SkønhedNegle

Forsegling negle

Enhver repræsentant for messen køn, uanset alder, ønsker at have de skinnende, skinnende sunde negle. Men desværre har ikke alle naturen givet stærke og sunde negle. I dag er mange skønhedssaloner tilbyder en løsning på dette problem - forsegling af søm. Men på trods af den storslåede effekt af proceduren, for at give en systematisk brug af sådanne tjenester ikke har råd til en. Efter forsegling er ikke billig, men for at se effekten af det var det højeste, for at besøge en specialist i manicure behøver regelmæssigt.

De, der har lyst til at lede søm i perfekt stand, men det er ikke muligt at hyppige skønhedssalon, kan vi anbefale at udføre tætning af negle selv. Hvor skal du begynde? Først kan du koge creme baseret på bivoks. Derhjemme, gør det ganske muligt, udover fløde, som er lavet uafhængigt, indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer og har gavnlige virkninger på neglen struktur, styrke og beskytte dem mod skadelige ydre påvirkninger.

Således til fremstilling af fløde til smeltning af naturlig bivoks i et vandbad, tilsætte en voks pre nærende olie. Dette efterfølges af varmt destilleret vand til en temperatur på 37 grader. Nu skal du tilføje lidt vand til blandingen, uden at glemme at røre hele tiden. Når cremen er kølet helt ned - du kan begynde forsegling.

For det første bør det være lidt oshlifovat morgenfruer, hvilket giver den ønskede form og længde.

Næste du har brug for en god damp neglene i et særligt bad.

Efter dampende nødvendige procedurer til at gnide ind neglepladen styrke nærende olie.

Nu kan vi anvende en anden olie lag og energiske bevægelser præcist distribuere sine forskellige sider polering neglefil.

Det er turen kommet til en creme baseret på bivoks, som også gnides ind i neglepladen polering savning.

Når værktøjet er helt absorberet, er det nødvendigt at holde små hænder under rindende koldt vand.

Den samlede varighed af denne procedure er cirka tredive til fyrre minutter. Når gnide næringsstof olie i søm dannet særlige beskyttende film, som er effektiv til to uger.

Under proceduren er den vigtigste opgave opvarmning af overfladen af neglelak og gnide af nyttige stoffer i olie og bivoks.

Hvad gør en sådan procedure? Første, forsegling af søm tillader kraften i neglepladen, hvilket fører til dens effektive styrkelse. Udseende morgenfrue væsentligt forbedret søm pladerne bliver skinnende, flake ophører. forsegling procedure forhindrer tørring og fremmer søm vækst.

Lak polish og vist i den sprøde lag af søm, og hvis neglene beskadiget opbygning. Voksen vil bidrage til hurtigt at genoprette den naturlige styrke og skønhed.

Hvis vi taler om en sådan procedure, som laminering søm (forsegling japansk), denne service er nu meget populært og efterspurgt på grund af det faktum, at problemet med svag og udsat for afskalning negle - et fænomen, ganske almindelige.

Laminering begynder med, at neglepladerne omhyggeligt skrællet mester får pastaagtige særlige midler, der ud over de ernæringsmæssige olier og bivoks indeholder forstærkende mineraler, såsom zink og silicium. Med professionelle neglefile pasta gnides direkte ind i neglepladen. Bløde masserende bevægelser save hjælpe varme op pastaen, og det hurtigt fylder alle mulige mikro-revner på neglepladen.

For at fremstille en fuldstændig tætning af neglen og løse glans effekt almindeligvis en master desuden påfører en særlig pulver. Sådan pulver trænger ind i voks påført på negle og interagerer specifikt med det, der producerer en fiksering af den beskyttende film på neglen.

Effekten af denne procedure straks mærkbar, og voksagtig beskyttende lag er som regel gemt op til tyve dage. Søm få sunde farve, en flot glans, bliver tredimensionelt.

Takket være de systematiske forsegling procedurer, negle længere exfoliate, er afstemt, er meget smuk og skinnende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.