ComputereNotebooks

Du må ikke tænde MacBook - hvad man skal gøre? Bærbar MacBook: overblik, karakteristika, reparation

Nogle gange sker det, at selv de bedste og dyreste bærbare computere mislykkes. Det ser ud, som kunne være årsag til problemet? På trods af omkostningerne, mærke specifikationer og ydeevne af, alt udstyr svigter. Det er uundgåeligt. Mange brugere af Apples bærbare computere er interesseret i, hvorfor MacBook ikke tænder? Årsagerne til dette fænomen er forskellige. Alle af dem vil blive diskuteret i artiklen.

design

Bærbar MacBook - legendarisk. Han er ejer af en af de bedste skærme, udholdenhed batteri og holdbart aluminiumskabinet. Den bærbare computer er let og elegant. Dets vigtigste funktion - det er kompakthed. Udseende "MacBook" genkendelige, det kan ikke forveksles med en enhed fra et andet mærke. Emblazoned på forsiden af det berømte Apple-logo mærke. Stikkene er placeret på venstre og højre side af kroppen. Generelt har udformningen af "MacBook" ikke ændret sig til det hele eksistens af selskabet, samt materialer. Kravene opbygge kvalitet ikke er: kroppen ikke knirke, tastaturet er ikke progibaetsya under indtastning. Alt er perfekt. Men som altid.

beskrivelse

MacBook features - standard. Her er der et originalt sæt af porte: kortlæser, USB, strømstik, Thunderbolt. Som processoren det bruger Intel Core i5 med to kerner. RAM model MacBook Pro 13 Retina er 8 GB. Harddisk 256 GB kan du gemme informationer, filer, programmer. Processoren i "MacBook" viser de gennemsnitlige resultater i arbejdet, men han klarer med mange opgaver. Dette æble laptop underlagt nogen udfordringer. Han - den perfekte ledsager på kontoret og i hjemmet. Computer rimelighed bruges ikke kun til underholdning, men også arbejde.

Grafisk Intel HD Graphics 4000 integreret system. Laptop klarer med dagligdags opgaver: kan du nemt åbne flere browser faner, med downloads, se videoer, redigere tekst, skal du åbne programmet. Uafhængig arbejde i "MacBook" på toppen. Batteri uden yderligere opladning ved maksimal belastning kan modstå mere end to timer. I standardtilstand, den bærbare computer fungerer seksten timer. Huset er ikke opvarmet kraftigt, hvilket også påvirker ydeevnen. Samlet specifikationer fuldt ud opfylder de angivne pris. Vi kan ikke sige, at "MacBook" - den perfekte bærbare computer. I dag, for den pris, du kan købe Apple-enhed er ikke værre, og endnu bedre med hensyn til ydeevne.

Fordele og ulemper

Laptops og smartphones Apple en masse fordele. Stilfuldt design - Dette er hovedårsagen til, at virksomhedens produkter så populære. Men for at de sande kendere af god teknik vurderer ikke kun udseendet, men også teknisk udstyr, enhedens muligheder. MacBook tastatur og touchpad - de ubestridelige fordele ved modellen. input og kontrol enhed vil sætte pris på fans af Photoshop. Følsom touchpad giver dig mulighed for at arbejde i programmet uden at bruge musen. Performance, en stor skærm, en stor forsamling, en hårdfør batteri, stilfuldt design, et webcam med høj opløsning, en unik operativsystem, en lille vægt - fordele "MacBook". Ulemperne omfatter højglans finish af displayet, prisen og behovet for at installere konvertere. I betragtning af prisen, glans - et ulige valg. Mere passende her ville se en mat skærm. Som for resten, en værdig repræsentant for MacBook Apple.

udstilling

Hvis MacBook ikke tændes, i nogle tilfælde kan årsagen være på skærmen. Men alt i detaljer. Den bærbare Pro 13 Retina-skærm er lavet af teknologi IPS, med en opløsning på 2560x1600 px. Dette er sandsynligvis en af de bedste skærme. Dens eneste ulempe anses højglans finish. Ellers skærm har en bred synsvinkel, det er, er farven og billedet ikke forvrænges, når den ses fra en side visning. Skærmen er det mest slående kontrast med fremragende distribution. Forkæl indtryk kan kun vise et spejl finish.

tastatur

MacBook bærbar kan prale af den ideelle tastatur. Det er blevet standard for mange producenter. Dens største fordel - bekvemmelighed, høj komfort, mens du skriver. Tast Indtast "MacBook" ø. Det betyder, at brugeren reducerer antallet af mulige fejl. Ejere vil værdsætte den komfortable bløde taster ved høj hastighed eller blind skrive. Touchpad er perfekte par tastaturet. Han er i stand til helt at erstatte musen. Sensoren har en bred feature sæt, multi-touch support op til fem samtidige berøringer.

grunde

Hvis Macbook ikke er medtaget, bør det ikke være ked af det. Enhver teknologi vil før eller senere mislykkes. Apple-produkter er ikke lavet, selv med den perfekte design og pris. De vigtigste årsager til fejl i "MacBook" omfatter følgende emner:

