SkønhedNegle

Gel - lakker "kamæleon": alt, hvad du behøver at vide om dem

nail art står ikke stille, det udvikler sig som det skal være anderledes. Og for at erstatte de nu velkendte konventionelle farve gel lakker kommer gel lak "Chameleon" - dem, der skifter farve afhængigt af nogle specifikke forhold. Oftere end ikke grund af temperaturændringer. Og bruge gelen lakker "kamæleoner" meget populære.

arter

"Chameleon" gel neglelak til dato er præsenteret på to måder: ændre tonen på grund af lysets brydning eller på grund af ændringer i temperaturen. Begge muligheder er yderst relevant i dag. Hertil kommer, hver kvinde beslutter sig for sig selv, hvilken slags manicure hun ønsker at se resultatet. Nogle er allerede så træt af at spise gel lakker, der reagerer på temperatur, de vil have noget virkelig nyt. Mens andre ikke kan lide belægning, tonen afhænger af belysningen. Det er derfor, der er to slags materiale.

Hvad skal man vælge

"Chameleon" gel lakker er valgt rent individuelle. Så for eksempel, det hele afhænger af, hvilken slags mål, der forfølges. Nogle piger har brug for at have en manicure, som altid vil se usædvanlig og interessant. I dette tilfælde bedre at vælge den type gel lak, der skifter farve, når ændre belysningen. Så selv med den mindste bevægelse af hænder manicure vil altid kigge efter nye måder. Og for dem, der på grund af nogle årsager er konstant tvunget til at være i kulden, så varm, du kan prøve termomaterial. Manicure, også vil se usædvanlig og interessant.

Sådan ansøger

Den mest grundlæggende problem, der kan blive udsat for pige i selvopfyldende manicure gel lak (nogen effekt) - er anvendelsen af materialet i "arbejder" hånd. Derfor anbefales at starte højrehåndede at udføre denne procedure er på højre hånd. Første gel lak påføres det, og derefter til venstre. I dette tilfælde skal udføre en glat og pæn manicure flere chancer. Men for at gøre en rigtig god design, er det nødvendigt at overholde visse regler.

uddannelse

Det antages, at neglene før påføring gel neglelak ikke skal behandles. I virkeligheden er det ikke. Til gel lak "Chameleon" til at holde så længe som muligt uden at revne og chipping bedes håndtere morgenfruer. Fremstillingen foregår i to trin. Først skal vi omhyggeligt podpilit frie kant til den ønskede form og længde til at skubbe eller fjerne neglebånd, affedtes neglepladen. Efter at du har brug for at være sikker på at anvende primeren. Denne specielle værktøj, lufttørring og giver den bedst mulige greb plastmateriale med en negl. Tryk derefter på hænderne på neglepladen er strengt forbudt.

fundament

Når søm fremstilles, de anvendte basisovertrækket. Det er farveløs og lugtfri, tørrer hurtigt (halvt minut i en UV-lampe). Skal anvendes i et tyndt lag, der afgår fra kutikula og side valser i en halv millimeter. Særlig opmærksomhed skal rettes til enderne af neglene som shear materiale begynder typisk med dem.

farvelaget

Selvfølgelig skal du først vælge den ønskede tone. Dette kan være enhver egnet farve gel neglelak "kamæleon". Hvordan anvender jeg det korrekt? Ved første børste omhyggeligt vredet ud af flasken kant, som ved brug konventionel sprøjtning. Farven påføres så tyndt som muligt, således at det er godt tørret ud uden bobler. Typisk nok på 60-90 sekunder til tørring i UV-lampen. Hvis det er nødvendigt, gentages proceduren flere gange, indtil du får en skygge af mætning, som gerne vil. Hvert lag tørres omhyggeligt.

fastsættelse

Når der anvendes alle de lag af farvet gel lak, de helt sikkert brug for at sikre med en top belægning. Det er også, som regel har ingen lugt og farve som base (basen). Gelen lak teknologi er oftest bruges uden et øverste klæbelag, og efter tørring kan umiddelbart anvende olie til neglebånd. Tørrer fiksativ i ca. 60 sekunder i UV-lampen.

Kommentarer og meninger

Generelt, på trods af overflod af mærker og producenter, hvoraf nogle er meget god, og den anden "middling", udtalelse af pigerne på gelen lakker "Chameleon" var positiv. Mange tror, at dette er en original og elegant måde at dekorere deres negle i lang tid. Gel polish "kamæleon", anmeldelser hvoraf sikkert allerede har hørt fra nogle veninder eller bekendte, fortjener opmærksomhed. Således store efterspørgsel af termo-gel belægninger, der skifter farve afhængig af temperaturen. Nogle mennesker kan ikke rigtig lide det ændrer farvetone er ikke altid jævnt på alle morgenfruer. For eksempel har man blive mørkere eller lysere, og den anden er lige begyndt sin farvespil. Generelt gelen lak "Chameleon", et billede af hvilken er rigeligt i artiklen - en rigtig interessant mulighed for manicure. Hertil kommer, ingen stopper for at supplere sine dekorative elementer: pailletter, Bulonki, Foto Design og andres.

Hvad skal man vælge?

Vælge fra eksisterende typer "kamæleon", guidet stående alene på deres egne præferencer. Så en ligesom det, når manicure spiller på lys, skiftende og flimrende i solen eller en lampe. En anden brønd er sjovt at se på farveændring, når ændre temperaturen: varme - en tone, kold - en anden. Vi har alle vores præferencer, og universel rådgivning i at vælge den type gel neglelak kan simpelthen ikke være. Prøv det, gå videre, eksperiment! Kreativ neglelak er altid på mode, og "kamæleon" i almindelighed, på toppen af popularitet i denne sæson.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.