HjemlighedIndretning

Fransk stil i det indre

Trods det faktum, at i dag kan du nemt gå til hvile (og endda bor) næsten lyuboyu punkt på kloden, ordet "Frankrig" stadig forårsager mange landsmænd, og især Countrywomen, uforklarlige gys. Tilsyneladende er denne trang stadig videre fra bedsteforældre, hvorunder Paris var næsten den universets centrum. Efter alle de nyeste modetrends kom derfra. Det franske sprog er blevet undersøgt bredt. De rigeste sekulære familier har råd til at hyre en guvernante for børn af fransk-og, selvfølgelig, interiøret i den franske stil er næsten grænsen for luksus.

I Sovjettiden, lige pludselig bliver ens, og den pragt af Paris i lang tid glemt. Men mode tendens til, at komme tilbage, og nu kom et tidspunkt, hvor det er blevet moderne igen (og kan) være rig og indrette dit hjem for at finansiere sjælen ønske. Og den franske stil i det indre - en af de mest populære, fordi den kombinerer elegance, romantik, komfort, skønhed og diskret luksus. Det farveskema dette design er baseret udelukkende på den varme, blide, lidt slørede og dæmpede pastelfarver, men de vigtigste farver er stadig hvid og guld. Deres kombination giver officiel boliger og festlig look, og samtidig virker på de mennesker i lokalet beroligende.

For at understøtte den franske stil i det indre, skal møblerne købes temmelig dyrt. Under alle omstændigheder bør det se ud som sådan. En rigtig dyrt ser kun møbler lavet af naturlige materialer. Som udgangspunkt skal det være lavet af træ og betrukket ædle dyre materialer som fløjl, brokader, silke, etc. Soveværelset vil være hensigtsmæssigt at kigge smedet seng med en blød madras og masser af hyggelige puder. Understreg den franske stil i interiøret , kan du bruge de indfødte parisiske flere stykker af møbler, såsom en dyb lav "Bergere" lænestol med frodige polstring, eller vitrineskab "dressuar". Meget dekorere "fransk" flad og give den en ekstra charme yndefulde smykker og statuer. De vigtigste ting - ikke overdrive dem.

Som for væggene, så den bedste løsning vil blive malet i lyse, pastelfarver. Hvis du - tilhænger af tapetet, er det nødvendigt at vælge deres stof muligheder med vegetabilsk underspillet mønster. Desuden kan den franske stil i det indre understrege væggene, limet direkte på stof (dette gøres i det 17. århundrede, i mangel af tapet). Gulvene er bedst i natursten, men fordi du ikke er en middelalderborg, og de sædvanlige hus eller lejlighed, vil det være nok til at gøre en flise eller laminat træ. For at gøre det endnu mere behageligt på gulvet kan du lægge en lille monokrom lys tæppe lavet af uld.

For yderligere at integrere i den franske livsstil, på væggene kan du hænge spejle, dekoreret med tung smedejern ramme på en vandret overflade her og der for at arrangere falske lysestager og billeder i træ indrammet. Vinduerne vil se godt lys luftig tyl. Og, selvfølgelig, den forudsætning bør altid være lys, så tage sig af en god belysning. Er det tilstrækkeligt at elegante lysekroner, vil udformningen af hvilken være i harmoni med den overordnede indretning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.