Af teknologiGadgets

Sådan ændre datoen på N1: instruktioner og en oversigt over timer

Enhed Explay N1 (Watch Phone) - er en nysgerrig og oprindelige enhed, som samtidig spiller flere roller. Først - dette er den sædvanlige timer, og den anden - telefonen, med tandem kom ud meget godt og i øvrigt har en misundelsesværdig efterspørgsel blandt de mange fans af usædvanlige enheder.

Prøv at finde ud af hvilken slags gadget, og hvordan det er så attraktiv: overveje de karakteristika, funktionel, hvordan at ændre datoen i N1 og der er timer brugt penge.

Pakkens indhold

Bortset uret, i boksen kan du se et stereo headset og alt .... Opladeren bliver nødt til at købe separat, men i forsvaret af den gadget, du kan sige, at du kan bruge enhver microcable til USB-enheder, det vil sige, hvis du har mere eller mindre moderne telefon, så opladningen vil være nogen problemer.

Det er ikke klart, hvorfor producentens bemandet timer stereo headset: kabel er fastgjort på uret - stadig okay, men hovedtelefonerne er konstant dukker op, når du går eller aktive handlinger. Det er mere logisk, og under hensyntagen til efterspørgslen, ville det være mere attraktivt at sætte et headset med "bluetooth", men selskabet troede ellers.

karakteristika

Enheden er udstyret med en TFT-displaymatrix til 1,44 inches og en opløsning på 240 x 240 pixels. Mikrokort gadget understøtter 32 GB og kan læse de vigtigste formater (ogg, mp3, wav, mp4). Også om bord er der FM-radio, diktafon, og ganske tålelig batteri med 350 mAh.

Eventuelle særlige krav til egenskaberne Nej, men sin egen hukommelse enhed er tydeligvis ikke nok. Før du ændre datoen i N1, hente programmer eller udføre andre ordinære drift, er det bedre at få en tredjepart hukommelseskort, ellers enheden vil være frygtelig langsomt ned og friser.

funktionel

Enhedens funktioner kan kaldes konventionelle. Efter at have skiftet på displayet kan ses på det den sædvanlige digitale ur. Til at begynde med vi skal forstå, hvordan man ændre datoen i Explay N1. I hovedmenuen, kan du se en masse nyttige oplysninger, men vi er interesseret i posten "Indstillinger". På dette tidspunkt, kan du fuldt ud tilpasse enheden til dine specifikke behov. Før du ændre datoen i N1, anbefales det kraftigt at indsætte et SIM-kort, og sørg for, at batteriet ikke er "blinke". Derefter, under "Dato & tid" for at indstille de data, du ønsker, og klik gem. Hvis dit ur og dato er synkroniseret med verdens tid, kan du sætte det relevante afkrydsningsfelt i samme afsnit - "Synkronisering med UTC». Vi vil heller ikke ud af sted for at nævne, at før du ændre datoen i N1, skal du beslutte, hvilken form for format, du er tilfreds: DD.MM.ÅÅÅÅ eller MM-DD-ÅÅÅÅ.

Resten af funktionaliteten af ure er klar og enkel: god læsning beskeder, opkaldslister, musik og radio faner, video og stopur. Hvis du nogensinde har brugt telefonen til "Android" platform, der skulle opstå problemer.

Er det værd at købe?

På de store internetsider kan du finde den model Explay N1 for omkring 3000 rubler. For denne pris får du en fornuftig anordning, som kan skrive beskeder og opkald. Kommunikation er mere eller mindre acceptable, så den, der ringer vil høre dig ordentligt.

Batterier holder til ca. fireogtyve timers aktiv brug. Gadget er en konstant forhandling tilstand batteriet holder 6 timer og standby anordning kan forblive i op til 240 timer. Generelt har enheden viste sig temmelig godt - det kan anbefales til alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.