forlader metroen uden en forskel, hvor de skal henvende: til højre eller til venstre.

Når dreje til højre, gå 50 meter til det første kryds, og gøre et højresving, gå til Furshtadskaya ud og følge sin ende (i retning af at øge nummerering af bygninger). Udkanten hviler på Potemkin gaden, og umiddelbart efter det begynder haven og park faciliteter. Når dreje til venstre, gå den samme 50 m, foretage et venstresving, gå på gaden Kirochnaya og flytte til det sydvestlige hjørne af haven hegnet.

Rute Furshtadskaya en stille gade i midten af pladsen er at foretrække. Det er bygget med smukke huse, bygget i det nittende århundrede. Støjende Kirochnaya gade strækker sig langs den travle by road.

besøger

Forbløffende energi, der er godt rustet til aktiv fritid, har Tauride Gardens i St. Petersborg. Park Timer: 7:00 til 22:00. Dette ensemble var det eneste sted i St. Petersborg nattergal warbling lyd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.