HjemlighedIndretning

Rolle farve i det indre: moderne principper for Color Solutions

Til dato er der mange regler for farve design af lokaler, der gør det muligt at skabe balance ulemperne ved sine arkitektoniske proportioner og udglatte de forskellige visuelle defekter. De bruges ofte af professionelle designere til at skabe interiører. Lad os overveje, hvad der kan gøres med den korrekte brug af forskellige farver.

Visuel udvidelse af rummet

Visuelt gøre rummet mere rummelige som muligt, efter at have malet væggene i lyse farver. Det bør dog være opmærksom på, at kun udvide rummet kølige farver (blå, grå, grøn, etc.). Varme farver skaber den modsatte effekt.

Vi lægger stor intimitet med hjælp af farver

Selv om der er en uhøflig køjeseng hær, kan plads i rummet gør en meget hyggelig og hjemlig komfort. Designere rådes til at bruge dette til alle nuancer af orange, gul eller rød. Med mørke farver, kan du oprette en atmosfære af intimitet. Brugen af lys og mørke kontrast er også den bedste modtagelse.

Opdelingen i zoner ved hjælp af farve

Den enkleste, men samtidig effektiv metode til zoneinddeling er at opdele rummet i separate sektorer ved hjælp af farver. Selv i sovesale hvert sted, hvor der er en simpel seng for hæren, kan den isoleres, fremhæver dens specifikke nuance. For zoneinddeling en stor stue i udformningen af væggene er jeg også ofte anvendes kontrasterende nuancer. For eksempel, en spiseplads adskilt lys farve, køkkenområdet - mørkere.

Farve løsning til lofter

Hvis du ønsker at visuelt lavere anelse for højt loft, malet det malet en varm nuance (fersken, lys kaffe, beige, osv). Det kan være lavet af samme farve som væggene, eller lidt mørkere end dem. Forstør plads og hæve loftet, kan du bruge hvid eller kold mættede farver.

arkitektoniske elementer

For at gøre det indvendige mere interessant enkel: det er nok til at fremhæve den kontrastfarve forskellige arkitektoniske detaljer (rækværk, lister, sokler, stativer og så videre.). Men denne teknik virker kun for store områder: i trange rum kontrast detalje kan forårsage irritation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.