  • Oplader. Hvis den bærbare computer ikke tændes, kontrollere, om der indgår i opladeren netværk. Din computer kan ikke arbejde på grund af en defekt strømforsyning eller snor pause.
  • Skærm. skærm fejl kan være årsag hvorfor den bærbare computer ikke tændes. For at kontrollere dette, tænde for enheden og lytte, hvis du hører en melodi download, støj drev og fans, det betyder, at kun skærmen er defekt. Prøv at aktivere Caps Lock-tasten. Hvis indikatoren lyser, er problemet ikke harddisken og skærmen. I dette tilfælde bør apparatet tilskrives servicecenter.
  • Tilsluttede enheder. Hvis MacBook ikke tændes, kan årsagen være de enheder, der er sluttet til en bærbar computer. Slip alle de stik, så drej og ladning den bærbare computer. Foretag en nulstilling, da det var ham, der styrer systemet. Slut strømforsyningen til netværket og "MacBook", og tryk derefter på tastaturgenvejen Skift-ctrl-Alternativ og afbryderknappen samtidigt release knappen og knappen. Tænd den bærbare computer.
  • På "MacBook" spildt væske. Hvis du tilfældigvis sådanne problemer, frakoble opladeren, fjerne batteriet og vend computeren om. Eksperter anbefaler ikke at røre den bærbare computer et par dage. Så prøv at tænde den. Hvis ingen held, tage den til en tjeneste.
  • ophobning af støv. Hvis enheden slukkes, så er det tid til at rense indholdet af den akkumulerede støv. Snavs og beskidt fan overbelastning, indretningen opvarmes og ophører med at være indbefattet.
  • Overbelastning. Mange ubrugelige applikationer hentede filer Desktop - årsagen til ustabilitet på enheden. Slip af med overskud.

Hvad gør

Reparation MacBook - ikke en billig fornøjelse. Men intet kan gøres, hvis behovet opstår. Nogle gange den bærbare computer er ikke inkluderet af grunde, som du selv kan afhjælpe. Dette kan være et problem med processoren kontrolleren operativsystem. For nylig installeret Apps indflydelse på hans arbejde. Hvis enheden ikke tændes, skal du prøve at afinstallere uønskede programmer. Oftest "MacBook" er ustabil på grund af operativsystemet. Hvis Apple ikke tændes, skal du prøve at geninstallere OS.

  • Hent bærbar i fejlsikret tilstand. Sluk for enheden, og tænd derefter trykke på tastekombinationen Skift + Kommando + V. Valgfri funktion giver adgang til oplysninger om drivere, operativsystemer, software.
  • Start Diskværktøj. Tænd for "MacBook", tryk på tastaturgenvejen Kommando + V. Skærmen Utilities vises, skal du vælge "Disk Utility" (Diskværktøj), i det følgende benævnt klikke på Reparer disk. Husk, hvis MacBook er overophedet, den har brug for at blive renset i stedet at geninstallere OS.
  • Log ind disktilstand. Det er unikt for "MacBook". Med det, får brugeren adgang til operativsystemet. For at aktivere tilstanden, du har brug for en anden MacBook. To enheder skal forbindes med hinanden via et kabel, og derefter slukke den bærbare computer, holde et par sekunder på afbryderknappen. Tryk derefter på "T" knappen umiddelbart efter tilkobling af enheden. Det må konstateres, indtil ikonet Thunderbolt. Disse handlinger gør det muligt at overføre til en anden bærbar vigtige filer.
  • Geninstallere operativsystemet.

pris

MacBook Reparation koster ikke mere end selve computeren. Det skal erindres, at prisen afhænger af problemet, som vil fjerne specialisten. Omkostningerne ved en bærbar Apple MacBook Pro 13 Retina er 108 tusind rubler, den model af Apple MacBook Air 13 billigere - kun 63 tusind. Acquire "MacBook" eller ej, afhænger af personlige præferencer og økonomiske muligheder. Vigtigst er det, husk at den høje pris er ingen garanti for evig brugsret.

anmeldelser

Oversigt MacBook viste, at denne laptop er en værdig repræsentant for Apple. At dømme efter de mange positive anmeldelser, det er virkelig pålidelig og produktiv. Medlemmer påpege, at dens største fordel - et operativsystem, en hårdfør batteri, robust sag, stilfuldt design, en lydhør touchpad, tilstedeværelsen af tastaturet belysning. Laptop samling funktioner fremragende, højtydende, pænt udseende. Der er intet overflødigt. Enheden er understøttet af Windows, på trods af den gode indlejrede operativsystem. Hertil kommer, at ergonomiske laptop. Et stort plus, i henhold til ejere "MacBook", tilstedeværelsen af høj kvalitet webcam.

MacBook 13-tommer skærm - er mere end en signifikant fordel ved denne indretning. Arbejde bærbar computer ved høj hastighed ikke "hænge". Stabilitet og hurtig respons - det er, hvad der adskiller en god bærbar. I "MacBook" Men der er ulemper, i henhold til dens brugere. Det vigtigste - det er en blank skærm og tilstedeværelsen af blænding. Mange mennesker tror, at den bærbare computer er for tung. Den høje pris på Apple-produkter væsentligt ændrer stemningen af at ville købe enheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.