Mad og drikkevarerDesserter

Hvordan croissant. Opskrift croissanter hjemme

Franskmændene har gjort glad verden en masse af deres retter og nogle kulinariske traditioner. En af dem kan betragtes som en såkaldt kontinental morgenmad. Og lad mange af vores turister krympe, hvis hotellet er at tilbyde dem dog at spise om morgenen varm krussanchik mange ikke give op, selv når du er hjemme. Over tid, begyndte folk at opgradere denne parabol, til at opfinde nye toppings og eksperimentere med andre for sine synspunkter af testen. Nu kan du finde en opskrift på croissanter (hjemme, naturligvis), at den franske ikke kunne have drømt.

Som en røgsky bage croissanter

Mel taget pund glas mælk, en halv kop vegetabilsk olie, 5 g tørgær (10 - hvis friske), 1 æg, og 2 teskefulde sukker og salt og smør - brusochek 80 g (det er nødvendigt at smelte). Mælk opvarmes til 40 grader, det opløse gær og sukker og lad i fem minutter. Væsken hældes derefter i sigtet (et must!) Måltid, der også indført vegetabilsk olie, salt og forsigtigt adskilt protein. Til fremstilling af en velsmagende croissant dejen æltet godt og henstår i en time og en halv i en varm, dækket med et rent håndklæde eller en klud. det vil være dobbelt så mange i denne tid. Tabel floured dejen på det skæres i 8 omtrent lige store dele, hver rulles til en kugle, igen dækket og "fit" en fjerdedel af en time. En af dejen klumper valset, smurt med smeltet smør, top dækket med en kage - det viser stack "pandekager", adskilt af et lag af olie. Før hvordan man laver croissant opnåede Footprint rulles ud med en kagerulle i ikke tyk, men ikke alt for flad kage - ikke mindre end 3, ikke mere end 5 mm. Du skal forsøge at gøre det så meget som muligt til højre (rund) form - så bagning vil resultere i næsten samme størrelse. Rul dejen ud skæres i 16 lige store dele, som er smukt snoet med en bred margen. Spørgsmål påfyldning - efter eget valg; du kan undvære det.

Gær butterdej for de franske delikatesser på en anden måde

I princippet er alle metoder til hvordan man laver en croissant, reduceres til butterdej, som altid er til stede i gær. En anden ting er, at sådanne metoder kan være en masse! Hvilket du kan lide, ikke kender, så vi tilbyder en anden mulighed. For ham, tage 10 gram gær (tør og forfatteren gør anbefaler ikke fersk), æg, smør - denne gang så meget som 200 g, 3 og en halv kopper mel og en teskefuld sukker og salt. Desuden vil 2 af æggene nødt til at fjerne æggeblommer. Yderligere i princippet den sædvanlige start: glas varm mælk, gær opløst i det, venter - svarende til den tidligere metode. Erfaringer og let pisket æggeblommer tilsættes til melet er der hældes resten af mælken, salt og gær vzbuhshie. Vymeshennoe dejen formes til en kugle fra oven et snit i et indlæg og beskyttet anbragt i de kolde (mindst 12 timer). Efter bolden rullet ud til en tynd kage. Denne opskrift croissanter i hjemmet er forskellig fra den forrige: smør smelte er ikke nødvendigt - det til en tykkelse i centimeter kagerulle rulles mad pakket ind i polyethylen. Derefter en "tynd" olie udvundet fra filmen, er lagt ud på dejen, der rulles indad kuvert type. Og kuverten er rullet ud, rullede tre gange og igen i en halv time i køleskabet fjernet. Så vi må gøre to gange. Tredje gang klemt dej rulles, skåret, rullet ind den krævede form og er placeret på den time i den varme. Efter "løft" hver nedskudte kruassanchik udtværet æg og bages i en halv time ved 200 grader. De siger, at denne opskrift croissanter, butterdej at give meget luft kager, dog ingen tvivl om, kræver en masse tid og arbejdskraft.

