FormationHistorie

Indenrigspolitik Yaroslava Mudrogo: højdepunkter

Indenrigspolitik Yaroslava Mudrogo - et spørgsmål fortjener særlig opmærksomhed. Historien om Kievan Rus ville have gået i en helt anden måde, hvis ikke for virkningen af guvernøren. Hvad var karakteristisk for hans indenrigspolitik? På dette og andre spørgsmål, vil vi svare nedenfor.

Opstigningen til tronen af Yaroslav

I 1015 dør Prins Vladimir. Selvfølgelig kampen mellem arvingerne til tronen. I de fire år broderkrig stridigheder dræbt Gleb, Svyatopolk og Svyatoslav, Boris.

I Kiev, blev han efterfulgt af Yaroslav. Bemærkelsesværdig. der 1024-1036 var der to i Kievan Rus prins, der ikke havde kæmpet indbyrdes, og regerede sammen af de to administrative centre - Kiev og Chernihiv. Som bemærket af kronikører, den interne politik Yaroslava Mudrogo, hvis kort beskrive det, er en politisk pædagog og bygherre af en centraliseret stat. Men første ting først.

Indenrigspolitik Yaroslava Mudrogo mod kirke

Yaroslav Mudry, der ønsker at komme ud af "værgemål" af Byzantium udpeger i 1051 af Metropolitan Hilarion kirkeleder. Dette er begyndelsen på en fuld og endelig vedtagelse af kristendommen i Rusland. Som nævnt ovenfor, Jaroslav primært berømt ikke gevinster og landskabspleje arbejde Kiev Rusland. Især har han gjort meget for den kristne kirke, vil fortsætte arbejdet med Vladimir - kristendommens indførelse. Hertil kommer, at udbredelsen af den nye tro opstod et stigende behov for præster. Selv Vladimir beordret til at undervise boyars' børn at læse og skrive, så for at gøre dem præster, så nødvendigt Kievan Rus. Mødrene til disse børn græd for ham, som ikke er blevet styrket i troen. Jaroslav fortsatte denne tradition ved at organisere senere i Novgorod religiøs skole for 300 drenge, Sønner høvdinge og præster.

Prins afveg kærlighed til bøger og skriftkloge hyret til at omskrive de bulgarske manuskripter. Sommetider han selv bedt om at korrigere bulgarsk oversættelse eller oversættes direkte fra græsk. Annals, at han kopierede nogle af de bøger, og derefter bragte dem en gave Hagia Sophia. Det er med Yaroslav den Vise begyndte at dukke monastiske samfund, der var involveret i kopiering af bøger.

Juridisk lovgivning i Rusland - den fordel Yaroslav

Det er den interne politik Yaroslava Mudrogo var præget af oprettelsen af det første sæt love - "russiske Truth". Prins alvorligt nærmede spørgsmålet om en reform af retssystemet i staten. Historikere tilskriver udseendet af den ældste del af "russiske Sandhed" er et navn Yaroslava Mudrogo. Og selv kaldte den omtrentlige placering for offentliggørelsen - Novgorod. Før os, desværre, den originale version af sættet er ikke nået. Det vides, at i en alder 11-12 Yaroslav sønner ændret teksten i Skriften, og kaldte ham "Sandhed Yaroslav". Med kristendommens indførelse, den hedenske opfattelse af moral, kriminalitet og straf begyndte at blive erstattet af bestemmelser og regler for kristen moral.

Kriminalitet "russiske Truth" blev defineret ikke som en overtrædelse af vilje prinsen, eller nogen anden, samt skaden. Det er en kriminel handling adskilte sig ikke fra en civilret, da synderen skulle betale en vis kompensation til den forurettede. Således hovedsageligt den interne politik Yaroslava Mudrogo blev til formål at styrke staten. Beskrivelse af straf for en forbrydelse i "russisk Sandhed" viser tydeligt, at Jaroslav søgt at skabe et enkelt system for al lovgivning.

Kultur og byudvikling af Kievan Rus' under regeringstid af Yaroslav

Bestyrelsen af Prince-pædagog kaldes ofte af historikere den "guldalder" af kultur og videnskab i Kievan Rus. Ud over udviklingen af kristendommen og bøger folketælling, blev den interne politik Yaroslava Mudrogo præget af en hidtil uset udfolde byudvikling.

Det blev bygget kirken St. Sophia - en perle af middelalderlige arkitektur, samt andre store og små templer. Og hvis før vedtagelsen af kristendommen, blev alle bygninger i byen lavet af træ, med den nye tro kom til Rusland og sten arkitektur. Hovedsageligt bygget templer som udvikler kristendommen i akut behov for bedesteder. I Kievan Rus' det var på tværs af kuplede tempel mest populære model, da templet er en krydsning af to buer, kronet af en kuppel. I en nøddeskal, dette var den interne politik Yaroslava Mudrogo. Nedenstående tabel.

kultur Folketælling bøger, hvilket skaber oversættelser af manuskripter, opførelse af templer
videnskab Organisering af skoler for ældre og præster børn
retlige område Offentliggørelse af den første lovkompleks - "russiske Truth"

Som vi kan se, Jaroslav handlet i tre hovedområder. Ganske et komplekst emne - den interne politik Yaroslava Mudrogo. Tabellen vil hjælpe det bedre at forstå.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.