TravelingRetninger

Great Luke: seværdigheder og historie

For at finde spænding, er det ikke nødvendigt at gå til fjerne lande. I Rusland er der et enormt antal. For eksempel i den lander i Pskov og Novgorod, der er mange smukke landsbyer og byer. Deres historie er dækket med støv aldre og interesse blot tæller ikke. Disse perler af landet tilhører byen Great Luke, hvis attraktioner taler for sig selv.

Den gamle landsby er første gang nævnt i Novgorod Chronicle. Allerede i 1166 ved Luke Lovat var kendt kulturelle centrum. First Great Luke blev derefter cirka tre kilometer fra den moderne by grænser. I det tolvte århundrede blev det en del af Republikken Novgorod og var af strategisk betydning. Den lokale slot, bygget i 1211, var en slags grænseovergang med Litauen, som byen fik sin anden navn - "Mantle Novgorod". Efter at være faldet Stolny Novgorod Great Luke indtastet moskusænder

Great Luke, der er så forskellige seværdigheder, fik sit navn fra karakteren af terrænet. Lovat, på kysten, der dominerer landsbyen, danner en skarpt sving. Ordet "løg" er en lang, stor sving af floden, bue. Den anden komponent af stednavnet "store" refererer ikke til floden og til byen, dens indvirkning på livet i det gamle samfund.

I forskellige perioder af historien om Great Luke, et foto, som fascinerer og lækkerier, var skueplads for fjendtlighederne. By husker Ivana Groznogo, hvis sats var placeret her i løbet af den livlandske krig, Stefana Batoriya, erobrede fæstningen i 1580, den Falske Dmitrij og False Dmitry II. Glorious byen blev ødelagt, men endnu en gang steget fra asken som en fantastisk fugl Phoenix. Peter I løbet af Nordiske Krig, beordret til at bygge her shestibastionnuyu jordovn fæstning, som Tegning er Leonty Magnitsky. Under den Fædrelandskrig i 1812, Great Luke var store bageste base af den russiske hær. Allerede i det nittende århundrede i flere planter - voks, sæbe, stearinlys, garveri. Gennem det passerede indlæg veje og jernbaner. Verdenskrig fejet to gange over byen.

I dag i byen attraktioner Great Luke kan besøges anderledes: Det er en fæstning, som ikke har ændret sig meget siden tidspunktet for byggeriet, den gamle site af de niende-tiende århundrede, museet og huset af akademiker Vinogradova, Kirke af Ascension (XVIII århundrede), godset Musogorskogo. Blandt den overflod af monumenter hit farvede springvand. Den rolige flod, kan du tage en båd tur til øen Dyatlinka.

Flot og moderne by med åbne arme hilser besøgende. The Great Luke udforske seværdighederne turister kommer fra hele Den Russiske Føderation. Der er en luksus hoteller og flere budget indstillinger, rekreative faciliteter, indkøbscentre. For at se byen, som har spillet en væsentlig rolle i landets historie, er det tilstrækkeligt at tage toget. En fascinerende tur vil starte lige fra banegården, på platformen af byen militær herlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.