Nyheder og SamfundMænds problemer

"Neomid 430": beskrivelse og anmeldelser

"Neomid 430" er et uudsletteligt antiseptisk konserveringsmiddel, hvorved det er muligt at øge niveauet for beskyttelse af overflader fra træ under våde forhold. Dette kan omfatte materialets kontakt med vand og jord. Sammensætningen kan bruges til både eksterne og interne værker. Dette gør det universelt, og prisen er efterspurgt. Forbrugerne vælger i stigende grad denne sammensætning for at udvide materialernes levetid på grundlag af tagkonstruktioner, som konstant udsættes for vand.

beskrivelse

"Neomid 430" kan beskytte træ mod skader forårsaget af træbrændende svampe, moser og alger, såvel som insekter, der er i stand til at ødelægge strukturen af materialet. Som du ved, kan denne blanding påvirke og vise sine tekniske egenskaber i 35 år. Brug sammensætningen kan være i rollen som beskyttende antiseptisk imprægnering inden færdiggørelsen af maleriet.

Materialet binder sig til skoven og styrker derefter dets konserveringsegenskaber. "Neomid 430" er unik og praktisk i drift, efter at den er påført, skal overfladen ikke dækkes af maling og lakmaterialer. Sammensætningen er fuldstændig økologisk sikker, blandt andet er der ikke krom, arsenforbindelser og andre skadelige stoffer blandt dets ingredienser.

Til reference

Før du bruger Neomid 430, bør du overveje, at det ikke kun er muligt at beskytte materialet, men for lidt at ændre farven. Som følge heraf erhverver overfladen undertiden en grønlig skygge, som efterhånden bliver brun eller grå. Brug denne blanding til forarbejdning:

  • terrasser;
  • køjer;
  • pavilloner;
  • gulve;
  • fonde;
  • bjælker;
  • stænger;
  • kroppe;
  • Rafters og andre træstrukturer og produkter.

I alle disse tilfælde udviser sammensætningen sine tekniske egenskaber og tjener i den ovennævnte periode.

Anmeldelser om tekniske egenskaber

"Neomid 430 Eco" giver fuldt ud sit navn, da det er miljøvenligt. Det er blandt andet nemt at anvende, fordi du ikke kun kan bruge en børste, men en rulle samt en sprinkler. Ifølge brugerne kan et fremragende resultat opnås ved metoden til nedsænkning af materialet i en opløsning. Hvis du vælger at foretrække en børste, skal den være med syntetisk lur.

Købere nævner også et ikke så højt forbrug af blandingen, som for skovt træ varierer fra 150 til 250 g / m 2 . Hvis applikationen udføres på det savnede materiale, vil strømningshastigheden øges en smule og beløbe sig til ca. 250-400 g / m 2 . "Neomid 430", anmeldelser om hvilke ofte kun positive, skal anvendes under visse betingelser. Hjemmehåndværkere understreger, at termometeret ikke skal falde under +5 ° С under arbejdet. Tørretiden vil være to dage, mens den relative luftfugtighed skal være ca. 60% og omgivelsestemperaturen 16-20 ° C.

Påfør sammensætningen i to til tre lag, mellem hvilke en mellemtørring på 30 minutter skal opretholdes. Købere understreger, at sammensætningen kan fortyndes. Hvis det drejer sig om træforarbejdning, skal forholdet mellem ingredienser være 1 til 9. Det er også værd at nævne muligheden for at behandle materiale ved hjælp af metoden til dyb imprægnering, idet fortyndingen skal udføres i et forhold på 1 til 19.

Anmeldelser om funktionerne i brug

Antiseptisk "Neomid 430", ifølge brugerne, bør anvendes i overensstemmelse med den teknologi, som anbefales af fabrikanten. Arbejd bør kun udføres i godt ventilerede områder. Alternativt kan der forekomme manipulationer i det fri.

Antiseptisk tolererer ikke kontakt med stoffer, der er baseret på krom. Ifølge købere er det vigtigt at undgå kontakt med kobberlegeringer. Hvis du vil opnå det højest mulige beskyttelsesniveau, skal du bruge metoden til dyb imprægnering til anvendelse.

Tilbagemelding om funktionerne i ansøgningen: overfladebehandling

Hvis du er interesseret i Neomid 430 eko, tilbyder Leroy Merlin denne sammensætning til salg. Det skal anvendes på en tidligere forberedt overflade. Hjemmastere rådgiver at rense bunden af snavs, gammel maling, støv og harpiks. Hvis der er et svampeangreb på træoverfladen, skal det behandles med blegemiddel af samme producent. Du kan bruge et desinfektionsmiddel, som du kan give træet en naturlig skygge af. Når du taler med erfarne fagfolk, vil du forstå, at overflader, der ikke skal behandles med Neomid, skal beskyttes mod at komme ind i anlægget, inden arbejdet påbegyndes.

Feedback om anvendelse af løsningen

Antiseptisk "Neomid 430 Eco" - et uudsletteligt koncentrat, det skal anvendes ved en af de metoder, som fabrikanten foreslår. Dette kan være brugen af en rulle, sprinkler eller pensel. Opløsningen påføres så jævnt som muligt, og når materialerne er nedsænket i arbejdet, skal produkterne indenfor det være lov at stå inden for 2-5 minutter. Efter afslutning af påføringsfasen skal overfladen beskyttes i to dage, hvor den tørrer ved en temperatur på 16 til 20 ° C.

Ifølge køberne finder fiksering af midlerne på grundlag sted inden for 15 dage. I løbet af denne periode kan træ allerede anvendes til byggearbejde, men det skal beskyttes mod jordbund og virkningerne af atmosfærisk nedbør. Hvis der opstår revnedannelse eller mekanisk skade, skal sådanne områder behandles med en frisklavet opløsning.

konklusion

Træ kan som regel ikke behandles med traditionelle antiseptiske midler, da det er blevet beskadiget af alger, skimmel, mos og barkbille samt larver. Neomid 430, som trænger godt ind i de inficerede områder og danner en stærk beskyttende barriere på vej mod yderligere nedbrydning, bliver et effektivt værktøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.