FormationHistorie

De økonomiske reformer af Peter 1

Den unge konge havde sat et strategisk mål: fri adgang til havet for landet, udvikling af handelen. Gennemføre dem kunne kun være resultatet af sejr i krigen. Men hærens evne til at kæmpe selv på det tidspunkt afhang af niveauet for den nationale økonomi, og primært på udviklingen af disse industrier som metalindustrien, tekstil, og klud forretning.

Derfor er de økonomiske reformer i Peter 1 blev i det tidlige 18. århundrede til formål at fremskynde opførelsen af metallurgiske anlæg. Næsten alle af dem har specialiseret sig i fremstilling af nukleare, pistoler og andre våben. De gamle planter blev tilføjet og tilføjet nye. Deres værdi ligger ikke i kvaliteten af metallet, og at de var i en kort afstand fra ledende kampe. Af stor betydning for økonomien i Rusland, for udviklingen af mønter var opførelsen af fabrikker i Ural, især i bunden af et stort anlæg til udvinding af sølv. Parallelt med opførelsen af skibsværfter blev udført i de store byer i landet, der beskæftiger et stort antal arbejdstagere. Mange fabrikker blev bygget og enkeltpersoner, uden inddragelse af offentlige midler. De økonomiske reformer af Peter 1, der er forbundet med oprettelsen af metallurgiske produktion, tillod landet at gøre en betydelig spring i udviklingen af alle femogtyve år. På grund af det stigende antal af tsaristiske hær, har øget behovet for og udviklingen af den tekstilfabrik, hovedsagelig beskæftiger sig med fremstilling tekstiler til sejl, klud til soldaternes tøj.

Følgende økonomiske reformer af Peter 1 har rørt oprettelsen af guild håndværk produktion. På trods af at i Vesteuropa , havde dette fænomen allerede blevet arkaisk, den russiske stat er det muligt at styre kvaliteten af produkter produceret af hver håndværker. Fra nu af master havde lagt på produktet sit stempel. Hertil kommer, at skabelsen af workshops lettet udbredelsen af den praksis, discipelskab.

De økonomiske reformer af Peter 1, naturligvis ikke kunne påvirke samhandelen inden for landets grænser. Hun fortsatte med at bestå af flere niveauer. Den laveste af dem blev præsenteret af amtet og landdistrikter handler på hvilke hver syv dage strømmede bønder og små købmænd. En højere - storindkøb af de største forhandlere. Fortsatte med at operere toldområdet netværk i landet, størrelsen af indtastning disse årlige beløb angivet en aktiv bevægelighed. For yderligere udvikling af handelen resulterede i konstruktionen af kanaler, vandveje, der tiltrådte flere floder.

Ubestridelige rolle i at forbedre økonomiens tilstand spillet et Petra Velikogo reformer med hensyn til handel. For at udskifte stort set den eneste havn i Arkhangelsk med høj omsætning kom havne i andre byer: St. Petersburg, Astrakhan, Riga, Narva, Vyborg, Revel.

De økonomiske reformer af Peter 1 er bedst afspejles i budgetindtægter statslige. Steget betydeligt navnet på varer, som kun hun havde ret til at handle. Til fisken lim blev kaliumchlorid, kaviar, smolchugu og rabarber tilsat hamp, tjære, koskind uld, salt, kridt, Rusland læder, tobak, fiskeolie og andre råvarer. Merchants kunne købe fri fra statskassen ret til at sælge de anførte produkter, så de bliver monopolister. Sommetider disse monopoler udleveres og kongen selv.

1 Peter forsøgte at handle til gavn for indenlandske producenter, unge iværksættere. Med henblik herpå udstedte han dekreter, der er forbudt at importere alle slags varer. For eksempel, så snart nålen fabrikken bygget Ryumin Peter 1 udstedte et dekret, der forbyder import til Rusland af metal nåle. Højdepunktet af denne konge af aktivitet var dannelsen i 1724 af toldtariffen, som forbyder import til landet, endda høj kvalitet varer i tilfælde af, at den indenlandske produktion for at imødekomme den indenlandske efterspørgsel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.