Kunst og underholdningMusik

Leri Vinn: biografi og værker

I dag vil vi vise dig, hvem Leri Vinn. Hans biografi vil blive givet i artiklen. Det rigtige navn på den mand, Dyatlov Valeriy Igorevich. Vi taler om det russisktalende sanger, der blev tildelt titlen hædret kunstner i Ukraine.

biografi

Leri Vinn blev født i 1962, den 17. oktober i byen Dnepropetrovsk. Familien gik senere til Vinnitsa. Han studerede på eliten skole nummer 2. I 1984 blev uddannet i Vinnitsa Polytechnic Institute. I 1993 dimitterede han fra School of Music.

skabelse

Leri Vinn fik på den professionelle scene i 1990. Stigning i popularitet har bragt sangeren til sangen "Wind" Anatoly Kireev. Det har længe været et adelsmærke for denne kunstner både i Ukraine og i SNG-landene. Men ukrainsk sangerinde er kendt ikke kun den angivne sang. Albummet af samme navn er blevet meget værdsat af fagfolk og elskere af god musik. På anmodning af Viktor Pavlik i 1997. Vores helt flyttet til Kiev. I 1996-1999 var han den ubestridte leder, og ansigtet af en af tv-musikprogrammer.

Fatal kan kaldes sangerens deltagelse i festivalen kaldet "slaviske Bazaar", som blev afholdt i Vitebsk i 1998. Det var der, at komponisten Igor Krutoy bekendtskab med arbejdet i vores helt. Som følge heraf blev der indgået en kontrakt mellem virksomheden og ARS Larry Winn. Siden 1998 har der været en ny runde af de populære kunstner: oprette et klip til sangen "Vind". Sangen bliver kendt uden for landene i SNG. Det lyder i Rusland på festivalen "Song-98" i finalen.

Samarbejde med OUT studie fra Dnepropetrovsk, samt arbejde med Andrew Kiryushchenko - arrangør, har lov til at vise talent af vores helt som en mode kunstner af populærmusik. I 1999 er den "plane" holdt video skudt til sangen i St. Petersborg. Arbejdet blev udført Sergeem Kalvarskim - Moskva direktør og Vlad Opelyantsem - operatør. Du kan tale om en anden kreativ sejr om vores helt. Rotation af nævnte klip afholdt på MTV kanalen. Han var i programmet "Good Morning land", "tårn" og "Top Ten", og blev anerkendt som et hit. Vores helt - det hædret kunstner i Ukraine siden 1999.

Personlige liv

Leri Vinn 1999 Gift med Ksenia Dyatlov. Hustruen til vores helt blev født i 1975. Singer er grundlægger af hans eget bureau, hvis navn kan oversættes som "Happy People". Selskabet er involveret i organiseringen af firmafester. Kunstneren har en datter, der blev opkaldt Pauline. Det skal siges om den sociale aktivitet af vores helt. Han er medlem af et samfund kaldet "Vinnichane i Kiev." I 1998 optrådte han som skuespiller, hovedrollen i filmen "Tag frakken."

interessante fakta

Leri Vinn i 2001 blev medlem af det uformelle Nursultan Nazarbayev og Leonida Kuchmy. De optrådte sammen under de åndelige sange af guitar. Blandt slagene fra denne kunstner bør kaldes "Paper Boat", "airplane" og "Wind". Vi har nu diskuterer diskografi af sangeren.

udgivet albummet "Leri Vinn" i 1992. I 1997 viste det sig disken "Vinden fra regnskyl på øen."

I det blandt andet omfatter sange:

  • "Jeg glemmer."
  • "Winter samba."
  • "Lullaby".
  • "Guldkysten".

album "Paper Boat" blev grundlagt i 2003. Den omfattede sammensætningen "fly", "Girl Night", "16", "Shark", "Wind". CD "Painted Love" blev indspillet i 2007.

De interessante fakta er, at vores helt ikke kan lide at blive kaldt ved dette navn. Han foretrækker at tale på russisk. Den er tilgængelig for bil "Peugeot 307". Spørgsmål om dårlige vaner svar, der aldrig har røget. Selv om dette fænomen er velkendt fra hans ungdom, fordi gymnasieelever tilbød ham en cigaret lige ved siden af skolen. Leri Vinn har sit eget hus i Obolon distrikt. Hans kone Xenia ejer "glade mennesker" agentur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.