SkønhedNegle

Den shilak god manicure?

De fleste kvinder besøge skønhedssaloner, tilmelding til en manicure, pedicure, klipning og kram. Klassiske behandlinger vil aldrig miste sin relevans. Men ligesom udseendet af fashionable og stilfulde haircuts, manicure i verden er også meget afvente fremkomsten af nye produkter. For nylig dukkede op i skønhedssaloner fashionable nyhed at skabe en stor og moderne manicure.

Nyheden hedder shilak manicure (Shellac), og i dette øjeblik hørte om det kun et par stykker, og ikke alle skønhedssaloner endnu i stand til at tilbyde denne procedure. Men de saloner, der har evnen til at anbefale denne type manicure, hævder, at det er særligt gavnligt for kvinder, der ikke har råd til hyppige salonen på grund af sin løbende forretning beskæftigelse. Faktisk her ligger en af funktionerne i sådan en manicure - det er ikke for ingenting kaldes en permanent, fordi det holder, holder sit oprindelige udseende, for omkring to uger.

Shilak blev udviklet af Creative Nail Design (CND), som har specialiseret sig i fremstilling af kosmetik til negle, hænder og fødder. Shilak gel - hybrid lak med en struktur af en væske, men overtrækket vil være hårdt og slidstærkt. Det er meget praktisk at bære, fordi det ikke øge vægten af negle, som afspejler dens hybrid - i dette tilfælde en kombination af lethed af polish og gelstabilitet.

Ved første øjekast shilak manicure - konventionel manicure-belagt med en standard lak. Imidlertid er fremgangsmåden ikke anvendes lak og gel shilak hvorigennem søm kan simuleres. Ligesom konventionel lak spray shilak belægning udføres på en standard måde (proceduren er at anvende basislaget, hvorefter den farvede lak anvendes i to lag, så den sidste fikseringslaget), men i dette tilfælde skal hvert lag tørres under lys af en ultraviolet lampe. Den resulterende monolitiske lag bliver ikke slettet og vil ikke have chips, og glans og udseende manicure udseende vil blive afholdt i lang tid, samtidig med at glans og form.

Shilak manicure har en anden væsentlig fordel - det gør neglepladen mere holdbare og fast. Endvidere kan belægningen anvendes som grundlag for anvendelsen af konventionel lak. Når den er boret, fjernes ved hjælp af neglelakfjerner, hvor shilak vil have nogen skade eller i glans, helst antal lag, enten i styrke.

Koenchno, ligesom andre procedurer Shilak manicure har også sine ulemper, hvoraf nogle allerede er blevet nævnt:
- proceduren udføres ikke i alle skønhedssaloner,
- dens værdi er høj nok, så alle de samme præference for en klassisk former for manicure,
- hjem procedure ikke er mulig, hvordan du fjerner shilak også vide salon fagfolk, så at overlejre gel, og dens fjernelse er nødvendig for at se en specialist.

Ulempen ved høje omkostninger opvejes ved længere tids gentagelse af proceduren. Vyshu allerede talt om stabiliteten af belægningen, da det viser sig, at gentage den sædvanlige procedure flere gange i den tid, der kunne holde Shilak, han brugte mere tid, nerver og energi.

"Fjernelse shilak?" - med en speciel væske, selv om proceduren udføres og i kabinen, men intet behov for en lang savning tykt lag af gel eller acryl anvendes i søm forbedringer.

Alligevel shilak gel erhverver voksende popularitet blandt kvinder, så alle vi kan trygt hævde, at dækslet selvværd dække alle sine mangler. Særlig glad for, at der ikke er behov for at frygte for skader på belægningen umiddelbart efter indgrebet, så længe tørring ikke er påkrævet. Den seneste, men meget vigtigt - shilak gipollergenen helt, så kan bruges af alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.