FormationHistorie

Reformerne af Peter den Store og deres rolle i udviklingen af staten

I et relativt lille tidsrum Peter var i stand til at bringe den russiske stat fra skyggerne - takket være sine reformer, er Rusland blevet en af de førende magter i arenaen af verdens liv. Det skete efter indførelsen af ændringer, der påvirker næsten alt liv af parterne (især påvirket af de økonomiske reformer af Peter den Store).

Reform af Peter primært konvertering central styring. Som en følge heraf blev Boyar Dumaen afskaffet og erstattet af Neighbour kontor, som blev omdøbt til ministrene Consilium i 1708.

Det næste punkt var at oprette en liste i reformen af Senatet (i 1711), som blev den højeste statsligt organ. Han har deltaget i de lovgivningsmæssige, administrative og retslige anliggender.

Reformerne af Peter de 1718-1720-erne. elimineret de besværlige og uhåndterlige love og trådte kollegiet - oprindeligt var der 11: College of Foreign Affairs har ansvaret for de anliggender udenrigspolitik; Den militære ledelse, der styrer alle de landstyrker i landet; Admiralitetet bestyrelsen, til at disponere over flåden; Berg bord engageret i mineindustrien; Collegium of Justice overtog kontrollen med civil- og strafferetlige domstol osv

Var heller ikke uden betydning dekret om primogeniture, som blev underskrevet i 1714, Peter den Store. Reform var som følger: Ifølge dette dokument adelige godser var nu lige Boyar godser, og indførelsen af dekretet var rettet mod ødelæggelsen af grænserne mellem den stammeledere og aristokratiske elite. Desuden nu var der ingen forskel mellem de boyars og ædel jord. Lidt senere, i 1722, Peter tog rækkefølgen, som endelig slettet grænserne mellem det nye og det gamle aristokrati og fuldt udlignet dem.

I 1708, for at styrke apparat af magt og øge sin indflydelse blev indført Regional reform: landet er inddelt i otte provinser. Dens logiske konklusion var den reform af bymæssig ledelse: der er flere og flere byer, og derfor har befolkningen vokset (ved udgangen af regeringstid af Peter den Store i store byer levede 350 tusind mennesker i gennemsnit). Og sammensætningen af bybefolkningen var kompleks: den vigtigste del var små håndværkere, pasad mennesker, handlende og iværksættere.

Da Peter først helt afsluttet processen for forarbejdning af kirken - reformerne af Peter den første vendte det til en vigtig statsinstitution underordnet de højere myndigheder i den verdslige magt. Efter døden af patriarken Adrian King har forbudt at afholde et valg af en ny patriark, citerer uventet start på Nordiske Krig. Headed patriarsheskogo trone blev udnævnt Stefan Yavorsky. Efter Store Nordiske Krig, Peter afskaffet patriarkatets helt. Kontrol af alle kirkelige anliggender og blev betroet åndelig bord, efter at regeringen omdøbt den hellige synode, der fuldstændig forvandlet kirken til en kraftfuld støtte af russisk absolutisme.

Men store forandringer og reformer af Peter den Store bragte med sig en masse problemer, de vigtigste hvoraf var stramning af livegenskab og udvikling af bureaukrati.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.