ComputereUdstyr

Switching Power Supply - en pålidelig forsvarer af elektronisk udstyr

Næsten enhver elektronisk udstyr kræver brug af strømforsyninger. Den omstændighed, at forsyningsspændingen er meget ofte ikke det samme som det, der kræves til de fleste enheder, jo mere de har brug for at sikre den fortsatte og uafbrudt strømforsyning. For lav eller høj spænding springer hurtigt output til netværket fra enhver fiasko udstyr. blev fundet Løsningen på dette problem i lang tid - er at bruge strømforsyningen, der regulerer spændingen og beskytter enheden.

I dag er brugen af en lineær og en strømforsyning. Først fik jeg spredning på grund af deres enkelhed, hurtig respons på nogen belastning forandring og stabilitet. Men der er ulemper: lav effektivitet, voluminøsitet af transformeren, følsomheden til indgangsspændingen og varmeafledning. Af disse grunde, lineære strømforsyninger langsomt ved at blive erstattet af puls, som har en forholdsvis bedre ydeevne.

I vor tid er der miniaturisering af apparatet, så transformer strømforsyningskredsløb kan allerede være forældet. Skifte strømforsyning har et stort antal fordele, blandt hvilke står de snoede materialebesparelse, og denne reduktion i omkostningerne til selve enheden, pæne dimensioner, pålidelighed, bred driftsområde. Disse kvaliteter kan ikke overset af radio amatører og professionelle. Men der er en ulempe: selv en simpel switch-mode strømforsyning har en omfattende ordning at samle og sætte op, men dette faktum stopper ikke de virkelige mestre.

UPS selvom dyrere end konventionelle blokke, men de er ikke kun opnås og en sender forsyningsspænding, men det stabiliseres ved at beskytte sig selv og de forskellige faser af problemer. Det er nu almindeligt anvendt skifte strømforsyning til en lyd-frekvens forstærker, mikrocontroller-baserede enheder, og automatisering organer til den anden forskellige apparater. I første omgang blev de brugt i tv-apparater og diverse videoudstyr.

Skifte strømforsyning har allerede etableret sig som en økonomisk, pålidelig og let at bruge enheden. Nu fabrikanter er engageret i en ændring af de eksisterende modeller i form af miniaturisering af elementet base, og forbedre pålideligheden af enheden.

Der er mange UPS ordninger, men de arbejder næsten på samme princip. Enkelt shot generator feeds allerede udbedret netspænding, en puls transformer med den sekundære belastning er en ensretter, og derfra er fodret af forbrugerne. Afhængigt af modellen, kan generatoren være eksterne eller selvstændig start. transistor generator opererer i omskiftningsmode. Når det er lukket, al den energi går ind i lasten, og når de åbnes - i puls transformer oplagret energi.

Skifte strømforsyning stabiliserer og omdanner elektrisk energi fra AC netværk til den nødvendige energi til at drive de forskellige udstyr. Driftsspænding AC, som ikke er egnet til mange enheder og reducere deres brug af tid. Strømforsyningen beskytter udstyr, der passerer kun acceptabel spænding uden at gå ud over grænserne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.