ModeShopping

De fedeste sneakers: overblik, vurdering, fabrikant, model og anmeldelser

Løbesko er den mest almindelige type af sko i hele verden. Nogle mennesker bruge tusindvis af dollars til at købe eller bestille de fedeste sneakers. Andre foretrækker at vælge produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Alle ved, at mænd og kvinder, ligesom sportssko. Det er af denne simple grund, i dag vil vi diskutere de fedeste sko i verden, og sammenligne specifikke model.

typer

Hver virksomhed beskæftiger sig med produktion af denne type sko fremstiller en række forskellige modeller til forskellige lejligheder. Som du ved, er der de klassiske, lette, og mange andre former for sko. For at vælge, hvilken model af sko, du er klar til at bære, beslutte, selvfølgelig, op til dig.

I dag vil vi forsøge at maksimere den snak om de fedeste sko i verden, at du vælger noget interessant for dig selv!

"Nike" selskab

Dette selskab har en ganske interessant historie, som begyndte for over 50 år siden - i 1964. Virksomhedens produkter er næsten øjeblikkeligt vundet popularitet og i dag løbesko "Nike" er ikke kun professionelle atleter, men også almindelige fans til at klæde sig moderigtigt. Efter alle de produkter i dette selskab har en interessant design, så passer under næsten enhver tøj.

Diskutere "Nike" model, skal det bemærkes, at produktionsselskab også er involveret i fremstilling og kvinders sportssko. Det er ikke mindre populær i Den Russiske Føderation og andre lande på grund af sin kvalitet og udseende. Så nu enhver fashionista kan købe seje sneakers (kvinde).

klassiske modeller

Når man diskuterer klassikerne fra "Nike", for ikke at nævne de mest berømte Air Max. Denne model er en af de mest populære i mange lande rundt om i verden. Hvorfor er disse sko så populært? Sagen er, at denne model blev skabt i 1987, og gennem årene udviklerne af producenten forbedre sine produkter. Så fik vi en komfortabel, moderne og af høj kvalitet sko.

På grund af deres design, "Øre Maks" kan roligt kaldes fritidssko. Hvorfor? Denne sko er behageligt for løb og andre sportsgrene, samt til picnics, ture, tur til butikken, og så videre. D.

Blandt funktionerne i denne model omfatter:

 • bemærkelsesværdig nedskrivning af alle ændringer;
 • originale indlægssåler er anatomisk struktur;
 • på alle moderne løbesko "Øre Maks" er de ekstra Cord huller, så alle kan fange den mest foden, ben, fordi parametrene er forskellige;
 • tilstedeværelsen af en særlig "vaffel" pude gummi (fremmer lettet walking på ujævne overflader);
 • interessant udseende (design).

Omkostningerne ved disse sko - med 4,5 tusind rubler, afhængigt af ændringen. I dette tilfælde de negative anmeldelser om modellen er meget lille. De er tilbage af dem, der, uanset grunden, købte en falsk.

nike Cortez

Denne model sko er en letvægts løsning for dem, der dyrker sport. Denne type fodtøj er oftest bruges til træning eller tennis, for eksempel, ping-pong.

"Nayk KORTES" ser meget skrøbelige, når de i virkeligheden er stærke nok, fordi det lavet af høj kvalitet materiale. Sådanne sko man kan endda bære i regnvejr. Hvorfor er det sikkert for "Nayk KORTES?" De er lavet af hurtigttørrende materiale og har skridsikker.

Tegning opmærksom på udformningen af sneakers "Cortes" fra firmaet "Nike", bør det bemærkes tildelte båndbredde af ruskind og et logo fra producenten side.

De vigtigste elementer i denne model:

 • lethed;
 • god støddæmpning;
 • høj kvalitet;
 • eneste materiale belagt med polyurethanharpiks;
 • interessant design;
 • sneakers fremstillet af hurtigttørrende materiale;
 • Produkterne er resistente over for stærk indflydelse.

Prisen for den oprindelige "Nayk KORTES" varierer mellem 4 tusind rubler i Rusland, og negativ feedback er ikke set.

Nike HTM Flyknit

Det er logisk at antage, at virksomheden "Nike" fortsætter med at udvikle sig, og så er konstant eksperimenterer. Så, som et resultat af samarbejdet med japanske selskab åbnet en ny produktionsmodel. Dette er nok den fedeste løbesko "Nike" i øjeblikket.

Så denne model har to typer:

 1. HTM Trainer. Udseendet af disse produkter er ret forskellige. Denne sportssko er virkelig original og nemt.
 2. HTM Racer. Disse sneakers er kun repræsenteret i farven på USA atletik hold Amerika. De er lette, fleksible og selvfølgelig holdbart. De har en interessant udseende.

Omkostningerne ved denne model overstiger 4000 rubler.

Nike ParaNorman Foamposite

Diskutere de mest drastiske og dyre sneakers i verden, for ikke at nævne den "Nayk Øre ParaNorman", der er lavet af såkaldte penopozita. Prisen for denne model er omkring 3000 US dollars.

Det vigtigste element i "Paranormanov" let kan kaldes en temmelig usædvanligt design. Hvad er så unikt ved dem? De lyse grønt har samme sål, samt tematiske mønstre.

Køb disse fede sneakers (mandlige) ganske vanskelige, fordi netop gik på salg præcis 800 par, hvilket er utroligt lille.

Ejerne af en sportssko hævder, at det er virkelig høj kvalitet.