Croissanter fra dejen

For dem, der har lidt tid (for eksempel i forbindelse med små børn eller ubekvemme arbejdstider), der er en god måde at gøre en croissant fra køb baser. Vælg eller gær eller butterdej, og bedre - for at finde en løsning, der kombinerer både karakteristika, er det fuldstændig tilgængelig i supermarkeder. et pund dej vil være nok til hovedet. Jeg bliver nødt til at købe mad folie. Dejen ud af køleskabet, holde et kvarter før den halve - tiden afhænger af graden af frysning. Men under alle omstændigheder, ikke tø i mikrobølgeovn! Når den semi-færdige produkt er blød, den pakkes ud og rullede. For ikke holdt sig til stiften, er det bedre ikke at drys dejen med mel og let fedt med vegetabilsk (helst) olie selve værktøjet. Så - under ordningen: skæres i trekanter - krøller - gør croissanter - vi sætter dem i ovnen. Bemærk: Test fra klar til at bage dem er nødvendig ved en lavere temperatur (ikke højere end 180) og mindre varig (20-25 minutter).

Ændringer af de øverste smørende regler

Hvordan til at gøre en croissant, har vi allerede behandlet. Men selv om alt er gjort i nøje overensstemmelse med de regler, der kan få en slags bleg (selvom meget appetitvækkende ildelugtende) produkter. Og hvorfor? Fordi frivilligt dej i ovnen, vil ikke være rosenrødt. Den klassiske måde at få en lækker rødme på boller - børste dem med pisket æg på toppen. Men bemærk: i denne film, da det trækker bagning overflade; i croissant, i mellemtiden, meget bud dej, så skorpen vil vise sig ikke for æstetisk. Forbedret udgave: smøre deres godbidder pisket æggeblommer. De vil gøre det muligt for croissant lige brunet, uden at gøre grimme rynker på overfladen. Men der er en virkelig fransk måde at dekorere hjemmebagte croissanter. Opskriften er enkel: en lille mængde mælkeskum pisket med en stor skefuld sukker. Denne line er smurt og kager.

Bemærk nuancer. Hvis du dække din "boller" eller æggeblomme, er det nødvendigt at gøre det omkring ti minutter før udgangen af bagning. Hvis du foretrækker mælk med sukker - smøre dem inden du panden i ovnen.

Regler "fyld"

Selvfølgelig, croissanter, vil butterdej opskrift (og alle andre) giver dig helt sikkert velsmagende produkt. Men du kan selv behandle dig selv, en række "indenlandsk indhold" franske kager. Men at resultatet var glad, er det nødvendigt at overholde visse regler.

Så hvordan man laver croissanter med fyld? Før bagning i ovnrummet alle de indledende trin svarer til den konventionelle metode til madlavning. Men når de "bagels" har allerede foldet og buet halvmåne, med deres runde hofter indsnit. Og kniven må ikke lave et hul i den modsatte side af vores produkt. Snittet er indlejret stopning; hvis dens komponenter er relativt væske (fx syltetøj), kløften er bedre til forsigtigt klemme. Og i tilfælde af sikkerhed mod lækage glat flanke vil se bedre ud.

En anden underfundighed: "våd" påfyldning gør mere rå dej, bagels så det skal bages ved en lavere temperatur og en lidt længere.

Fyldt med hytteost

En af de nemmeste (og mest kosten) kan blive ostemasse. For hendes pakke med hytteost (bedre at tage en federe, da det ellers vil flyde ved bagning) bør tage 3 spsk sukker, tilsæt vanille eller kanel (hvis du kan lide dem); vil være en god tilføjelse af rosiner, tørrede abrikoser eller svesker. Ved at kombinere alle disse komponenter, opnår vi en blanding, som er nødvendig for at proppe den croissant før bagning. Mange mennesker foretrækker at tage en sød ostemasse ost; men erfaringen viser, at de er i ovnen bliver næsten flydende, og ofte absorberes i dejen. Så stemme for grov ost: han er mere naturlig og "sund", men hvis du ønsker noget sødere, så kan du tilføje mere sukker.

