FormationHistorie

Gamle navne: sammensætning, betydning og anvendelse

Gamle navne blev valgt til børn af landet med særlig omhu. Dette skyldes det faktum, at indbyggerne i gamle epoker mente, at navnet vil spille sin rolle i hele fremtidige liv af kid, og det er derfor, de forsøgte at vedhæfte en særlig betydning, som betragtes som den vigtigste, ikke kun for børn, men også for familien som helhed. Selvfølgelig skal det bemærkes, at ærbødighed of the Gods, som i det gamle Egypten var en masse. Nogle familier kunne formilde flere guddomme, der giver passende navne til sine mange børn.

De mest almindelige gamle egyptiske navne var almindelige substantiver eller adjektiver. Det vil sige, kunne pigen blive kaldt "Beauty", drengen - "stærk" "Fed" eller Det skal bemærkes, at i den nuværende denne tradition fra Egypten er blevet vedtaget af mange kulturer, men den mest udbredte hun modtog blandt de østlige nationer, som også giver navnene på de børn i overensstemmelse med deres fysiske eller andre individuelle kvaliteter. I et andet tilfælde kunne barnet hedde så, at tage form af en specifik anvendelse. Oftest de navne omfatter Guds navn, og derefter gik den om foranstaltninger, såsom "tilfredse", "personificerede", "glad", og mere.

Gamle navne, han og hun, kan gøres ens. Faktisk denne situation er typisk for mange lande, ikke kun i fortiden, men også direkte i nutiden. Den eneste forskel var blot, at afslutningen af en kvindes navn, såvel som mandlige, leveres af passende kanji. Man kan ikke undgå at bemærke, at flere børn i samme familie, uanset køn, kunne også kaldes det samme. At barnet kan forstå, at forældre eller andre folk kommer direkte til ham, brugte adjektiver - senior, mellemliggende eller junior.

Gamle navne, han og hun, kan ændre sig i løbet af livet. Men for at få en sådan mulighed, det må have forekommet alle omstændigheder, som kan påvirke personens identitet. Folk foretrækker at kalde sig anderledes, når besøgt et andet tempel, ikke er i overensstemmelse med Guds navn. forskellige udskæringer og øgenavne var også almindelige.

Generelt har de gamle egyptiske navne altid været vigtigt, at folk formået at holde stille. På dette tidspunkt, som i fortiden, ikke vaskes med karakterer af forskellige monumenter, som med dem, ifølge legender, slettes og hukommelsen samt menneskets historie, hvilket er underforstået i indskriften.

Gamle navne ikke kun et værdi, som nu er kendt for alle, men den anden, mystisk. De blev brugt til at afværge fra samme familie eller hele afvikling af problemer, redde afgrøden, eller hjælpe i alle andre tilfælde. Til dette formål var det nødvendigt at skrive det valgte navn, som symboliserede noget negativt - en ond ånd eller en glubsk bæst på retter eller andre skrøbelige genstande, og derefter bryde det. Selvfølgelig var det kun tilgængelig for dem, der har kendt navnet, fordi det kun i dette tilfælde, får magt over emnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.