ModeShopping

Sådan laver dine egne hænder kobling

Dette lille, elegante og stilfulde håndtaske kom til os for ikke så længe siden. Når hertugen af Westminster gav Koko Shanel -bag rør, som blev prototypen på den moderne kobling. I fremtiden idéen fanget Christian Dior og gik - væk vi gå! Fashionistas har besluttet, at det er muligt at lave koblingen med sine hænder og straks fundet needlewoman, der regnet ud, hvordan at spare på designsager og begyndte at sy og strik så skattede håndtasker. Hvilke materialer blev brugt kun til dette formål - og pels, og plast, og fløjl, og indretning - dette og jernvarer, og stenene, og buer, bånd og perler. Flight af fancy og uudtømmelig i kvindernes hænder blev disse produkter omdannet til ubeskrivelig skønhed og forskellige former.

Selvfølgelig, at gøre med deres hænder kobling meget billigere end at købe en designer ting, men næppe nogen needlewoman kan sammenlignes med værker af store kunstnere i verden 's tøj! Hvad gjorde de kommer op med, at overraske og glæde deres kunder - kurset er slangeskind, Swarovski sten, frynser og pels, perler og metal perler og pailletter. En række former og størrelser! Til aften gjort lille og elegant håndtaske rektangulært format, dekoreret med alle mulige elegante dekorationer. For erhvervslivet dame håndtasker lavet større, mere beskedne og afdæmpede farver med et minimum af buer og sten, rund og trapez, rektangulære, ovale, bløde og hårde strukturer. Alle udestående designere i deres modeshows , er dette blevet et uundværligt tilbehør til den moderne kvinde.

Men et stort udvalg af designer håndtasker ikke koste mindre presserende problem. Derfor bør kvinder, der ønsker at have i dit arsenal denne ting, men ikke har tilstrækkelige økonomiske ressourcer bør være i stand til at gøre koblingen med sine egne hænder, er fordelen for dette er de stof butikker og syning tilbehør, tråde og kroge, samt fantasi og tips i modeblade og på hjemmesider i Internet.

For at forbinde koblingen krog, har brug for, først og fremmest for at definere formålet - for, hvad der vil blive brugt denne taske, og hvad den vil blive slidt. Aften indstilling adskiller sig fra hverdagen, sommer fra vinter, selvfølgelig, også, vil adskille sig væsentligt.

For at tilknytte en håndtaske til at gå ud, er du nødt til at samle tråden op trim farver kan suppleres med Lurex, tæt og holdbar. For dekorative sten kan henvende sig til relevante farve perler og pailletter. Men vi skal først tænke på, hvad der vil blive slidt taske og efter at tage tråden op farve og indretning. Derefter skal du vælge den passende størrelse krog, dele til låse og rammen, hvis det er en stiv konstruktion. For blød og tredimensionelle model er tilstrækkelig tråd og stofbeklædning.

Strikket koblinger ser elegante og smukke, hvis de er godt i harmoni med tøj og udføres i overensstemmelse med sæsonen. Til daglig brug, kan du vælge tråden diskrete, neutrale farver, med et minimum af dekoration og matte nuancer. I en sådan håndtaske fortære det er nødvendigt at lægge makeup, mobiltelefon, dagbog, så det skal være lidt større end en aften mulighed. Indenfor det kan have flere rum og lommer, samt moderne modeller er ofte udstyret med kæde for nemheds skyld, så du kan bære den over skulderen.

Clutch dine egne hænder kan udføres fra vævet. Du bliver nødt til at vælge den rigtige farve ruskind eller anden tyk klud henhold til dine præferencer og årstiden. Til fremstillingen af poser til den kolde årstid kan anvendes pels, frynser og en tykkere stof. Så det vil være mere i harmoni med et tørklæde, en frakke eller en varm frakke. For at vælge et jakkesæt stof egnet skygge og en mere stringent og diskret indretning.

Clutch er nu yderst fashionable og relevant, er det muligt at opfange enhver stil af tøj, kun måske, sporty stil kan ikke tolerere dette tilbehør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.