SundhedMedicin

Hvad er de måder at bremse stofskiftet?

Nogen gør alt for at tabe sig, og nogle, tværtimod, ved ikke, hvordan man kan tage på i vægt. Da sådanne mennesker hurtigt mad omdannes til energi, har de en tendens til at reducere antallet af stofskiftet i kroppen. Der er et par måder at bremse stofskiftet, men før jeg ty til dem, det er værd at tænke over nogle påståede eksperter.

Hvad påvirker vægtøgning?

Ifølge læger i sig selv mindske stofskiftet ikke altid påvirker de indstillede kg. Normalt fedtdepoter afspejler andre faktorer såsom ernæringsmæssige og kaloriefattige fødevarer, arvelighed, sygdom, usunde vaner og mere.

Desuden er det meget vanskeligt at bremse stofskiftet og derfor ikke skader sundheden. Også processen med lidelser i stofskiftet kan være i den mest behagelige. For eksempel er det nødvendigt at passere de sædvanlige måltider og kontrol. På samme tid, hvis du ønsker at komme sig, læger anbefaler andre måder, for eksempel:

 1. Måltider bør være regelmæssig og nærende, så kroppen ikke har tid til at behandle mad til energi.
 2. Lean person kan lide af sygdomme, der forhindrer tager på i vægt. For eksempel kan det være diabetes, anoreksi, problemer med skjoldbruskkirtlen og mere. Derfor er det bedre at sende deres styrker til at bekæmpe sygdommen.

Fødevarer, bremser stofskiftet

Hvis du beslutter at komme sig på denne måde i første omgang vil bidrage til at bremse metabolismen af den forkerte mad. Den justerede job udveksling proces kan nedbringe fødevarer passerer. Det er bedre, hvis et par uger til at sidde på en diæt med lavt kalorieindhold. Om natten bruger ikke mere end 900 kalorier, mens god, hvis du føler dig sulten. Så hjernen vil blive rekonstrueret, og kroppen lærer at producere energi fra mængden af mad, der er, hvad det er langsom metabolisme du kan, bedrager kroppen. Når denne diæt er overstået, vil hjernen signalere, at det er tid til at opbygge reserver til en regnvejrsdag. En sådan metode vil hjælpe med at redde to, tre kilo fedtmasse.

Det er vigtigt at bemærke, at reduktionen i daglige kalorieindtag kan føre til brændende muskelmasse.

Hvilke produkter er inkluderet i kosten?

Langsom stofskifte kan ikke kun kost, men også de produkter, der udgør din kost. Hvis kroppen falder pesticider, fed mad, enkel eller raffineret kulhydrat stofskiftet sinker betydeligt. Modtog mad vil ikke hurtigt og fuldstændigt genbruges til energi. Men denne magt har en stor ulempe. Med junkfood ikke kun forstyrret stofskifte, men også de indre organer begynder at svigte.

Der er også en mindre skadelige produkter, langsommere stofskifte. For eksempel er det korn og nødder. Denne fødevare indeholder flerumættede fedtstoffer, de er til gavn for kroppen og samtidig langsomt oxideret. De har også agirin aminosyre, som er involveret i skabelsen af nitrogenoxid, og det til gengæld hæmmer de metaboliske processer.

Liste over produkter, der langsom metabolisme

Hvis du ønsker at bremse de metaboliske processer i kroppen og genvinde lidt, først og fremmest være opmærksom på de produkter, der er gået gennem flere forarbejdningstrin. For eksempel bør brødet være af fint mel, sukker -rafinirovanny, nyttige gryderet og forskellige saucer. Produkterne skal indeholde mindre fiber. Nedenfor er de positioner, der er "deponeret" i vores krop:

 • Sukker, boller og slik.
 • Svinekød, bacon.
 • Kylling og kalkun (med en lang behandling).
 • Kartofler, aubergine, tomater.
 • Jordbær, cantaloupe, abrikoser (friske), nødder, kerner.
 • Pickles og salt mad.
 • Fast Food og halvfabrikata.
 • Pølser og røget.
 • Smør, mayonnaise, og så videre. N.

Selvfølgelig er meget af denne liste er skadeligt, fordi det påvirker tilstanden af tarmen, blod, lever. Derfor tænker på, hvordan at bremse stofskiftet i kroppen, bør vi ikke glemme forsigtighed. Husk, at ikke alle metoder vil gavne sundheden.

medicinske metode

Folk, der virkelig har brug for at bremse de metaboliske processer, kan søge hjælp fra en specialist, og ikke beskæftige sig med dette problem på egen hånd. I dag i den medicinske arsenal er der særlige lægemidler, der bremser stofskiftet. De kaldes 'anti-metabolitter'. Ofte læger ordinere til patienternes Apilak". Den antimetabolit er specielt designet til at hjælpe folk med overaktiv stofskifte.

Aspekter, som påvirker stofskiftet

I vores daglige liv er der mange små ting, vi gør hver dag, men de påvirker vores stofskifte. Disse omfatter:

 1. Koffein stimulerer hjertet, således at stofskiftet accelereres. Hvis du ikke kan undvære en kop kaffe, det er en behagelig oplevelse til et minimum.
 2. Når du får varm så kroppen sveder, eller koldt, kroppen begynder at forbruge mere energi og forbrænder kalorier.
 3. I tider med stress kroppen producerer thyroxin og adrenalin. Disse to hormoner øge vores stofskifte, så lære at slappe af og ikke at bekymre sig om bagateller.
 4. De mejeriprodukter indeholder calcium, som stimulerer kroppens metaboliske processer. Kun nogle gange kan du spise fedtfattige mejeriprodukter i små mængder, som calcium stadig vi har brug for.
 5. Motion er med til at styrke stofskifte, så det er lettere at begrænse og kortvarige undersøgelser. Men hvis du sigter ikke blot at moderere dit stofskifte, men også for at tage på i vægt, så kan det være nødvendigt, og det er ikke nødvendigt at sænke dit stofskifte. Tilføj en vægt kan indstilles ved hjælp af muskelmasse. Intense power belastninger er i stand til at give fysisk form din krop og en lille vægt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.