HjemlighedIndretning

Det usædvanlige design: den lilla farve i det indre

Lilla farve dannes ved at blande den varme røde og kølig blå. Måske i denne ligger dens selvmodsigende og tvetydige holdning af mennesker. På den ene side er der påstanden om, at den lilla farve i det indre vækker i mennesket den følsomme, romantisk, luftige, intuitiveness. På de andre lignende nuancer repræsenterer seksuel utilfredshed, og mørk lilla betegner autoritet og ruhed. Der er ikke engang en enkelt udtalelse, hvad folk foretrækker at bruge en lilla farve i det indre. Det bemærkes, at til registrering af lokaler i en vifte af farver tendens kreativ eller excentrisk person med et krav for at understrege sin extraordinariness. Men individer er ikke i stand til selvrealisering, også gerne bruge forskellige nuancer af lilla.

Så uanset om eller ikke at bruge en lilla farve i det indre? Før besvarelsen af dette spørgsmål, må vi huske, at der er nuancer af lilla er mange: fra det blide og lys nuance af lavendel indtil mørke, næsten sorte, mættede farver af aubergine. Naturligvis er det umuligt at elske alle nuancer, og nogle af dem er virkelig i stand til at forårsage depression og irritation hos mennesker, men denne mangfoldighed er stort set alle kan finde noget til din smag.

Det er umuligt at arrangere værelse kun i den lilla farve, er det nødvendigt at fortynde andre nuancer. En god kombination er lilla farve i det indre med bløde blå, pink eller blå. muligt at anvende gul eller orange til kontrast. Det er dog ikke nødvendigt at bruge alle disse farver på samme tid. Lilla - det er ganske intens og kompleks farve, så et overskud af de andre nuancer af interiøret vil nalyapistym og uinteressant. Godt ser lilla farve i interiøret sammen med guld eller sølv, men ikke begge dele på en gang. Imidlertid er en sådan kombination traditionelt anvendes kun i en bestemt stil, der er i rummet, foregiver til udsøgte kongelige chic.

I nogle værelser kan du bruge farven lilla? I alt, men korrigeret for foretrukne farver. Hvis du vil lyse og intense farver, de er bedst brugt i køkkenet. I udformningen af soveværelserne foretrak blå nuancer af lilla, da de er mere rolige og afslappende. Den farver lilla og lavendel, samt eventuelle andre blomster nuancer se godt ud i de indvendige badeværelser. Lilla farve i det indre af stuen kan forfines og elegant. For at gøre dette, skal du bruge aubergine, drue eller blomme nuancer. Baby kan udstedes i lavendel eller violet nuancer af pink, men dette rum er mere velegnet til piger. I hans kontor vil se gode vin rødlige nuancer.

Den grundlæggende regel, når du bruger lilla indretning - det ikke gå til yderligheder og ikke overdrive det med farve. Den overflod af mørke lilla trykkende overflader, og en flerhed af lys-pink nuancer lægger rum cloying og vælling. Vælg den optimale kombination af nuancer af lilla, samtidig farve og korrekt stil i rummet - det er en meget kompliceret sag. Men hvis du viser fantasi og smag, resultatet er ganske imponerende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.