Nyheder og SamfundMænds problemer

Kniv "Shtrafbat" A & R, Zlatoust: anmeldelse, specifikationer og anmeldelser

En kniv til vores forfædre har altid været et uundværligt redskab både i jagt og i hverdagen. Han blev særlig populær under krigen. Når pile eller kugler kørte, blev der brugt en kniv. I en erfaren hånd blev han til et formidabelt våben, og den russiske tradition for knivkampe forfærdede altid fjenden.

I dag er mange producenter engageret i fremstilling af kampknive. Blandt dem, Zlatoust firma A & R nyder særlig popularitet blandt fans af koldt stål. På grundlag af mange produkter tog de den legendariske "Scout Knife" (HP) i 1940. Han blev også prototypen af et så populært økonomisk værktøj som en kniv "Shtrafbat".

Om producenten

Kniv "Shtrafbat" er fremstillet af A & R selskab i Zlatoust (Rusland). Producenten lånte emnerne og designelementerne i kniven "Scout" (HP).

Motiverne fra det berømte sovjetiske koldt stål blev afspejlet i produktionen af sin moderne husholdningsmodel. Ikke mindre populær end hans ældre kampbror, var skærekniven "Penalty" (A & R). Kundefeedback angiver fremragende ydeevne og ydeevne af produktet.

Hvad er produktet?

Kniv "Shtrafbat" er præsenteret for køberen i flere varianter. Læder, plast og træ bruges til at lave håndtaget. Hiltet selv kan være et stykke eller sæt, der består af plast, læder eller træplader.

Til fremstilling af bladet anvendes korrosionsbestandigt stål. Kæmpeknive anses for at være "Scout knife", "Penalty" refererer til kategorien skæreværktøjer.

Designfunktioner

Sådanne produkter må ikke overstige 15 cm i overensstemmelse med GOST-standarderne. I knivbladet før "Shtrafbat" håndtaget er der ingen ubeskåret del (hæl). Som følge heraf bliver det umuligt at sætte en finger bag vagten. For at bære kniven "Shtrafbat" til kategorien af husholdningsapparater udstyrede udviklerne ham med en boot, der er tyndere end HP. Bladets laterale overflader på begge sider er udstyret med smalle og korte lobes, som i folkene ofte kaldes "blodpletter." Udelukkende til æstetiske formål anvendes de til kniven "Straffe".

Forbruger feedback på dette produkt angiver, at kniven fra A & R er oprettet på grund af HP, det er meget nemmere og har et mindre kedeligt og legetøjsudseende. På den ene side af bladet langs vagten ved hjælp af pseudo-træ skrifttegnet er stemplet: "Zlatoust." På den anden side placeres knivens navn og producentens logo.

Fra hvilket materiale er håndtagene lavet?

Valget af træ til fremstilling af håndtaget afhænger i høj grad af egenskaberne ved produktets ydre æstetiske design. Da kniven "Shtrafbat" er en efterkommer af sådanne formidable våben som HP, bør dens design ifølge udviklerne være passende. Når man vælger træ til håndtaget, gives der fortrinsret til møtrikken. En lys birk bark ville være lunefuld for en sådan kniv.

Hvad er forskellen mellem "straffeloven" og "scout"?

I Spejderens Kniv er grebet kortere end i straffeloven. I A & R-produktet er tykkelsen af håndtaget nær vagt mindre. Ifølge brugerfeedback er der ingen følelse af pålidelig og ensartet tilbageholdelse, når man griber kniven. I modsætning til HP er det i en ny kniv umuligt at udføre et hårdt greb. Nogle ejere anbefaler, at dette hviler i tarmens tværhår. For at udføre denne bevægelse skal du vænne dig til kniven.

Håndtere i "Penalty" er meget lettere end i "Scout Knife". Nogle ejere sammenligner håndtaget til HP med hammerhåndtaget: Om nødvendigt kan det tages mere tæt. "Penalty", ifølge forbrugere, ligner en springpen: håndtaget på en sådan kniv er så let og kontrolleret, at den kan holdes med tre fingre.

Kniv "Shtrafbat" ("Marine Corps")

Prototypen af denne kniv var HP 1940-fremstilling. Ved fremstilling af bladet anvendte Zlatoust-producenten et basestål til sine knive med en hårdhed på 58 HRC.

 • Bladets længde er 15 cm;
 • Knivens vægt er 170 gram;
 • Til fremstilling af vagt anvendes rustfrit stål;
 • Garda er et S-formet produkt;
 • Til knivens fremstilling af kniven brugte herrene aluminium;
 • Kniven er udstyret med en gennemskårbar skank;
 • Begge sider af bladet har doles (blodpletter);
 • Knivens håndtag er lavet af plexiglas;
 • Kniven sælges komplet med læderkappe;
 • Produktet ledsages af et pas og et certifikat
 • I informationsbladet er der et indlæg fra Indenrigsministeriet;
 • Skurkobemny kniv "Penalty" ("Marine Corps") sælges i en smuk branded emballage.

Da produktet "Penalty" ("Marines") med kolde våben ikke tæller og tilhører kategorien af husstand (økonomisk), kan du købe det uden tilladelse.

очень популярен среди любителей холодного оружия. Som prototype af den legendariske HP kniv "Shtrafbat" ("Marine Corps") er meget populær blandt fans af koldt stål. På grund af sin lette vægt, fremragende snitkvalitetsegenskaber og tilstedeværelsen af en dobbeltsidig vagt, som beskytter hånden mod at glide, er kniven uundværlig til brug til økonomiske formål. Det kan også være en glimrende mulighed for en gave.

Indtryk af forbrugere

Som det fremgår af mange anmeldelser, har Knife "Shtrafbat" høje skæreegenskaber og er meget velegnet til husholdnings- og husholdningsbrug. Ifølge brugerens tilbagemelding er det i lang tid med "skarphed" i "straffelov". Med et sådant kniv af Damaskus kan stål nemt åbne dåser. Som mange forfattere af anmeldelser siger, er kniven "Shtrafbat" en meget dygtigt udført civil version af den legendariske kniv.

Nogle ejere bemærker, at militaristiske motiver mærkes i "Penal Bataljon". Dette betragtes som en af fordelene ved en kniv, da den giver mulighed for at interessere forbrugeren med historien og tilslutte den til kultur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.