Nyheder og SamfundMænds problemer

Hvad hvis jeg stod op? Lad os finde svaret på et spændende spørgsmål

Mænd i forskellige aldre møder undertiden problemet med utilsigtet erektion. I en sådan situation er det eneste spørgsmål, de spørger sig selv: "Hvad hvis jeg stod op?" Problemet er ikke så stort, hvis det skete hjemme alene. I dette tilfælde skal du bare vente og medlemmet vil gå ned. For eksempel er morgen erektion helt normal. Det opstår, fordi en forstørret blære forhindrer udstrømningen af blod.

Men hvad nu hvis fyren stod op i et overfyldt sted? Mange repræsentanter for den stærkere sex joke om dette emne, omtrent som denne: "Hvad oplever du? Jeg rejste ryggen og gå med hovedet holdt højt! "Der er selvfølgelig en sandhed i dette: De siger, at alt, der er naturligt, ikke er grimt. Især i vores land, hvor en høj procentdel af mænd lider af impotens på grund af tobak og alkoholafhængighed.

Ofte spørgsmålet: "Hvad hvis jeg stod op?" - Spørg sig selv teenagere. For dem er dette virkelig et problem, fordi en erektion kan ske flere gange om dagen. I dette tilfælde kan du anbefale at bruge undertøj strammere, dette vil hjælpe visuelt skjule, hvad penis er steget. Eller iført skjorter, hvis længde dækker lynlås på bukserne.

"Hvad hvis jeg stod op på et offentligt sted?" - Mange spørger sig selv om dette spørgsmål. I denne situation er der to måder ude. Den første er at gå på pension, for eksempel i badeværelset, og vent til medlemmet synker. Hvis du ikke har tid til dette, er der en måde at fremskynde processen på. For at gøre dette, fugt hovedet med koldt vand. Hvis det er muligt, en isterning. Du kan også anvende et vådt koldt håndklæde i bunden af maven. Effekten er ikke at tvinge sig til at vente, det tager ikke mere end 5 minutter, og du vil være i stand til at gå videre med din virksomhed.

Den anden metode er egnet, hvis du har en god sans for humor. Oversæt situationen til en vittighed, start en samtale om et andet emne, selvfølgelig vil surheden af forlegenhed forblive, men alt bliver lidt glattere. Vi er alle mennesker, så intet menneske er fremmed for os! Især bekymre dig ikke, hvis det skete i menneskekredsen, er hver af dem sandsynligvis et par sjove historier om at komme ind i en situation, der ligner din.

Hvis du er på et offentligt sted, skal du gå et sted eller gå til metroen, du kan forsøge at skjule erektionen med hænderne i lommerne.

Mange fyre er interesserede i spørgsmålet: "Hvad hvis jeg rejste mig uden grund og ikke går ned i et par timer?" Lad os prøve at finde svaret. Denne situation er meget farlig for mænds sundhed. Mest sandsynligt indikerer langvarig hævelse af kønsorganerne en sådan sygdom som priapisme. Dette er en patologi, hvor der er en smertefuld erektion uden seksuel ophidselse. Et af symptomerne er, at penis er fyldt med blod ujævnt, så hovedet forbliver blødt, og det bøjes mod maven. Årsagerne til en sådan sygdom kan være traumer til kønsorganerne eller misbrug af alkohol og narkotika.

Komplikationer kan være meget alvorlige, der starter med impotens og slutter med gangren. Normalt, hvis en mand indser i tide, at dette ikke er en simpel erektion og straks vendte sig til en læge, udfører en kirurgisk procedure eller en punktering under lokalbedøvelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.