FormationHistorie

Boyar børn (sønner af riddere). Russiske stat hær

Eksisteret siden slutningen af det XIV århundrede på reformer af Peter de boyars' børn var en af de vigtigste klasser af det russiske samfund i sin tid. Sammen med adelen, de er kernen i den nationale hær og støtte fra regeringen i landet.

Den første omtale

Udtrykket "børn riddere" stadig forekommer i annalerne vedrørende det XIII århundrede, da Rusland var fragmenteret og afhængig af Den Gyldne Horde. Dog, at formuleringen havde meget lidt til fælles med den klassiske koncept for denne socialt fænomen. Interessant, sønner af riddere , der er nævnt som deltagere i slaget ved Kulikov Dmitry Donskoy på siden.

Udtrykket er også fundet i en af de kontrakter Grand Prince of Moscow Vasily II, dateret 1433 år. I dette papir, de myndigheder bekræftede højre for boyars' børn tjene deres feudalherrer, selv om deres godser blev afvist af krigen. Det vil sige, vi kan sige med tillid til, at disse service folk indtil udgangen af det XV århundrede var fri ejendom. De kunne forlade herre uden frygt for retsforfølgelse.

Behovet for den nye hær

Men tiderne har ændret sig, og bag dem, og børnene selv riddere. I XV århundrede lander i Rusland endelig forenet omkring Moskva. De fyrster i byen ønskede at blive en rigtig autokrat. De hadede det svage feudale system af alderdom, hvilket har ført til opsplitning og svaghed af landet. Til sidst opgive den gamle orden, måtte de slippe af små feudalherrer og finde støtte til deres egen magt.

Hvis den første blev opnået ved hjælp af snedige diplomati og voksende økonomiske magt, den anden havde brug for en ny social klasse. Dens repræsentanter og blive riddere børn. Omtale af dem i de poster begyndte at dukke mere og oftere. For eksempel, i 1445 den russiske hær, som bestod af emnerne for prinsen Moskva, gik til kamp med de litauiske krigere. Hver trup riddere var 100 mennesker. En sådan dannelse ledet af Voivod, som er udpeget direkte af prinsen.

Fremkomsten af riddere

Der er flere synsvinkler om oprindelsen af denne vigtige militære og social klasse. Den første teori til at overveje dette spørgsmål forsøgte at forfatter og filosof af det XVIII århundrede, Prince Michael Shcherbatov. Han banebrydende idé at boyars' børn - kom fra fremtrædende boyars. En anden teori er blevet tilbudt i mindst den berømte historiker Sergeem Solovevym. Han mente, at sønner riddere var resultatet af et enkelt bundt før den yngre prinsens Følge er opdelt i de faktiske sønner boyars og fri og Børnehandelen tjenere.

Endelig er den tredje opfattelse siger om dannelsen af mellemlaget riddere på grund af nedbrydning af de bysamfund i slutningen af XIV århundrede. Jord, der tilhører dem, gik ind i private hænder. En anden proces, der påvirkes fremkomsten af centrale russiske tropper har været at øge rækken af den provinsielle militære mænd på bekostning af mennesker fra prinsens domstol. I første omgang, ejerne var kun små jordejere. Men allerede i det XV århundrede, begyndte de at købe jord fra økonomisk svækket bysamfund. Undersøgelse stamtavler udlejere viste, at blandt dem var begge efterkommere af adelige familier, og folk fra andre dele af befolkningen, som f.eks kontorelever.

tropper landede

Når adelen og riddere blev kernen i den nye russiske stat hær, i hæren var der en modsætning mellem de Provins og kom fra Moskva. Dannet nationale og lokale grupper, der serverer folk. De var Novgorod, ukrainsk og sibiriske riddere børn. Disse mennesker voksede op i udkanten af den russiske stat. De er i deres oprindelse ikke kunne komme igennem til Moskva. I Sibirien, blev klassen dannet på bekostning af de lokale kosakker. Også blandt boyars' børn tilskrives soldater tropper tatarer, Cuv, Mordovians, Mari, og så videre. D. Det skete efter Rusland sluttede til hans Volga.

En markant stigning i værdien af nye ejendom var i anden halvdel af det XV århundrede, under regeringstid af Ivan III. Prins aktivt distribuere godser og lander betjener mennesker, der kom til ham fra andre mestre (af Fyrster Litauen, og så videre. D.). Adelige, riddere og adelige var på forskellige trin i regeringens stigen.

Reformer Ivana Groznogo

I det XVI århundrede, dannede de klassiske klasse boyarerne børn, der var inddelt i to hovedgrupper - værftets (fra den højeste aristokrati) og politifolk (provins). Tsar Ivan Grozny i begyndelsen af hans regeringstid var engageret i mange reformer af staten. Så følte vi de ændringer og riddere børn. 16 århundrede er det århundrede, hvor de såkaldte zhiletskie hundreder.

Disse enheder repræsenterer en ny kategori af service folk i kongens hær. Hundreder bestod af de dygtigste og mest stand børn boyars. Myndighederne valgte den bedste af dem i provinserne og gav dem godser i distrikter nær Moskva. Den nye militære som almindelige riddere børn havde at gøre militærtjeneste for deres forfædres jord.

når Romanoverne

Tidspunkt for Troubles og manglende evne af staten til at beskytte de landede tropper tvang Mikhail Romanov at afspejle ændringerne i hæren. Den første konge af det nye dynasti ulmende konflikt med Polen. I 1630'erne blev riddere grundlaget for et nyt system for regimenter. De blev også kaldt de lande, fordi det er her, blandt andet inviteret udlændinge.

Under Smolensk krig mod Polen riddere var også blandt forfattere - kavaleri regimenter, skabt af vestlige model. Disse omfattede dannelsen af jordløse tjenere. Reitarska separat ordre er skabt for at styre selv. I 1682, tropper riddere sidste undergik reformer. Hundredvis erstattet af selskaber i 60 mænd hver, og 6 virksomheder i mængden af stål Hylder. Transformationen resulterede i afskaffelse af lokalisme - et system til fordeling af statslige militære stillinger i overensstemmelse med graden af adel oprindelsesland.

Boet efter de boyars' børn forsvandt i begyndelsen af det XVIII århundrede under reformer af Peter den Store. Monarken var ikke interesseret i at støtte gammeldags tropper. Han skabte en ny hær, til at organisere det i den europæiske måde. Han steg også vigtigheden af adelen. Det er denne gruppe af aristokratiske boyars slugte børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.