HjemlighedIndretning

Nye interiør stilarter: interiøret i moderne stil, pop-art, glamour

Interiør design i dag er en stor mængde viden om kombinationen af farver, linjer, dekorationer, dekoration elementer, omdanne lokaler de teknikker til at skabe en bestemt stil af komfortable og smukke omgivelser. Hvis den moderne designer til at arbejde med din lejlighed, har du ikke lyst til at komme ud af det.

Moderne indretning - det er en anden måde at udtrykke sig, skabe hjem hygge, komfort, giv dig selv et sted at slappe af, at arrangere din egen paradis.

Interiøret kan konfigureres i forskellige stilarter. Hvilken en er bedst for dig, kan du sige kun bekendt med alle. Det har længe været kendt stilarter såsom klassisk, romantisk, stil minimalisme, vintage, retro. Senest optrådte: Art Nouveau-stil, glamour og stil af pop-art (han vendte tilbage til mode af 60'erne). Det, der adskiller dem fra de andre stilarter og fra hinanden?

Interiør i moderne stil udmærker hovedsageligt usædvanlig form: Det rundet de høje vinduer og hængslet skillevæg i det mindste i form af en sommerfugl fløj, og snoede trapper og mærkelige døråbninger, buer og usædvanlige former. I farve kan Nouveau kombinere op til 4 farver. En af dem vil dominere i det indre, men i intet tilfælde vil ikke fokusere på opmærksomhed. Alle farver bør ideelt kombineres med hinanden. Green, mørk brun, hvid; lys grøn, orange, sort; blid pink, rullende i intense nuancer og hvid. Med hensyn til de anvendte materialer er de samme materialer, men lægges der vægt enten i et træ eller på en klippe eller i gipsplader. På stenen er bedre at kombinere metal med træ glas, så for ikke at afvige fra den stil.

Selve titlen på Art Nouveau (ny) betyder at gå ud over. Det er i virkeligheden en klassisk stil, ændret sig til ukendelighed. Interiør jugendstil byder velkommen snoede tal, er der en klar asymmetri i hvert værelse. I dette rum alt organiseret og praktisk, men samtidig smukke og æstetisk tiltalende.

Alligevel interiøret i stil med Art Nouveau - er først og fremmest nåde, æstetisk skønhed, fokus på detaljer, som symboliserer enhed med naturen, og for det andet, den usædvanlige form.

De vigtigste elementer i interiøret: malerier på væggene, loftet og selv gulvet, på møbler; elementer er håndlavede, pels, gardiner, nuancer, fine, udsmykkede mønstre på møbler, gardiner, smukke stearinlys, lysekroner, blyindfattede ruder. Vigtigst er det, disse oplysninger ikke overbelaste det indre, bør alt være med måde. Nogle elementer er minder om den retro-stil (især møbler). Derfor interiør i moderne stil egnet for alle.

Vi anbefaler også at stifte bekendtskab med, da den oprindelige stil af pop-art, men langt væk fra de retro detaljer. Det indre af pop-art stil er hovedsageligt præget af design: det er lyse farver i alt, ligesom den æra af levende billeder af pop kultur, naturskønne copyrights tegninger på væggene. Lige streger, enkel, i det indre er der kvadrater, rektangler, ikke ovaler, cirkler. Et minimum af møbler, de mest levende rige farver! Du er nødt til at være meget kreativ person til at forelske sig i en sådan indretning ...

Hvis du er tilhænger af alle glamour, interiør i stil med glamour til dig! Vigtigt i denne interiør: luksus i alt: en dyr efterbehandling materialer, dyre møbler, sanitetsprodukter. De glatte rene linjer, mådehold i farverne (blød tone, eller svær kold) og en masse draperinger. Skinnende elementer: lysekroner, afspejler overfladen af loftet, tabeller. Style glamour i steder som Palace dekoration kombineret med en moderne tilgang til design (med karakteristisk tilbageholdenhed, harmoni, mangel på reservedele).

Kig efter din stil, udtrykker sig udforske, eksperimentere, mig med hans lejlighed. Hvis bare du var hyggeligt og behageligt, lys og let på sjælen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.