SundhedMænds sundhed

Forældrenes spørgsmål: '? Hvornår lederen af drengene'

I denne artikel vil jeg gerne overveje et vigtigt spørgsmål, der vedrører alle unge forældre. "Når du åbner lederen af drengene?" - det er måske den mest almindelige spørgsmål, som børnelæger i hele verden er der ingen enkelt svar. Lad os prøve at bestemme, hvor alle de samme bør forældre panik eller du kan stadig tillade naturen at gøre sit arbejde, som i alle tidligere generationer.

Med 100% af nyfødte ekstrem ukrudt stramt fastgjort til penishovedet. Der er en populær opfattelse, at næsten umiddelbart efter fødslen skal være lidt åbne penishovedet. Men, som konventionel visdom, er det ikke værd at gøre. Alle læger har en fælles tro på, at forhuden bør åbne tidligst 6-8 måneder. Man skal være yderst forsigtig med ikke at beskadige alle blide og sarte stoffer pågældende område.

Det er klart, at der ikke er noget problem med indianerne og jøder - som I ved, eksisterer disse mennesker rite af omskæring. Men hvad med de fleste af den europæiske befolkning, hvordan kan du vide, når du åbner lederen af drengene? Skal jeg vente til 6-7, og i nogle tilfælde - 10-12 år, siger de fleste kirurger og børnelæger?

forventninger teori er baseret på aktivering af hormoner i en vis alder, når det er periodiske natlige erektioner. På dette tidspunkt, forhuden væv bliver elastisk, penis begynder at vokse, og hovedet åbner helt på tidspunktet for puberteten.

Men der er ingen præcis sikkerhed for, at dette ikke vil føre til kirurgi. Når du åbner hovedet i drenge med lidt indsats - det er godt, men er det værd at vente på at ske indsnævring af forhuden, forhudsforsnævring? Denne betingelse er medfødt eller erhvervet. I tilfælde af erhvervet phimosis der er en kronisk betændelse af glans penis og forhuden (forsiden af huden) eller adhæsioner mellem forhuden og glans penis. Og er en medfødt forhudsforsnævring, som er forårsaget af en fortykkelse af penis.

I denne henseende kan forhuden ikke afsløre sig selv, hvilket vil kræve operation. Der stadig er modsatte tilfælde, når forældre, overdreven at bekymre sig om sundhed af barnet, tage ham til en kirurg, børnelæge, urolog, og læger, til gengæld udpege manipulation i form af nedskæringer forhuden (i bedste fald) eller drift (i værste fald). Sådan en simpel manipulation er smertefuldt, og det vil blive gennemført med barnet, der er ikke engang et år - det er klart, at barnet vil overleve den frygtelige smerte og mindst frustrere stemme.

Der er et andet spørgsmål: "Har jeg brug for det?" Fordi der ikke er noget enkelt svar, og kan kritiseres udsigten over flertallet af børnelæger, da mange læger ikke foretage en fuldstændig inspektion af lille patient. Det er lettere og billigere at drive end at samle en masse tests, og individuelt undersøge hvert enkelt tilfælde.

Spørgsmålet om, hvornår de åbne hoved drenge, forbliver åben. Ansvaret for børns sundhed, i hvert fald løgn med forældre, og derefter - på samvittigheden af læger. Derfor kan vi give nogle råd:

  • i første omgang - at bestemme, hvad gavn eller skade dig anvender barnet ved sine handlinger;
  • ikke rådføre sig med en læge, men flere specialister med en dokumenteret track record;
  • ikke drage forhastede konklusioner;
  • det vigtigste - at føle, når din baby har brug for hjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.