Nyheder og SamfundMænds problemer

Titan Gel: skilsmisse eller sandhed, anmeldelser af mænd

Magic betyder, at øge mandlig magt, har været populær siden tidens ældste. Alkymister og hofterikere arbejdede bogstaveligt talt uden tilbageholdenhed, hvis kun herskerne var tilfredse. Nu kan alle føle sig mindst en sheikh, for den største alkymiker af all tid og mennesker - handel - er på vagt for mandlig stolthed. Den annoncerede Titan Gel er en skilsmisse eller er det sandt? Selvfølgelig er den moderne køber langt fra at være en sheik, og alkymisten kan ikke udføres. Men der er en god mulighed for at stemme rubel og ikke berige de listige snydere.

En lys repræsentant betyder at øge penis

Internettet er fyldt med "rigtige" cremer og geler, som på kortest mulig tid vil gøre nogen til Hercules i et intimt felt. Farverige steder, der tilbyder at bestille lige nu, helt anonymt, med en fantastisk rabat, som er ved at stoppe med at fungere. Og hvis du køber flere rør på én gang, vil rabatten blive endnu mere attraktiv.

Navne på disse midler er forskellige, selvom sammensætningen er ens. Og hvis man skal undersøge sælger hjemmesider korrekt, så bliver det pludselig, at billederne er de samme, og selv en smuk gråhåret læge uden et efternavn og et navn garanterer, at dette værktøj hjælper. Maxi Size, Power Life og med dem Titan Gel - skilsmisse eller sandhed? Som det fremgår af salgsstederne, bekræfter hovedlægen ved Urologisk Institut CDB nr. 23 "entusiastisk. Søgningen efter en mystisk læge via Google gav ikke noget.

Sammensætning midler

Et nysgerrig sind vil helt sikkert spørge om ingredienserne i anlægget og vil kontrollere, om de er virkelig nyttige. Hvad er cremen af Titan Gel fremstillet af?

Først og fremmest er det værd at være opmærksom på hammerens græs, som virkelig bruges til at forbedre styrken. Det tages oralt i form af tinkturer, er meget udbredt i orientalsk medicin. Ud over at stimulere libido, er geraniumet brugt til at behandle depression, reducerer nervøsitet, regulerer vaskulær aktivitet. Lignende egenskaber findes også i den peruvianske valmue, som også er en del af produktet. Imidlertid er alle disse egenskaber noteret til oral indgivelse, og gelen antager en ekstern.

Lichens af ukendt type og tistel har heller ingen virkning på erektil funktion og penis størrelse. Beløbet om testosteron fra at smøre stoffet på huden kan ikke ske.

Triethanolamin, desværre, øger ikke varigheden af samleje. Det er en emulgator, som er en del af mange kosmetiske produkter, som skal vaskes væk fra huden. Proteinhydrolysat er et aktivt supplement til sportsnæring.

Titan Gel: instruktion

Hvordan skal jeg bruge dette værktøj? Gelen skal gnides i den oprejste penis hver dag i en halv time. I dette tilfælde garanterer sælgeren, at du i en uge vil se en stigning i medlemmet med en centimeter. Inden for fire uger vil fem centimeter af længden, en og en halv til to centimeter i tykkelse, tilføjes, varigheden af den seksuelle handling vil stige mange gange, orgasmen alene vil vare mere end fem minutter.

Det er vigtigt, at hvis nogen siger i kommentarerne, at værktøjet ikke hjalp ham, er der sikkert en bruger, der indikerer at det tager mindst seks måneder at bruge gelen for at opnå den ønskede virkning. Der er en betydelig afbrydelse.

Udtalelse fra læger

Den unikke Titan Gel - sand eller falsk? Er det virkelig så effektivt? Dette spørgsmål bør stilles til læger. Her skal du være forsigtig, fordi sælgerne allerede har en entusiastisk bekræftelse af den navnløse cheflæge fra Moskva og også rapporteret om de positive resultater af forskningen fra det japanske firma Ajinomoto. Det er sandt, dette er et firma, der producerer hovedsagelig mad, glutamatnatrium, herunder. Intet forhold til sexologi Ajinomoto har.

Læger fra deres side hævder, at ingen creme eller gel er i stand til at forårsage væksten af ethvert organ i kroppen. Hvis den påberåbte afhjælpning virkede på denne måde, ville ikke kun penis øges med fem centimeter, men også den hånd, som denne penis gned.

