Nyheder og SamfundMænds problemer

Til noten til mænd: om det er nødvendigt at barbere æg?

Mænd, tror du, at du skal barbere æg? Spørgsmålet er selvfølgelig omhyggeligt og intimt-personligt. Men alligevel er formålet med vores artikel at fremhæve alle de finesser og nuancer af denne tvivlsomme procedure.

Er det farligt?

Selvfølgelig er det farligt at bringe forskellige skarpe genstande til dine kønsorganer og påvirker både kvinder og mænd. Hvis med kvinder alt er klart - barbering pubis er for dem et hygiejnisk forhold til forebyggelse, så med mænd - ikke rigtig. Har jeg brug for, og vigtigst af alt, kan jeg barbere æg?

Barberer eller ikke barberer?

Heldigvis havde Hamlet ikke sådan et problem ... Indtil nu er der ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. Men hvis vi vender os til historiens oprindelse, kan vi forstå, at mænd har tænkt på, om man skal barbere æg siden oldtiden. Hvordan vidste vi det her?

Det er simpelt, venner! Arkæologer på steder af gamle steder opdagede stenknive og skaller, der tilsyneladende blev brugt til manicure formål (de fungerede som tænger og fjernet overskydende hår fra kroppen). Forestil dig, om selv de gamle mænd blev generet af overdreven hårdhed, selvom de tænkte på, om de skulle barbere æg, hvad skal man sige om moderne fyre! Dagens læger har dog deres mening om dette spørgsmål.

Hvad læger siger

De fleste læger støtter ikke ideen om barbering af mandlige og kvindelige kønsorganer. Og det er ikke overraskende, da hårfjerning fra lyske og kønsorganer fører til en svækkelse af deres beskyttelse mod forskellige infektioner og mekaniske skader.

Ikke desto mindre er tusindvis af mænd fuldt sikker på, at barbering af deres skrotum er et løfte om seksualitet og deres tiltrækningskraft i øjnene af kvinder. Især tro på tilhængere af metrosexualisme. Da dette emne stadig er relevant, vil vi nu fortælle dig, kære mænd, nogle hemmeligheder af denne procedure.

Lære at barbere pungen

  1. Først og fremmest er det nødvendigt at dampe huden, hvilket vil gøre håret på pungen blødere.
  2. Brug en barbermaskine med dobbeltklinge (Gillette maskine passer perfekt) og barberskum.
  3. Tag en behagelig pose (siddende eller liggende er meget nemmere end at stå) og starte barberingsprocessen.
  4. Hvis der er et spejl hængende i badeværelset - se det ind. Barber skrotet forsigtigt og langsomt. Ellers kan du få små, men ret smertefulde og ubehagelige nedskæringer.
  5. Glem ikke at vaske maskinen grundigt under vand!
  6. Du spørger: "Hvordan barberes æggene uden irritation?" Ikke så svært, mænd! Barber håret på pungen i retning af deres egen vækst. I dette tilfælde vil du aldrig blive irriteret, og chancerne for dit hår at vokse under huden vil være minimal.
  7. Guys, husk! Hvis din hud på skrot eller i lysken allerede er irriteret - skal du ikke barbere dit hår på dette sted! Ellers vil du tjene hududslæt og forskellige komplikationer som følge af dette.
  8. Ved afslutningen af hårfjerningsprocessen smøres altid skrotet med en lotion efter barbering eller med samme creme.

Her er nogle enkle regler for at gennemføre en relativt sikker procedure for at fjerne hår fra pungen, og om det er nødvendigt at barbere æg eller ej - det er op til dig, kære mænd. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.