Nyheder og SamfundMænds problemer

HBO på UAZ "Patriot": fordele og ulemper

Hvad er de fordele og ulemper, du vil se, når du installerer HBO på UAZ Patriot? Dette problem er bekymret for mange, da prisen på benzin vokser hver måned, så du skal kigge efter noget alternativ. Den mest effektive er gas (propan eller methan). Elektriske biler tager så lidt af deres andel, at de ikke engang betragtes som et alternativ til benzin. Og omkostningerne ved at servicere en elbil er mange gange større - kun batterier kan koste 75% af det samlede beløb.

Fordele og ulemper ved HBO

Det skal straks bemærkes, at installationen af HBO på UAZ "Patriot" skal udføres af kvalificerede specialister. Gas, som benzin, er et brændbart stof. Men det har en funktion - det er konstant under højt tryk (metan op til 200 Atm., Propan op til 25 Atm.). Derfor er gas meget farligere. Men i almindelighed får du en masse plusser - forbruget af penge til brændstof falder (og Patriot er ikke en bil fra minikars), motorens drift bliver mere støjsvage, og selv den mindste detonation banke forsvinder.

Nogle skeptikere hævder, at driften af motoren på gas fører til, at "stempelringene ikke smøres med benzin." Denne udtalelse fra amatører, da smøringen af ringene er lavet med motorolie. Og hele benzinen brænder og efterlader kun sod efter sig selv (afhænger af brændstofets kvalitet). Og denne sod vil ikke smøre overfladen af cylinderen, det vil hurtigt ødelægge det. Motorens kraft ved tilførsel med gasbrændstof kan falde, men ikke mere end 3-4%. Gasflasken i bagagerummet er en minus, men i "Patriot" er plads nok til at installere det og ikke opleve ubehag.

Første generation af HBO

For bilen UAZ "Patriot" HBO 4 generation passer perfekt. Vi skal overveje årsagerne til, at valget falder på ham. 2. generation er designet til karburatormotorer. Det har et minimalt antal komponenter, alle kontroller er rent mekaniske, der er næsten ingen elektronik. Den tredje generation er en slags overgangsforbindelse mellem elektroniske og mekaniske enheder. Her finder du mere elektronik, selv på de injektormotorer, du kan sætte. Men hvad angår parametre er ikke et ideelt system.

4. og 5. generation: hvilket er bedre?

Den fjerde generation er den maksimale gennemførelse af elektroniske komponenter, al kontrol kan udføres uden menneskelig indgriben, hvilket giver dig frihed. Den femte generation er meget lig den fjerde, men kun med en forskel - i stedet for reduktionsfordamperen anvendes en speciel pumpedesign. Dens omkostninger er meget høje - over $ 1000. Reparation af en sådan enhed vil være ret dyrt. Den mest effektive er brugen af den fjerde generation af HBO.

HBO's arbejde

Funktionen af HBO 4 på UAZ "Patriot" er som følger:

 1. Ved tændingen er gasflasken lukket, brændstofforsyningen udføres ikke langs hoveddelen til gearkassen.
 2. Når tændingen er tændt, bliver alle sensorer af systemet undersøgt. Hvis reduceringstemperaturen er under 35 grader, forbliver gasflasken åben, gas-gasomskifteren flyttes til anden position (benzindrevet).
 3. Når gearkasseens 35 grader er nået, skiftes brændstoftyperne jævnt. Ventilen på gasflasken åbnes, og kontakten på gearkassen skifter til "Gas" -positionen.
 4. Begynder arbejdet i HBO, alt efter brændstofkortet indlejret i styreenheden.

Kontrolenhed

På ГБО på УАЗ "Patriot" (svar på installationen kun positiv) er der en separat kontrolenhed. Det styrer indsprøjtningernes drift, hvorved brændstoffet tilføres til forbrændingskamrene. Og det skal bemærkes en funktion - gas oktantalet er højere, så du skal rette UOZ. Dette gøres simpelthen - åbningstiden for injektorer øges. For at beregne koefficienten, som denne parameter skal øges, udføres en første kalibrering (umiddelbart efter installationen af HBO).

Sensorer og aktuatorer er forbundet til styreenheden HBO 4 på UAZ "Patriot":

 1. Gashåndtering.
 2. Tomgang.
 3. Krumtapakselets positioner.
 4. Køretøjets hastighed.
 5. Positionerne for gas-benzinomskifteren og ventilen på cylinderen.
 6. Elektromagnetiske benzininjektorer.
 7. Gasinjektorer.
 8. Tryk i cylinderen, hovedbrændstoffet.
 9. Temperaturen af reduktions- og kølevæsken i systemet.

Vær opmærksom på, at en grenrør fra kølesystemet er forbundet med reduceringsfordamperen til GBO hos UAZ Patriot. Dette giver dig mulighed for hurtigt at varme sit skrog op og overgå til gasbrændstof. Derudover kan du manuelt skifte mellem brændstoftyper - da er der knapper, der er placeret i kabinen (de er normalt kombineret med gasniveauindikatoren i cylinderen).

konklusion

Du lærte om fordele og ulemper ved HBO 4 på UAZ Patriot. Én ting er klart - der er mange flere fordele end ulemper. Betydelige besparelser på brændstof, ingen strømtab, motorens levetid reduceres ikke. Det vigtigste ved installation af udstyret er at installere alt korrekt og sætte det op. Det kommer fra kalibreringen, der afhænger af, hvad bilens udgift vil være, hvad bliver dens effekt og gasreguleringsrespons. HBO -styreenheden kan konfigureres, og bilen vil forbruge meget lidt brændstof, men dets egenskaber (strøm og dynamik) vil falde mange gange. Eller omvendt - kraften og dynamikken er maksimale, og forbruget er større end ved arbejde på benzin (for penge, ikke kun for liter).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.