Almond kager

Croissanter fra en gærdej vil være særlig velsmagende, hvis man kombinerer dem med mandel creme. For ham er det nødvendigt at købe en halv kop mandler til at tage næsten fuld (3/4) kop sukker, en spiseskefuld smør - federe - olie, den samme mængde mel og rå æg. Nødder at starte finthakket, og ledes derefter gennem en blender sammen med mel stegt i smør og æg. Et tæt dej, der er let at stuff croissanter.

chokolade fantasi

De fleste mennesker tror, at chokolade creme bør være forberedt, herunder i det en masse ekstra ingredienser. Fælles misforståelse! Her er hvordan man laver croissanter med chokolade: fliser foretrukne mærke pauser i små stykker og indlejret i et "skal". Af den måde, vil smagen være meget mere pikant, hvis man kombinerer den populære med sødme af den orange. For at gøre dette, skiver er ikke egnede, de er for saftige, og din bagel er løs og kan raspolztis. Med citrusskal fjernes uden spor af "lille hvide"; du kan forsigtigt fjerne det på et rivejern. Citronskal sættes til chokolade croissanter og anbringes i ovnen. Der ensartet smeltet chokolade - og du får en guddommelig oplevelse.

jordbær croissanter

Berry fyldninger er attraktive i enhver bagning. Selvfølgelig kan du bare tage den marmelade, syltetøj eller marmelade, men denne smag som en naturlig bær, du absolut ikke får det. Så i midten af sommeren er det bedre at tage friske haven gaver - såsom jordbær. Fordi de selv er frugten uden tilsat sukker (ligesom marmelade) er ikke nok sød, det er bedre at kombinere dem med chokolade og hvid. Det samme er taget jordbær i halve med en sød Desuden er bærrene skåret i halve (hvis ikke for stor, så meget som muligt og mindre). Chokolade eller opvarmet med et vandbad og hældes i en croissant (som ikke er meget praktisk) eller gnider på rivejern og hæld ind i snittet.

krydrede fyld

Hvem sagde, at skattede bagels skal være sød? Ikke alle elsker slik, nogle foretrækker til morgenmad noget uden sukker. Som et alternativ - til stuff croissanter arugula (det er nok håndfuld) forbundet til parret af de tredobbelte skiver radiser, to spiseskefulde ostemasse og te - vegetabilsk olie. Salt peber og bage.

En god mulighed med svampe. Svampe skæres skiver, løg - hakkede, stegte sammen. Kogt kød - kylling, svinekød, oksekød - der er - Narubai blandet med vegetabilsk komponent og mayonnaise. Du kan investere op til en påfyldning bagning croissanter, du kan - i klar.

Hvordan laver croissanter uden fyld lækrere

Spørgsmålet er, hvad foretrækker du croissanter - søde eller ej. I det første tilfælde kan de vandes fra toppen med smeltet chokolade eller fusk på nogen af de opskrifter, som du er fortrolig med. Bad er også en mulighed, hvor de fint knuste nødder - i det simpleste tilfælde af valnødder, men du kan hakke og blanding af forskellige slags. Nut Drys topping vidunderligt kombineret - jordbær, kirsebær, creme eller hvad. Du kan dekorere croissanter på toppen af glasur og drys med kandiserede frugter.

Men hvis din præference for krydrede ændring, så er der kun tilsætningsstoffer, der ofte anvendes til at bage brød - kommen frø, sesamfrø, en række frø. Alternativt kan du indtaste direkte i dejen nogle lokkende tilføjelser. Nogle anbefaler selvsamme jord græskarkerner: de siger, få en unik smag. Klassiske rosiner, indført i dejen, også traditionelt godt.

Men hvis du får de rigtige kok croissanter, de er velsmagende og uden yderligere dekorationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.