Kunst og underholdningMusik

Igor Sandler. musiker

Igor Sandler - en berømt russisk musiker og producer. Han begyndte sin kunstneriske karriere i 80'erne i sidste århundrede. I løbet af denne tid, Sandler gjort et enormt bidrag til udviklingen af kultur og kunst. Vil du lære om denne musiker, hans arbejde og livets vej mere? Læs omhyggeligt artiklen.

Igor Sandler: biografi

Fremtidig musiker blev født den 7. februar 1956 i den russiske by Saratov. Igor blev interesseret i musik fra en tidlig alder. Forældre var tilfredse med dette og støttede sin søn i hans bestræbelse. Således Sandler fik sin musikalske uddannelse fra en alder af seks. Året han tilbragte i den forberedende klasse, derefter i syv år, han studerede ved School of Music. Færdig det, Igor Sandler sluttede sig til Saratov musikskolen. Modtagelse af en ungdomsuddannelse, en musiker for de seneste fem år, han studerede på dirigentens rum i Saratov Konservatorium. Igor var glad for klassisk musik. Men han ofte lyttet til udenlandske grupper som "The Beatles", "Enimals", "Døre", etc.

Deltagelse i gruppen

Da Igor Sandler uddannet fra konservatoriet i et år arbejder i en jazz-rock kollektiv kaldet "Seliger". I 1978 besøgte han Saratov gruppe "Integral". Holdet havde brug for en anden musiker, og Boris Alibasov (Producent) spottet fodring høj håber Igor Sandler. Som et resultat, Igor sluttede sig til "Integral" bånd som en keyboardspiller. Senere har holdet opnået enorm popularitet i flade af Sovjetunionen. Endvidere blev gruppen tildelt den fornemme musik festival klippe musik "Tbilisi-80".

egen gruppe

I 1982 Igor efter fire års arbejde forlod bandet. Musiker ønsker at starte en solokarriere med henblik på at få den fulde kreative frihed. På grundlag af Lipetsk Philharmonic Igor Borisovich Sandler organiseret sit eget band, som blev kaldt "398-indeks" (postnummer Lipetsk). I løbet af årene 1983-1984 Sandler arbejder på at skabe et unikt program, som bestod udelukkende af rock-versioner af klassiske musikstykker. Det vigtigste formål - at sætte unge med de moderne klassikere og vise sammenhængen mellem musikalske billeder af forskellige epoker og moderne tider. Samtidig, Igor deltog i optagelserne. Sandler blev tændt i film som "Opskrift af hendes ungdom", "The Star og død af Joaquin Murieta" osv

Musical aktiviteter

Siden 1985 Igor bandet begynder turen aktivitet. Holdet nød stor popularitet. Musikkompositioner er perfekt kombineret med en lækker grafik ( "Index" var en af de bedst udstyrede i form af tekniske grupper). Som et resultat, hver forestilling af denne gruppe - det er en enorm og uforglemmelig show. Hertil kommer, at sammensætningen af "Indeks" er konstant genopfyldes af talentfulde musikere. Således i gruppen i to år synger den berømte sanger og vinder af internationale musikkonkurrencer Albert Asadullin.

Sammen med Assadullinym Igor Sandler har udviklet et nyt koncert-program kaldet "Fred på jorden", som var afsat til det fyrretyvende årsdagen for Victory. Programmet omfatter værker af store digtere som Voznesensky, hazmats R., G. Tukai, Yevgeny Yevtushenko. Sidste koncert med Assadulin blev afholdt i Central House for den sovjetiske hær i 1986.

I 1988 bandet igen tilføjet en talentfuld musiker. Holdet som vokalist sluttede Grigory Leps, som år senere ville blive kendt solist. I 1989 (8 september og 9.) holdet deltog i en velgørende festival, med titlen "Økologi, godhed, skønhed", som blev afholdt i Moskva. I 1989 Igor Sandler begyndte et samarbejde med den britiske instruktør og producer Barri Uaytom. Sammen arbejdede de på tilpasning af musicalen "Den fyr, der vovede at rocke" for den russiske publikum. Perfomens blev dedikeret til mindet til kongen af rock 'n' roll Elvis Presley. Fuld premieren på musicalen blev afholdt i december samme år. Ikke desto mindre er disse ting hændelse overskyggede en forfærdelig tragedie. var der en brand på det tekniske grundlag, på grund af dødsfald af Michael Zhbrykunov (lyd) og Igor Bondarev (tekniker). Desuden er det brændt til aske alt koncert udstyr.

Sunset "Indeks"

Ikke desto mindre har denne fiasko for bandet Igor ikke afsluttet. På grund af den pludselige død Barri Uayta genbesøg af "index" i Det Forenede Kongerige ikke har fundet sted. Snart Igor Sandler afskediger personale og gik til England selv. Der, han samarbejder med musikerne i den afdøde producer og skaber en gruppe kaldet Red Rock. I to år har Sandler turneret med sit nye hold på en lille koncertsale og pubber i England.

I 90 år, Igor begynder gradvist at gøre forretninger i Rusland, og hans forretning boomer. Sandler er ejer af patenter og flere fabrikker. Men Igor tilstod, at han ikke fik nogen glæde af virksomheden. Efter alt, hans hjerte tilhører musik. Det er af denne grund Sandler startede sin egen produktion center, takket være som det kan hjælpe de dygtige og unge musikere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.