Ikke desto mindre kan "Gel Titan" bruges som smøremiddel, det gør det lettere at glide under samleje. Sammensætningen af lægemidlet vil sandsynligvis forbedre tilstanden af penisens hud, forudsat at du ikke har allergier over for komponenterne. Og dette er ikke udelukket, det samme triethanolamin kan godt forårsage en allergisk reaktion.

Hvorfor hjælper det?

Der er helt sikkert folk, der hævder, at Titan Gel for mænd virkelig hjælper. Hvordan forklares det? Først og fremmest kan man ikke diskutere et så stærkt fænomen som placebo-effekten. Lad os overveje mere detaljeret

Oprettelse er ikke reguleret af muskuløs indsats, og størrelsen af den oprejste penis afhænger i vid udstrækning af brugen af at fylde kroppens hulskroppe med blod. Hvad afhænger dette indhold af? Meget af den mentale tilstand af en mand. Efter at have brugt den magiske creme, kan en mand roe sig ned, går nervøs spænding, og som følge heraf får vi en mere sikker erektion.

Hvorfor hjælper dette ikke?

Lad os sige ærligt - hvis penisens størrelse kunne øges, smørede den bare med en speciel creme, det ville øge alt og meget hurtigt. I øjeblikket er der kun en måde at dramatisk øge penisens størrelse, og det er kun en kirurgisk operation. Men mange sexologer giver mænd et simpelt tip: Hvis du vil forstørre din penis, skal du tabe dig. Sammenlignet med de rumplede kroppe vil et medlem af en normal størrelse sikkert se lille ud. Derudover vil en del af dens længde gemme sig i de fede folder.

Mænd lidenskabeligt vil vide alt om afhjælpe Titan Gel - skilsmisse eller sandhed, hjælper eller hjælper ikke? Overraskende nok, selvom en autoritativ læge siger fast, at dette ikke er sandt, forbliver der en naiv tro på magi og en vidunderlig "men det vil hjælpe".

Hvor kommer de positive anmeldelser fra?

Hvis du studerer alle slags netværksressourcer, skaber det indtryk af, at vi forgæves forfalsker et vidunderligt redskab, der kan gøre enhver mand til en ægte sexgigant. Overfloden af positiv feedback er fantastisk. Hvem skriver dem?

Det er værd at bemærke, at de lovende artikler om et givet emne normalt ledsages af et banner eller et link, ifølge hvilket alle kan købe Titan Gel. Skilsmisse eller sandheden? Det er enkelt - et partnerskabsprogram. Du placerer et link, giver en køber, få en belønning. En medium tekstforfatter er i stand til at skrive om halvtreds positive anmeldelser i forskellige stilarter i bogstaveligt talt tre timers arbejde, og ejerne af de websteder, der placerer links til det tilknyttede program, er glade for at bestille denne service.

Hvor løber guldmine?

Den magiske ændring i størrelse refererer normalt til tre parametre. Snedige handlende tilbyder en penisforlængelse til mænd, brystforstørrelse og en talreduktion for kvinder, som alle er omtrent det samme. Navne vil være forskellige, anvendelsesmåderne er ens, resultaterne er de samme. Manglen på resultat, som det er kendt, er også et resultat. Som en af de bedragerede købere sagde, "det blev ikke værre." Ja, i dag er det allerede et plus.

Usikker på en mand vil helt sikkert se efter en måde at øge penisens størrelse på. Sluk tabletter, køb vakuumpumper, praksis mystisk intim gymnastik, læg en belastning på kønsorganerne. I lyset af det ovenstående er Titan Gel ikke så forfærdeligt, at prisen kun bider - for et rør, hvor kun 100 ml, skal du betale fra 600 til 1000 rubler. Afhængigt af rabatter, hvilke gode sælgere vil helt sikkert sørge for, især hvis de er fulde af søde forhåbninger, køber beslutter at købe midler straks i seks måneder.

Hvordan berettiger skaberne af denne panacea sig fra alle mandlige problemer? Det er simpelt. Hvis værktøjet ikke hjalp dig, har du købt en forfalskning fra svindlere, og nu skal du hurtigst muligt rette op på denne fejl og betale igen for den mest "originale original". Og når han ikke bringer de eftertragtede centimeter, vil det helt sikkert vise sig at du misbruger det. Efter alt skal du gnide en halv time i den oprejste penis. Hvis erektionen forsvinder, tæller den ikke. Det er vigtigt, at køberflowet ikke bliver skarpt. Flere forretningsmænd, ak, er ligeglad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.