HjemlighedReparationer

Kan jeg lak lak? Kan jeg male med lak?

I dag er lakering meget udbredt i moderne byggeri og efterbehandling. Hovedformålet er at beskytte overfladen mod de negative virkninger af eksterne faktorer, såsom snavs, støv, mekanisk skade. Derudover udfører lakken en æstetisk funktion - bevarer den naturlige træstruktur og overflademønster.

Kan jeg lak lak?

Når reparationer udføres, bliver det ofte nødvendigt at udskifte den gamle lakering med en ny. Og mange undrer sig over, om det er muligt at lak lak.

Hvis det gamle lag af lak er meget revnet og slidt, anbefaler eksperter helt at erstatte overtrækket, da dette vil påvirke det endelige resultat i høj grad. Sprækker og chips vil være mere mærkbare, hvilket vil ødelægge overfladens udseende.

Hvis lakken på nogle steder er blevet overskyet eller er blevet uigennemsigtig, skal overfladen først males med fint kornet lakpapir og derefter lakeret.

På spørgsmålet om, om det er muligt at lak lak, er der ingen enighed. Nogle eksperter anbefaler helt at fjerne det gamle overtrækslag, da der er risiko for lakens inkompatibilitet og som følge heraf losning af laklaget. Andre mener, at det er helt muligt at gøre dette, hvis visse regler følges, og der træffes forberedende foranstaltninger.

Regler for påføring af lak på en gammel lakeret overflade

For at opnå en perfekt flad overflade skal du følge visse regler for lakering:

  • Find ud af lakken på hvilket grundlag der blev anvendt på overfladen, og vælg den passende nye;
  • Rens overfladen af affald, fedtede, olieagtige og voksagtige pletter;
  • Udfør mellemlagsslibning manuelt med sandpapir eller med en vibrationsslibemaskine;
  • Efter slibning skal du tørre overfladen med en fugtig klud for at forhindre støv i at komme ind;
  • Påfør lakken på den forberedte overflade i overensstemmelse med instruktionerne.

Kan jeg lak lak? Det er muligt, men forudsat en korrekt udvalgt lak og en færdiglavet overflade.

Laminatbelægning

Laminat, som enhver anden gulvbelægning, slipper i sidste ende ud og mister sit udseende. Derfor er mange mennesker interesserede i spørgsmålene: "Hvordan kan jeg forlænge gulvets levetid?" Og "Er det muligt at dække laminatet med lak?".

Eksperter anbefaler ikke at dække laminatet med lak. De argumenterer for dette med følgende argumenter:

- Laminatets øverste lag er dækket af en beskyttende film, der danner en ideelt flad overflade. Filmen har ingen porer og kan ikke absorbere nogen flydende stoffer. På grund af svag adhæsion til pladerne klæber malingsbeklædningen sig ikke godt, hvorved lakken efterhånden skal skrælle, knække og afskrække.

- Flydende måde at lægge laminat på. Ved krydset af individuelle plader med hinanden med tiden er der en backlash, så det påførte lag af lak er revnet.

Imidlertid kan begge problemer løses. Først skal du finde ud af, hvilket toplag der er gulvbelægning fra laminatet: akryl eller melamin. Ud fra dette vælges en bestemt slags lak. Lakcoating til laminat passer perfekt til overfladen og virker godt sammen med beskyttelsesfilmen på gulvbelægningen.

For det andet skal du omhyggeligt forberede belægningsgrundlaget og niveauere overfladen. Den korrekte metode til at lægge laminatet forhindrer blanding af plader og dannelse af revner i krydsene.

Så er det muligt at dække laminatet med lak? Du kan, hvis du vælger den rigtige lak og nøjagtigt niveauer overfladen af bunden.

Belægning af den malede overflade med lak

For at tilføje ekstra styrke til den malede overflade, samt at skabe en strålende effekt, brug en speciel slags lak. Det beskytter den mod mekanisk skade og bevarer sin oprindelige farve.

Er det muligt at dække malingen med lak uden forudgående forberedelse af overfladen?

Inden lakken påføres, skal den malede overflade rengøres af fedt, støv eller andre forurenende stoffer. En obligatorisk tilstand er kompatibiliteten af anvendt lak og maling. For at gøre dette påføres en lille mængde lak på overfladen på et diskret sted. Hvis der ikke følges negative reaktioner, kan lakken påføres resten af området.

Vigtigt: Den malede overflade skal være helt tør!

Er det muligt at lakse fliserne?

I øjeblikket er lakens omfang stort nok. Med sin hjælp kan du give nyt liv til den gamle flise. Den sædvanlige lak til sådanne formål virker dog ikke.

Moderne producenter har lavet en maling og lak belægning med en speciel sammensætning, som omfatter en primer og en speciel fliselak. Først påføres en primer, så fliserne er lakeret. Hvis de led, der forbinder flisen med hinanden, er lavet af silikone, ligger belægningen ikke på dem. Silikone skal fjernes med et specielt værktøj. Efter påføring af lakken sømmes sømmen igen.

Biocell lakcoating

Nail extensions med biogel er en helt ny tjeneste, som hurtigt blev populær blandt moderne kvinder. Brug af biogel giver dig mulighed for at skabe et overbevisende billede uden at negativ påvirkning af materialet på neglepladen.

En af de vigtigste fordele ved biogel er, at det giver dig mulighed for ofte at ændre neglefarven. Hvis du bruger en neglelakfjerner, der ikke indeholder acetone, forringes substratet ikke og bevarer dets integritet i lang tid. Derfor, hvis du ikke ved, om det er muligt at dække biogel med lak, skal du ikke være bange for at eksperimentere og implementere nye billeder.

Oprettelse af udsøgt indretning

Dekorerer værelset med lyst og usædvanligt tapet, jeg vil øge deres driftstid og bevare det originale udseende af dit yndlingslandskab. Naturligvis opstår spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at belægge lak med tapet.

Lær til baggrunde er den bedste måde at skabe et smukt og stilfuldt interiør på, som er modstandsdygtigt over for eksterne faktorer. Eksperter anbefaler brugen af maling, som bevarer nyheden af lærredet i 15-20 år, på trods af at tapetet er lavet på papirbasis. For at gøre dette skal du bruge specielle akryllakker på vandbasis.

Når du vælger en lak til fotobaggrunde, skal du tage højde for rummets layout. Matt lak skaber en dyb og mættet farvegengivelse. Denne effekt kan dog kun opnås, hvis der er en højkvalitetsbelysning af rummet. Glansig tekstur giver mange højdepunkter selv i svagt lys. Denne lak er egnet til et værelse med højst et vindue.

Anvendelsesområdet for lak er ekstremt forskelligt. Den bruges til beskyttende og dekorative formål, for at øge driftstiden og for at give overfladens modstand mod miljøet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.