SundhedPræparater

Det stof 'Vermoxum'. Instruktioner for brug og feedback

Mange tror, at ormene er kun børn. Men det viser sig, i selve voksne, også er der forskellige parasitter. At de ikke er plaget af nogen voksne eller børn, læger ordinere vejledning helminthicide drug "Vermoxum" til brug som er foran dig, da han klarer med deres ødelæggelse.

Den vigtigste aktive ingrediens af lægemidlet - mebendazol, at komme ind i menneskekroppen, virker selektivt på indvoldsorme, forstyrre deres aktiviteter, deres funktion vil bringe uorden end hæmmer absorptionen af næringsstoffer. Alt dette fører til lammelse og derefter døden.

En mindre del af det samme stof mebendazol efter indtagelse absorberes fra fordøjelseskanalen og metaboliseres i leveren.

Indikationer

Medicin "Vermoxum" er indiceret til en anden slags indvoldsorm sygdomme: trichocephalosis, hageorm, askoridoz, trikinose, børneorm, taeniasis, ekinokoksygdommen, alveococcosis og det sker ret ofte, deres forskellige kombinationer.

dosering

Behandlingsforløbet er udpeget af den behandlende læge afhængigt af typen af sygdom. Det anbefales ikke at selvmedicinering.

"Vermoxum" anthelmintiske lægemiddel. Vejledning til brug oplysninger om brugen i forskellige sygdomme.

Når enterobioze den korteste behandlingsforløb. Kræver en gang brug af en tabletformulering for både børn og voksne. Børn som fra 2 til 10 år, der er tildelt til at modtage en kvart eller en halv tablet.

Ved behandling Piskeorm, strongyloidiasis, ascariasis, teniasis, hageorm, samt blandede sygdomme tildelt at tage stoffet i en dosering - 1 tablet om morgenen og aftenen i tre dage.

trikiner behandlingen finder sted ifølge skemaet i de første tre dage af kurset - 2 - 4 tabletter tre gange om dagen; fra 4 til 10 dage inklusive - 4 - 5 tabletter tre gange om dagen.

Ved behandling ekinokokkose ønskeligt at vedtage de følgende tilstande: i de første tre dages indlæggelse - en daglig rate på 500 mg - at modtage en flerhed lig med 2; 4 til dag 6 - den samme daglige sats, men de mange modtagelse lig med 3. Fra den 7. dag daglig dosis øges op til den maksimale - 25-50 mg / kg og tage 6-8 timer.

Drug "Vermoxum" zapviayut lille mængde vand. Med henblik på fuld helbredelse anbefales at behandle alle familiemedlemmer på samme tid.

Kontraindikationer

På trods af den brede vifte af tiltag "Vermoxum" stof, betjeningsvejledning angiver nogle begrænsninger i dens anvendelse i behandlingen af patienter. Så er det kontraindiceret til patienter, der lider af ikke-specifik ulcerativ colitis og svær leverinsufficiens. Det kan ikke gives til børn under to år. Med stor omhu medicin ordineret til gravide og ammende mødre, samt overfølsomme over for de komponenterne i produktet.

Kvinder i det første trimester af graviditeten, for at bruge anthelmintiske lægemiddel "Vermoxum" (brugsanvisning refererer til det) er strengt forbudt. Og i 2. og 3. trimester - kun af en læge. I perioden med amningen er det også ønskeligt ikke at bruge denne medicin eller fodring på receptionen stop.

bivirkninger

Bivirkninger til medicinen blev observeret, men der kan være en vis reaktion af kroppen i form af et udslæt, kløe eller nældefeber. Fordøjelsessystemet kan også reagere ved opkastning, kvalme, mavesmerter eller diarré. Kronisk indgivelse af lægemidlet "Vermoxum" (instruktioner til anvendelse af denne advarsel) kan forekomme angioneurotisk ødem og forhøjede leverenzymer.

Efter modtagelse af lægemidlet, især i alvorlige sygdomme, der kræver langvarig behandling, kan der opstå en overdosis. Mavekramper, vil diarré, opkastning eller kvalme vidne om det. Behandling består derefter i gastrisk lavage opløsning af kaliumpermanganat, og aktivt kul. Drug før konsultere en læge ikke at drikke.

opbevaringsforhold og holdbarhed af lægemidlet

Drug "Vermoxum" henviser til listen over stoffer B, opbevare og anvende til at være med ekstrem forsigtighed. Holde en temperatur på 15-20 grader i 5 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.