Nike SB Flom Dunk High

Ganske logisk, at fede sneakers har en høj pris. Et par sportssko er værd at omkring 8000 dollars. Den vigtigste funktion er, at de tilhører den præmie klasse fodtøj, som du kan købe disse sko kun 2-3 butikker i verden.

Udformningen af denne model er smuk, og sneakers selv er stærk og holdbar. Monter "Nike" for sporten, og for almindelig gang. Desværre, i Rusland denne model er næsten umuligt at få, men vi diskuterer de fedeste sko i verden.

"Nike Øre Dzhordan 2 Em 313 '

Det er virkelig smarte og meget dyre sko, som koster mere end tusind dollars. Hertil kommer, denne model er yderst sjældent i russiske butikker. Samtidig finde en passende størrelse endnu vanskeligere!

Firma udviklere "Nike", når den slippes, disse produkter kunne ikke engang forestille sig, at alle sko vil blive solgt ud inden for 5 minutter. Det var en fantastisk resultat!

Ring denne type "Jordans" bedst er yderst vanskeligt for sporten. Disse sko er bedst egnet til de sekulære partier, ture til klubber og så videre. D. De præsenteres i en temmelig interessant retro-stil.

Meget få mennesker ejer disse sneakers, så vurderinger er der næsten. Men køberne bekræfter den høje kvalitet af produktet.

"Nayk Øre Mag"

Dette er en meget populær sko i verden, da de kom til vores planet fra fremtiden. For at være mere præcis, fra den samme film. For første gang, "Nayk Øre Mag" blev udgivet i 2011, men derefter "cirkulation" var bare minimal - kun produkter, der sælges på særlige auktioner.

Denne sportssko koster omkring 6-8 tusind. Dollars, men tro mig, det er virkelig unikt og gengiver design af sneakers Marti Makflaya. De er høje nok til at have særlige belysning elementer på hælen og unikke mounts, der er fastgjort på egen hånd.

Som for anmeldelser om disse vidunderlige sko, de er meget få. Alle kommentarer kun positive kunder.

Hvis du er på udkig efter fede sneakers til piger eller drenge, har du fundet dem!

New Balance

Denne producent er en af de ældste. På grund af den høje kvalitet af produkterne blev virksomheden hurtigt populær. Sneakers "Nye Belans" mangfoldigt og ikke så dyrt som det kan synes.

Lad os nu kort diskutere flere modeller:

 • 574-I. Det er meget interessant retro mønster, som er egnet til både mænd og kvinder.
 • 577-I-modellen. Svarende til 570-th, men de mere moderne sportssko. Den er lavet af høj kvalitet materiale i Storbritannien.
 • 996-I-modellen. Denne ruskind sneakers med nylonnet. Sådanne modeller produceres kun i Boston, de har en interessant design.

Du kan også diskutere de mange flere modeller fra virksomhedens "New Belans", men du har sikkert allerede regnet ud, at dette firma fremstiller kun den højeste kvalitet produkter, som kan købes til en rimelig pris og i Den Russiske Føderation.

Anmeldelser af alle de modeller af dette mærke for det meste positive. Hvis du køber det originale produkt, er problemerne i brug ikke opstå.

Skora Tempo

Det er de bedste sko til løb. Det producerer en model selskab, der aktivt fremmer en naturlig tempo. Omkostningerne varierer fra 100 til 180 dollars.

Topo Fli-Lyte

Det er også ganske interessant model af sportssko. Producenter hævder, at der er ekstra plads til tæerne i disse sneakers. Anmeldelser om denne model næsten alle positive. Sjældne negative kommentarer om kvaliteten af produktet. Prisen er omkring 150 dollars.

Adidas Adizero Adios Boost 2.0

Hvis du er på udkig efter de bedste løbesko, så er denne model er det rigtige for dig. Det er billigt, men helt cool sneakers, der passer til væddeløb, og for regelmæssige ture. Anmeldelser sådanne sportssko har kun positiv, hvilket beviser kvaliteten af produktet.

Rating sneakers

 1. Løbesko "Nike Øre Maks".
 2. Adidas Adizero Adios Boost 2.0.

 3. Skora Tempo.

 4. Nike SB Flom Dunk High.

 5. Nike Cortez.

 6. "Nayk Øre Mag".

 7. New Balance.

 8. Topo Fli-Lyte.

Måder at binde snørebånd

Efter at have drøftet det mest interessant variation af sportssko, du har brug for at tage fat på spørgsmålet om, hvordan seje snøre sneakers. Dette kan gøres på forskellige måder, for eksempel, den mest enkle og hurtigt - en klassiker. Men det er ikke meget interessant, ser du.

Lad os nu diskutere nogle af de mest interessante måder. Tying er:

 • lige;
 • junction;
 • farve;
 • reverse (dual);
 • i form af en spiral, og så videre. d.

Sådan binde snørebånd på sneakers?

Ikke alle metoder til at binde dine sko pænt velegnet til sportssko. Det er bedst i dette tilfælde at anvende en direkte udsigt til snøring.

 1. Spidsen af blonder vdet har brug for i et af hullerne i toppen. Du er nødt til at bringe det på samme side, kun allernederst.
 2. Skub forsigtigt blonder gennem hullerne i din sko, så stroppen danner en parallel linje.
 3. Den anden ende er nødvendig for at udsendes gennem den modsatte hul at binde knude.

Så diskuterede vi en masse virkelig fede modeller for både mænd og kvinder. Køb sneakers, spille sport, altid være munter, glad og glem ikke at være aktiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.